Filtre

Nipt voldoende

Door levering problemen van 1 onderdeel mijn afspraken moeten verzetten Hier voor gebeld zou op tijd komen Maar kwam dus niet op tijd maar 1 dag later De oplossing ter compensatie was 5 procent korting volgende bestelling Aangegeven dat ik daar niet zo blij mee was maar liever direct een oplossing had Tot op heden hiervoor geen terug koppeling gehad. Product was verder oke retour ervan ook

Goede omschrijving van de producten

Via kenteken de perfect passende onderdelen

Makkelijk via kenteken de juiste onderdelen bestellen Binnen 24 uur geleverd, goed verpakt, past perfect !

Mooie site

ik vind het goed op de site en heel mooi en goed koop en heel vriendelijk

Fijn bedrijf

Zeer fijn bedrijf vlotte service en snelle levering.

Goed geholpen via de app.

Goed en snel.

Heb bougies,luchtfilter en bougiesleutel bestelt.Die producten zijn heel snel bij mij aangekomen.

Product zoals beschreven en snel geleverd.

Gewoon goed.

goede website vlotte levering

groot assoortiment

Goede en snelle levering

Binnen 24 uur na bestelling had ik mijn product al binnen..super service

Ruim assortiment, levering langzaam.

Groot assortiment, maar niet alles wat als op voorraad staat aangegeven is werkelijk op voorraad. Correspondentie hierover gaat niet helemaal goed. Had zelf op de orderstatus gekeken en contact opgenomen en het met medewerker opgelost. Mail kwam pas een 1/2 dag later. Dan had de order na oplossing nog 1 dag langer geduurd. Nu ook nog een week moeten wachten op onderdelen. Prijs is goed evenals kwaliteit. Maar levering duurt ten opzichte van de concurrentie te lang.

Prima service!

Het retour nemen van een defect onderdeel werd goed afgehandeld

Positieve ervaring met vriendelijke mensen aan de telefoon.

Zowel voor als na de levering heb ik telefonisch contact gehad met Winparts maar trof hulpvaardige en vriendelijke mensen aan de telefoon.

Helemaal super

Had een aanzet stuk besteld voor mijn golf 5 werd snel geleverd, bij het uitpakken zag ik dat 2 stukken waren afgebroken. Gelijk gebelt met winparts.nl die hebben mij een bon gestuurd zodat de volgende dag er gelijk een nieuwe mijn kant op kwam en de kapotte mee genomen werd. SUPER SERVICE BIJ WINPARTS.NL!!!!!

Zeer snelle levering

Alles op voorraad en goede prijs

Nvt

Mijn ervaring is uitstekend

Ik ben heel blij met Winparts

Snelle levering.

Goed product.

alles ging goed

was goed

Goed product

Goed product

Ik had snel onderdelen nodig en heb ze op een zaterdag besteld en ik had ze maandag al binnen. Super tevreden!

zeer snel geleverd

Veel onderdelen voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Snel, goed geholpen!

Snelle, goede service! Deskundig advies gekregen binnen een minuut via WhatsApp. Onwijs goed geholpen. Onderdeel snel in huis en goed verpakt. Zeker aan te raden!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP