Filtre

Goede duidelijke webshop

Meestal snel geleverd goed verpakt. Duidelijke omschrijving producten op site.

Correcte levering

Snelle levering van m’n bestelling Het juiste product geleverd

Snel en denken mee

Belofte levertijd klopt niet, vervolgens tientallen spammails

Belofte levertijd klopt niet, vervolgens tientallen spammails

Snel geleverd en precies wat we wilden.

Snelle en goede levering

Goede producten voor lage prijs

Past op mijn auto en snel geleverd voor goede prijs

Aandrijfas kant en klaar van SKF past op mijn auto VW Passat B7 2012 en snel geleverd voor goede prijs. Eventueel retour sturen van olie wordt ook goed geregeld.

Zeer goede ervaring met Winparts.nl

Makkelijk en duidelijk te bestellen artikelen via kenteken. Goede merk producten tegen goede prijzen. Snelle levering.

zeer tevreden

goede producten voor aangename prijs

Snelle levering.top

Perfect service!

Mijn achteruitrij schakelaar voor mijn Nissan qashqai op tijd binnen gehad. Hartelijk dank! Winparts is zeker aan te bevelen.

Perfect goede mensen

Snel en betrouwbaar

Ik heb goede ervaring en snelle bezorging

Zeer teleur stellend

Pakket besteld thuis laten leveren maar omdat je bezorger geen zin had uit te stappen kon ik elders pakket op halen! En meld je het bij winparts maar nee enige is sorry maar er achteraan gaan voor je doen ze niet en wie betaald taxi kosten de klant. Ik zou veder kijken als ik onderdelen nodig heb want ben uiteindelijk veel duurder uit!!!

Mooie wieldoppen voor een mooie prijs

super

komt belofte na

Zorgvuldig en stipt op tijd

Ze vroegen nog via email of het wel klopte dat ik voor verschillende auto's ruitenwissers bestelde (klopte), maar daardoor vertraagde de levering, die bovendien sneller was dan bij veel anderen, niet. Ook was de olie bij Winparts goedkoper dan bij anderen.

Netjes verpakt, en ook snel in huis

Snel, safe en simpel

Met het invullen van mijn kenteken wist ik heel snel welke ruitenwisser ik moest hebben. Met 2 dagen in huis...en dat rond de feestdagen

Makkelijk en snel bestellen, prima webshop

Eenvoudig en snel bestellen. Snelle levering en prima producten.

snelle levering , nog nooit problemen gehad met dit bedrijf

Nipt voldoende

Door levering problemen van 1 onderdeel mijn afspraken moeten verzetten Hier voor gebeld zou op tijd komen Maar kwam dus niet op tijd maar 1 dag later De oplossing ter compensatie was 5 procent korting volgende bestelling Aangegeven dat ik daar niet zo blij mee was maar liever direct een oplossing had Tot op heden hiervoor geen terug koppeling gehad. Product was verder oke retour ervan ook

Goede omschrijving van de producten

Via kenteken de perfect passende onderdelen

Makkelijk via kenteken de juiste onderdelen bestellen Binnen 24 uur geleverd, goed verpakt, past perfect !

Mooie site

ik vind het goed op de site en heel mooi en goed koop en heel vriendelijk

5 Banksstraat

Ede 6718 XP