Via mijn kenteken nieuwe ruitenwissers besteld ( merk bosch) 2 voor en 1 achter past prima ! Via winparts en er zelf opzetten scheelt mij 40% kosten.
Op tijd geleverd en het contact uitstekend.
Goed en snel.
Prima service. Prijs kwaliteit uitstekend. Na 3 dagen ontvangen.
Het komt op tijd aan op de afgesproken datum.
dinsdag besteld woensdag geleverd
Makkelijk te vinden wat je nodig hebt, ook als je totaal geen kennis hebt van auto's. Ik had toch nog de verkeerde ruitenwisser besteld, omdat ik zelf niet goed had gekeken, dus als retour aangemeld en dit werd direct en keurig verwerkt!
je plaats een besteling bij deze bedrijf de volgende dag krijg je niks en ga je klemen voor je geld krijg je te horen je moet geduld hebben wel als je reklamme maakt vandag bestellen morgen in huis zijn leugens ik heb zelf gebeld ze kunnen niet eens contact krijgen met koerier zelf de persoon die je aan telefoor krijg ze hebben veel klacht door dat koerier bedrijf maar hun blijven die bedrijf gebruiken winparts is niet een bedrijf dat je kan vertouwen!!!!!
Beste Marlon, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u een vervelende ervaring met ons heeft. Wij begrijpen natuurlijk dat het vervelend is wanneer een bestelling niet geleverd wordt op de afgesproken dag. Ik zie inderdaad dat deze zending te laat is verzonden, onze excuses voor het ongemak. Ondertussen lijkt het erop dat deze naar ons terug wordt gestuurd. Zodra deze retour is, wordt dit aan u terugbetaalt. Met vriendelijke groet, Niels
Materiaal is makkelijk te vinden op website. Voor eenmalig bestellen geen account nodig. En snel in huis. Top
Mooie prijs op onderdelen!
Ik ben erg tevreden over Winparts.nl! De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, waardoor het bestellen altijd soepel verloopt. Wat ik vooral waardeer, is dat ze echt met je meedenken. Toen ik laatst onderdelen bestelde voor een andere auto dan die ik had ingevoerd via het kenteken, namen ze contact met mij op om zeker te weten dat het de juiste bestelling was, dat vind ik topservice! Een klein verbeterpuntje is wel de duidelijkheid over de levertijden. Soms is het niet helemaal helder wanneer een product geleverd wordt, en dat zou fijn zijn om wat beter te weten van tevoren. Maar verder ben ik heel tevreden en blijf ik zeker klant!
Nog steeds geen creditering van de retour gezonden producten. Ondanks het feit dat Wimparts zelf het verkeerde product gestuurd heeft.
Beste Marcel, Dank voor uw bericht. Wat vervelend dat u nog geen terugbetaling heeft ontvangen. Volgens ons systeem hebben wij twee terugbetalingen verwerkt, een op 29 maart en een op 4 april. Deze terugbetalingen zij gedaan onder de naam "Mollie". Dat is een bedrijf dat de terugbetalingen voor ons regelt. Mocht u de betalingen ook niet onder deze naam terugvinden, dan horen wij graag van u. Zou u dan een mail willen sturen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Niels
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering
Top bedrijf
Product snel geleverd makkelijk om
Bestelling geplaatst zou volgende dag in huis zijn, maar niks dagen achtereen gebeld telkens werd er gezegd de fout ligt bij postnl Zelf postnl gebeld pakket was wel aangemeld maar niet afgegeven door winparts na weer vele telefoon gesprekken met winparts werd steeds gezegd morgen wordt het bezorgd maar uiteindelijk door weer telefoon gesprekken de 13de dag werd het geleverd.
Beste meneer/mevrouw Bremmers, Hartelijk dank voor uw review. Onze oprechte excuses voor het feit dat het zo moeizaam is verlopen met uw order. dat is natuurlijk niet de bedoeling. Inderdaad lijkt het erop dat er iets verkeerd is gegaan bij de overdracht en/of het scannen van uw pakket. Uiteindelijk hebben mijn collega's voor u een vervangend pakket aangemaakt, wat uiteindelijk (in twee delen) bij u is geleverd. Nogmaals onze excuses voor het feit dat het zo is gelopen. We hopen dat u ons in de toekomst toch weer een kans wilt geven. Dit kan en moet natuurlijk veel beter. Met vriendelijke groet, Anita
Twee keer wat besteld, beide keren snel bezorgd
Als ik iets voor mijn auto nodig heb altijd hier. Gewoon goed.
Filter paste perfect in de wasmachine en opgelost
Je koopt onderdelen volgens de zoekmachine op hun site. Vervolgens passen ze niet omdat de zoekmachine dus niet klopt. En dan is het ineens mijn fout. En natuurlijk kan je het dan net retour sturen omdat je het gepast heb. Omdat zij zeggen dat het moet passen !
Beste Michel, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend dat het zo gelopen is met de onderdelen. Onze excuses hiervoor. Wat betreft uw laatste order zie ik inderdaad dat er meerdere typen/maten naar voren komen voor uw voertuig. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even de maten en het OEM-nummer van de onderdelen te bekijken. Helaas heb ik geen communicatie met ons terug kunnen vinden. Normaal gesproken mogen onderdelen namelijk retour. Wel moeten ze natuurlijk nog netjes zijn, evenals de verpakking. Ook zie ik geen afgewezen retour terug. Dit deel van uw review kan ik dus niet zo goed plaatsen. Mocht u nog vragen of twijfels hebben, stuurt u dan gerust een e-mail naar [email protected], onder vermelding van uw ordernummer. Met vriendelijke groet, Anita
Duidelijke site waar je op kenteken of gewoon in het assortiment kan rond zoeken. Snelle verzending en vanuit Nederland dus geen hoge kosten igv retour.
Goede ervaring goed product en alles duidelijk omschreven
5 Banksstraat
Ede 6718 XP