Filtre

Snel geleverd, eenvoudig aan te brengen

Via kenteken keus uit diverse opties. Oude wisserbladen opgemeten en de juiste set voor en achter uitgezocht en besteld. Levering de dag erna al in huis.

Retourkosten zelf betalen

Lampjes besteld op kenteken. Lampjes passen niet, zogenaamde pasgarantie. Nu mag ik de retourkosten zelf ophoesten. Nooit meer winparts. Autoliefhebbers pas op bestel hier niet.

Top gedaan

Product is snel binnen. Goed ingepakt en goed te vinden op de site.

goede prijs & snelle levering

vandaag besteld, morgen geleverd!! TOP!!

snelle levering, goed product

goede ervaring, ook al eerdere bestellingen, prima prijs

Rommelig

Bestelling was niet compleet, zou terug gebeld worden door klantenservice maar dat is nooit gebeurt. Plotseling een 2e levering met de rest van de bestelling. Daarom een rommelig.

Snelle en complete levering volgens afspraak

Overzichtelijke site. Benodigde artikel goed te vergelijken. Goede prijs en snelle levering Helaas moest de bestelde startmotor wel iets aangepast worden. Was echter geen probleem.

Snelle levering tegen een redelijke prijs.

De twee Pingi Auto-Ontvochtigers Mega Clip 1 kg zijn snel geleverd tegen een redelijke prijs.

Correct en snel.

Dit is een bedrijf naar mijn hart

Het artikel wordt altijd op de afgesproken tijd afgeleverd Top

Nvt

Snelle service voor redelijke prijs

Snel en betrouwbaar

Bestelling snel en juist geleverd.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering ondanks de drukte voor de feestdagen!

Snelle en goede levering

Site is duidelijke en overzichtelijk. Geleverd wat ik heb besteld.

Prima, makkelijk bestellen en vlotte levering.

Maken waar wat ze zeggen.

Gewoon goed

Gewoon goed maar bij technische gegevens staat vaak veel te weinig info qua maten enzo.

Producten niet allemaal geleverd, en we worden niet geloofd

Bestelling gedaan, maar helaas maar een gedeelte van e bestelling ontvangen. Uiteraard wel de volledige bestelling betaald. Vervolgens moeten we van alles doen om aan te tonen dat we het product ook echt niet gehad hebben….voelt heel naar en zeker niet klantvriendelijk. Erg jammer!! Inmiddels is het nog steeds niet geregeld en zijn ze nog van alles aan het nachecken

Levering was snel, niet juiste artikelen geleverd maar trage reactie op retour

Levering was snel, niet juiste artikelen geleverd maar trage reactie op retour dat kan echt beter

Goede website

Er werken vakkundige mensen die met je mee denken. Heb in al die jaren nog maar 1 keer gehad dat het product niet goed was. Dat werdt zeer netjes opgelost

Levering van de producten was snel. Ook was het product zoals beschreven.

Makkelijke site, snelle levering

Snelle en correcte levering