Filtre

Leveren batterij

Batterij pas 4 dagen later geleverd. Jammer wanneer uw auto in panne staat.

Vlot besteld is vlot bezorgd

De ruitenwissers voor mijn oudere auto zijn perfect. Ik kwam nu veilig naar zowel bestemming als thuis met de stromende regen.

Helaas lastig de precieze afmetingen op basis van de site en foto’s te lezen maar prima service en retourgezonden

Heel netjes verzorgd en snel in huis en nette service

correct en snel

na de bestelling kreeg ik de vraag of een product wel bij de auto paste die ik opgegeven had, dit kon via de mail op gelost worden ,meedenken doen niet alle leveranciers

netjes geleverd

goed en netjes geleverd

Netjes verpakt.

Top bedrijf en goede en snelle levering

Top bedrijf Zeer goede website waar je goed gericht zoekt naar onderdelen na invoering van het kenteken

Een tevreden klant

Uitgebreide voorraad, snelle levering, product past perfect. M.a.w. uitstekend, ben zeer tevreden.

Slecht

Heeft te maken met de bezorging. Keer op keer bericht van PostNL dat de levering gewijzigd werd, met als gevolg dat de bestelling die normaal de volgende dag geleverd kon worden, na een week nog niet bezorgd is. PostNL kan blijkbaar belofte niet waarmaken. Zeer vervelend als je dringend verlegen zit op een onderdeel.

Snelle levering en kwalitatief goed materiaal

Snel en goede service

Eerder al geholpen via whatsapp via foto's de juiste producten besteld

Correcte leveringen

Altijd correcte leveringen, goed verpakt en snel geleverd

Altijd Goed!

Goede omschrijving en onderdeel info. Nog nooit een probleem gehad. Altijd Goed! Regelmatig onderdelen nodig voor mijn oude campertje.

Helemaal top.

Zeer mooie set wieldoppen, goede levering. Dank u. P.J.Swagemakers.

uitstekend bedrijf. 10,zeer goed.

besteld ,de volgende dag al bezorgt.betrouwbaar bedijf.

ok

Snel, goedkoop, top

Juiste onderdelwn, gemakkelijke montage gasveren achterklep V50 D5. Werkt weer als vanouds

Perfect & gemakkelijk

Zoeken op kenteken, altijd passende en kwalitatief goede onderdelen.

Snelle levering dakdragers

Twinny load dakdragers besteld en volgende dag geleverd, prima!

Handige website, op kenteken onderdelen kunnen uitkiezen en heel gebruikersvriendelijk. Snelle bezorging ook nog.

Originele kwaliteit onderdelen van merk Sachs Daihatsu YRV.

Koppeling set van Sachs is exact hetzelfde als de 1e montage af fabriek ( merk op drukgroep en plaat het zelfde als af fabriek). Om de koppeling te vervangen moet je wel de hele motor met versnelling bak eruit halen, of op een 2 Colom hefbrug alle aansluitingen naar de motor losmaken , schokbreker poten los, aandrijf Assen eruit, en dan het subframe losschroeven ( pas op, bouten subframe kunnen vastgeroest zijn, deze breken dan af), daarna subframe met motor en bak onder de auto uit laten zakken ( brug omhoog doen). Ik heb de motor en bak van boven eruit gehaald ( geen hefbrug). Succes, Alex.

snel, goed, betaalbaar

top

Goeie producten, maar leveringen komen vaak te laat

Als zakelijke automotive klant moet ik bij ca 80% van mijn bestellingen bij Winparts contact met hun opnemen om te vragen waar mijn bestelling blijft. Afspraken met mijn klanten vallen bijna niet te maken, omdat Winparts zeer vaak later levert dan de indicatie op de website aangeeft. Al diverse malen aangegeven dat dit zeer vervelend is, zeker als zakelijke klant. Telkens krijg ik als antwoord dat hun het net zo vervelend vinden als ik. Uiteraard kan het een enkele keer voorkomen, maar als het bij 80% van de bestellingen voor komt dan helpen deze woorden van hun helemaal niks. Excuses zijn dan niet meer afdoende. Het lijkt een systematisch probleem en het frustrerende ervan is dat er niets aan lijkt te gebeuren. Er wordt keer op keer excuses aangeboden en af en toe krijg ik daar een compensatie bij van 10% korting op de volgende bestelling, maar daar blijft het dan bij. De kans is groot dat bij de eerstvolgende bestelling weer hetzelfde gebeurt. Er lijkt niks met deze klacht gedaan te worden

Vlak voor de kerstdagen band aan gort gereden. Ze hebben alles in het werk gesteld om je weer de weg op te krijgen. Top bedrijf

5 Banksstraat

Ede 6718 XP