De bestelde producten zijn goed geprijsd en worden ook snel aan de vervoerder meegegeven.
Bezorgtijd gemeld ,extra voor thuis gebleven niemand gezien. Dagen later ligt pakket bij afhaalpunt.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend dat u thuis bent gebleven voor de levering maar dat het pakket uiteindelijk naar een pakketpunt is gegaan. Onze excuses hiervoor. Ik zie in de track-and-trace inderdaad dat uw zending om een onbegrijpelijk reden niet is geleverd op de aangegeven dag. Helaas kunnen wij hierover geen klacht indienen bij PostNL. Wel kunt u eventueel overwegen dit zelf te doen. We nemen uw feedback uiteraard wel mee in ons interne verbeterproces. Met vriendelijke groet, Anita
Een H11 lamp in een grote doos zonder bescherming,bij post nl vliegt de lamp alle kanten op in die grote doos!!
Goede website, duidelijke prijzen, snelle verzending
Ze zijn snel, zoals ze beloven. Maar PostNL blijft in gebreke. Bij mijn vorige bestelling moest ik uiteindelijk 4 dagen op mijn pakketje wachten omdat PostNL het niet lukte te bezorgen. Nogal frustrerend, zachtjes uitgedrukt. Met deze info nu gevraagd om een andere bezorger. En dat was geen probleem. Nu geen PostNL, en de volgende dag mijn bestelling thuis afgeleverd. Heel fijn.
Alles correct volgens bestelling geleverd.
Goede prijs kwaliteit verhouding Altijd netjes en snel geleverd
Dit is mijn derde abonnement, maar ik ben niet zo tevreden over de autowasstraat van Papandrekht. Ze gieten altijd maar de helft van de shampoo op de auto, de andere helft wordt met water gewassen en er is niet genoeg lucht om de auto te drogen. Er blijven watervlekken achter in de kofferbak.
Goedemiddag! Uit uw review begrijp ik dat u niet tevreden bent over uw autowasstraat. Dat is natuurlijk erg vervelend. We begrijpen dat het prettig is om in een glanzend schone auto rond te rijden. U hebt uw review echter geplaatst bij winparts.nl. We hebben geen autowasstraten, hoewel dat misschien een leuke nieuwe neventak voor ons zou kunnen zijn, want we verkopen wel auto-onderdelen! We hopen dat u uw klacht alsnog kwijt kunt bij de betreffende autowasstraat en dat ze de zaakjes beter op orde brengen. Met vriendelijke groet, Anita
Als zeer goede service afspraak om te leveren perfect verlopen
Wij hebben een dynamo besteld en daarbij de nodige multi riem, spanners en rollers. We hadden de verkeerde riem, rollers en spanners besteld. Gelukkig kregen we een seintje van Winparts met een linkje naar het juiste materiaal. Dus dat is enorm fijn. Snel besteld en de volgende dag al thuisbezorgd. Complimenten
Bestelde spullen netjes ontvangen.
Ik bestel regelmatig, jammer dat het soms wachten is tot alle items verzameld zijn, hierdoor stokt de levering. En vaak duurt de levering in combinatie met Post nl een dag te lang onder excuus van drukte.
Uitstekende service en goede kwaliteit van de onderdelen.
Helaas voldeed het snel geleverde product niet aan de verwachtingen dus kon het weer retour. Binnen 3 dagen had ik het aankoopbedrag alweer op de rekening.
Hier meerdere keren diverse spullen besteld, snel geleverd en juist, retour gaat ook snel als je iets terug stuurt.
De bestelde artikelen zijn altijd zorgvuldig aangekomen daarmee een Top 10 voor mij .
Mijn ervaring goeie snelle service , goed in gepakt stevig , telefoniste ook duidelijk geweest op mijn vragen , tevreden klant,
Ik kom hier al jaren voor mijn autospullen en ik kan niet anders zeggen dan dat het gewoon goed is, de prijzen, de service, de kwaliteit, 3x probleemloos mogen retourneren. De onderdelen passen ook altijd, dus zeker een aanrader!
X
Ontzettend slechte service zij sturen het verkeerde product maar het kan niet geretourneerd worden
Beste Annemarie, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring had met onze webshop. Onze excuses hiervoor. Wanneer een onderdeel niet passend is, hebt u inderdaad 14 dagen de tijd om het onderdeel aan te melden voor retour en uw geld terug te krijgen. Daarna hebt u nog 14 dagen de tijd om uw onderdeel aan te melden voor retour en een voucher te krijgen. Houdt u er rekening mee dat onze medewerkers zich aan deze regels moeten houden. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Anita
Toppie
Online chat is waardeloos, het systeem werkt niet goed . Vragen worden niet beantwoord. Klantenservice slecht bereikbaar ,service achteruit gegaan sinds onlinechat actief is.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend dat u slechte ervaringen hebt met ons chatsysteem. Onze excuses hiervoor. Helaas heb ik niet precies kunnen achterhalen welke problemen zich precies hebben voorgedaan in uw chats. Als u hier nog iets over kwijt wilt, kunt u dit melden bij [email protected]. Met vriendelijke groet, Anita
Goed product
Goede service rondom retourzending. We zitten echter nog steeds te wachten op een reactie op onze vraag over goed passende wieldoppen (een week geleden)
Beste mevrouw In 't Veld, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn dat u het retour zenden als goed hebt ervaren. Dat u nog geen antwoord hebt op uw vraag, is uiteraard niet in orde. Ik heb uw orders en communicatie gevonden, maar helaas heb ik geen openstaande vraag aangetroffen. Als u nog steeds geen antwoord hebt ontvangen, kunt u contact opnemen met [email protected]. Stuurt u gerust uw ordernummer en eventuele bijlagen mee. We helpen u dan graag verder. Met vriendelijke groet, Anita
5 Banksstraat
Ede 6718 XP