Filtre

Niet alleen goede producten en levering op tijd, maar ook het telefonisch herstellen van een zelfgemaakte fout ging perfect!

Concurrerende prijzen en vlotte levering.

Ik bestel er al jaren en ben nog nooit teleurgesteld.

Altijd de juiste onderdelen!

Heel fijn

Juiste onderdelen makkelijk te vinden

Goede kwaliteit en snelle levering

Al heel veel besteld goede kwaliteit en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Snel geleverd | ongecompliceerd zoeken

Product snel gevonden en dito geleverd! Top!

prima service

mooi op tijd geleverd en goed produkt

Snelle en correcte afhandeling en verzending.

Snelle en correcte afhandeling en verzending.

Service is TOPPIE

Had een bestelling geplaatst en betaald en kreeg volgende ochtend een bericht op de mail dat het type dat ik besteld had waarschijnlijk niet zou passen en ze stelde voor om een ander model te sturen en na een bijbetaling van 2,50 euro was alles in kannen en kruiken volgende dag de juiste parts keurig afgeleverd en gelijk gemonteerd en paste prima. Das voor mij een punt om bij Winparts te blijven bestellen. Dus Winparts ga zo door.

Dikke pluim!

Winparts leverde zeer snel een onderdeel (reinigingsvloeistofpomp) dat qua maten niet overeenkwam met de originele. Na contact met de klantenservice kreeg ik het bericht dat Winparts een creditnota zou sturen en het onderdeel niet hoefde te retourneren. Dat is nog eens service! Ik ga zeker weer zaken doen met Winparts!

Goed artikel mooie prijs

Wederom een merkartikel , ruitenwissers , voor een mooie prijs en snel bezorgd.

Geen betrouwbare leverancier.

Maak waar wat je beloofd bij de bestelling

Goede en snelle service

Ik bestel met enige regelmaat onderdelen voor verschillende auto’s. De prijs/kwaliteit is echt goed. Ook ben ik zeer tevreden over de levertijden en informatie voorziening hierover.

Altijd de juiste producten, gemakkelijke bestelling via hun website en snelle verzending. Prijs kan ik niet 1 2 3 vergelijken. Dus in mijn ogen een goede service

heel veel op voorraad en snelle levering voor een goede prijs

al div keren onderdelen besteld , nooit problemen gehad, top service

Supersnel geleverd

Goedkoop en snel geleverd.

Supersnel het juiste onderdeel en betaalbaar

Het onderdeel was makkelijk te vinden op kenteken. De volgende dag in huis en betaalbaar. Zeer tevreden

Positief

Goede en snelle levering. Het product is wat je ervan verwacht

Vlot en correct levering

Heel gemakkelijk oude bestellingen terug te vinden om opnieuw de zelfde ruitenwissers te bestellen

Snel en goed

Snel en goed verzorgd

Jammer dat niet staat vermeld dat universe wieldoppen

Jammer dat niet bij het product vermeld staat dat universele wieldoppen niet passen op een velg van mijn Fiat Ducato omdat die velgen 'boller' zijn. In de zoekmachine mijn kenteken opgegeven en kwam uit bij de vlakke wieldoppen. Die moesten retour met €7.50 extra verzendkosten, maar kreeg met bijbetaling de juiste wieldoppen zonder verzendkosten binnen een dag toegestuurd.

Geschikt en voordelig product snel mogen ontvangen. Fijn is de online keuze-mogelijkheid voor een vergelijkbaar product in andere prijs/kwaliteit verhouding.

Slecht

Product gekregen was defect monteurs kostengemaakt maar deze niet vergoed gekregen alleen voor het product.

betrouwbare zaak

goede ervaringen.