Filtre

Verheeskade onderdeel

Verheeskade onderdeel gekregen , maar na terug sturen op tijd mijn geld op rekening .

Ruitenwisser gezocht op kenteken, past niet

Ruitenwisser gezocht op kenteken, past niet, winparts komt tot nu toe niet terug op mijn reactie via mail... Doordat de ruitenwisser achterruit niet paste, is de arm kapot geknapt, die moest ook nog vervangen worden. Geen enkele reactie, nooit meer bestellen bij winparts

Ruitenwisser gezocht op kenteken, past niet

duidelijke site, vlotte levering

onderdelen makkelijk te vinden (met de juiste gegevens bij de hand), enorme keuze, duidelijke opgave voorraad, en dan ook nog vlot en netjes geleverd.

duidelijke site, vlotte levering

Belachelijke herlaad tijd

Het product zelf lijkt goed te werken. Alleen staat in de handleiding dat hij 3 uur lang in de oven moet om hem te herladen. In deze dure tijden zit ik daar echt niet op te wachten. Als ik dit duidelijk in de beschrijving had gevonden had ik deze pingi 1kg clip niet gekocht. Ik ging er namelijk vanuit dat hij net als de andere pingi, en überhaupt elke andere vochtvreter, een paar minuten in de magnetron moest. Nogmaals slecht dat dit niet duidelijk is aangegeven en ben er best teleurgesteld in. Als hij vol is zal ik hem niet meer gebruiken.

Goede materialen

Op basis van het kenteken meteen de goede ruitenwissers geleverd.

Had meer verwacht

Met de donkere dagen (dec 2022) had ik het idee dat ik veel te weinig zag met m'n verlichting. Had verwacht dat de Osram Night Breakers wel meer licht zouden geven. Helaas, het lichtbeeld verandere niet echter werd het licht wel iets witter. Misschien te hoge verwachtingen of toch wel al goede lampen gehad.

goede ervaring

vlotte aflevering

super service bedrijf

Had een bestelling geplaats en betaald volgende dag een email dat mijn bestelde onderdelen waarschijnlijk niet zouden passen dus stelde ze voor om andere te sturen en na een bijbetaling van 2.50 euro werd het afgestuurd en het paste perfect dus Winparts voor een SUPER SERVICE

super service bedrijf

Gemakkelijk te bestellen

Ruime keuze Snel via internet kunnen bestellen Prijs kwaliteit verhouding is prima Alleen duurde het lang voordat spullen uiteindelijk geleverd waren ondanks dat het op voorraad was

Perfect!

Mijn man had mijn auto gewassen bij een autowasstraat, ook de binnenkant. Maar de dag erna ontdekte ik dat de mat van de bestuurderskant weg was. Vergeten bij de wasstraat en daar niet meer te vinden. Snel op de site van Winparts gekeken en daar de juiste mat voor mijn auto gevonden. Hij past perfect. Snel geleverd. Top!

Perfect!

top

Prima de mundo snel en ok!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP