Had de verkeerde ruitenwisser aangeschaft en kreeg zonder deze te hoeven terugsturen de volgende dag de juiste opgestuurd. Echt super!
Prima spullen geleverd! Verzending mag iets sneller maar ach, een dag langer dan dan de dag erna is ook niet echt spannend. Alle spullen prima en de juiste maten.
Veel onderdelen kloppen niet met de verhouding wat winparts beschrijft. Via het kenteken.
Beste André, Bedankt voor je review. Wij bieden enorm veel onderdelen aan voor heel veel verschillende soorten auto's. Met behulp van de kentekencheck kunt u filteren wat er op uw auto zou kunnen passen. Wat u vervolgens nodig hebt is wel afhankelijk van wat er origineel in uw auto is ingebouwd. Wanneer er bijvoorbeeld verschillende producten naar voren komen op een kenteken met verschillende specificaties, zouden deze allemaal op het type auto kunnen passen, maar hangt het dus af van wat er in uw specifieke auto is ingebouwd. De producten die u hebt gezien kunnen dus wel toepasbaar zijn op dezelfde auto van andere eigenaren, afhankelijk van wat er origineel in hun auto is ingebouwd. Mocht u vragen hebben over de toepasbaarheid van producten dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u het juiste product besteld voor uw auto. Met vriendelijke groet, Tim
Makkelijk te vinden, redelijke prijzen/ snel te leveren.
Snel geleverd Goed verpakt Super
goedkoop Snel Makkelijk bestellen
enige wat ik jammer vind is zondag bestellen word pas dinsdag verstuurd verder alleen positieve ervaringen , bestel regelmatig hier
Snelle bezorging
Prima webshop voor autoartikelen met goede produkten met snelle levering
Ruime keuze, mooie prijzen en snel geleverd.
Het bestelde item was dezelfde dag al verzonden. Maandag de order geplaatst maar duurde tot vrijdag dat het geleverd was. Dit kwam niet door Winparts maar door de koeriersdienst. Komt steeds meer voor.
Ik had aangegeven dat ik het pakket op woensdag wou ontvangen. de postbode stond dinsdag voor de deur.
Altijd geslaagd bij winparts op zoek naar auto onderdelen
In het verleden vaak lang moeten wachten op mijn bestelling, maar sinds het bedrijf verhuisd is echt supersnelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Helaas niet altijd de juiste pasvorm vanwege de onderdeel nummers die de dealer niet vrij geeft
3 x dezelfde vragen gekregen. Mijn antwoord woorden werden niet gelezen. Het is een zootje daar.
Beste Henk, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je je niet gehoord hebt gevoeld. Dat is uiteraard niet de bedoeling geweest. Onze excuses daarvoor. Ik heb de conversaties er even bij gepakt en ik zie dat u contact op hebt genomen omdat u een verkeerde spiegel zou hebben ontvangen. Wij hebben u daarop gevraagd wat de specifieke reden is dat de spiegel niet past, zodat we kunnen helpen met zoeken. Ook hebben we uitleg gegeven hoe u de spiegel moet retourneren via ons online retourportaal en welke reden u daar kunt opgeven. Omdat u geen retouraanvraag via het retourportaal hebt aangemaakt, hebben wij een retourpakket ontvangen waar geen retournummer en dus geen reden bij staat. Hiervan ontvangt u een automatisch gegenereerd bericht. Ik kan mij goed voorstellen dat het dan misschien lijkt alsof wij uw berichten niet hebben gelezen. Dat is echt niet het geval geweest. Ik hoop dat we u in de toekomst nog eens van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Tim
Via kenteken krijg ik de juiste producten die ik nodig heb voor de auto en tot nu toe klopt het altijd
Zeer snel geleverd en een uitstekende service
Retourproces was top geregeld
Everything was perfect, it arrived on time and as described in the product description
Snel, scherpe prijs, snel geleverd, keuze uit verschillende merken.
Uitstekende service en snelle levering. Producten van goede kwaliteit.
Prima en snel geleverd. Jammer dat er altijd verzendkosten zijn (waarom niet boven een bepaald bedrag gratis verzending?).
5 Banksstraat
Ede 6718 XP