Filtre

Uitstekende service en prettig bedrijf met begrip voor de klant!

Zeer snel en accuraat met leveren en afhandelen! Dit bedrijf maakt waar was ze zeggen!

correct gehandeld

Scherp prijzen, Qualiteit producten en snel levering

Scherp prijzen, Qualiteit producten en snel levering

Altijd prima ervaring bij winparts

Altijd prima ervaring bij winparts

Sper snelle levering, goede communicatie

Ik vind de manier van zoeken super. Mijn bestelling kwam heel snel binnen. Er is een groot assortiment en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Geoliede machine !

Zoals het hoort - super snel in huis, een gesmeerde operatie daar bij WinParts ! Ga zo door

Voer gewoon uw kenteken in en u vindt de onderdelen die u nodig heeft voor uw auto

Een uitgebreide website voor allerlei soorten auto-onderdelen, die zich onderscheidt door zijn goede prijzen en snelle verzending!! Ik raad het absoluut aan

Zeer goed geholpen bij verkeerd besteld item

Goed geholpen, ook telefonisch

Super service, zou iedereen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Door eigen fout een onderdeel naar een verkeerd adres laten sturen, nieuwe besteld bij Winparts. Toch het geld van het niet aangekomen onderdeel teruggestort gekregen. Echt super, totaal niet ongevraagd.

Supermakkelijk bestellen via de kentekencheck werkt top

Had een accu en ruitewissers nodig, via de kentekencheck in no-time de juiste gevonden. Snel verzonden, tussendoor updates via mail, snel ontvangen en in beide gevallen de juiste match. Fijne ervaring, zeer aan te bevelen!

Hebben een goede website,duidelijk. Snel geleverd voor een prima prijs.

Top kwaliteit snelle levering

Top kwaliteit voor een scherpe prijs en supersnelle levering

Super geregeld

Snelle levering en gevraagde advies gekregen

Niet de goede ruitenwissers, maar een goede regeling

Goede service.

Prima producten, prima prijs

2 gasdrukveren voor de achterklep en twee ontvochtigers besteld en ontvangen. Prima producten.

heel slecht contact te maken , met chat en telefoon

heel slechte ervaring , deze mensen weten niet wat ze verkopen, ze houden je maar aan t lijntje , moet dagenlang wachten op een reactie die ook nog nergens op slaat .ik koop hier nooit nog iets!

Prima verzorgd

Ik heb al enkele malen iets besteld en iedere keer is het op tijd binnen. Groot assortiment voor goede prijzen.

Fijne service vriendelijke personeel.

Fijne service vriendelijke personeel. Prijs van onderdelen is ook goed.

Alles naar wens

Alles naar wens

Kei goed verlopen ha ha

Mijn bestelling is zeer goed gegaan Mvg

Goed makkelijk te vinden op website

Okay

Supersnelle levering

Supersnelle en goede levering

Goed webshop, snelle levering en goed klantenservice

Bestelling geplaatst volgende werkdag ontvangen. Zonder vertraging of beschadigingen. Wel na mijn bestelling een alternatief aangeboden vanuit de klantenservice welke 50% duurder was. Dit terwijl ik het onderdeel met chassisnummer had besteld. En het onderdeel die ik zelf had geselecteerd past perfect.

gewoon prima zoals het hoort.

Het onderdeel was op de site makkelijk te vinden, de afwerking en levering ging heel vlot.

Bestelling is snel geleverd : goed en compleet !

Al vaker onderdelen /materialen gekocht bij Winparts , maken waar wat ze toezeggen ! Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding , goede service en info als het nodig is , duidelijke website ! Mvg , Roel .

5 Banksstraat

Ede 6718 XP