Vond wel jammer dat het niet lukte met chassisnummer.
Aanrader!
Twee keer ruitenwissers besteld voor mijn auto, welke volgens de website geschikt zijn, beide keren passen ze niet. Overige bestellingen voldoen wel.
Beste meneer Bakker, Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend dat u op kenteken bestelde, maar dat de onderdelen toch niet pasten. Onze excuses hiervoor. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken. In het geval van uw ruitenwissers zie ik diverse typen aansluitingen naar voren komen. We adviseren u in elk geval de niet-passende onderdelen zo snel mogelijk retour te melden via ons retourportaal: https://winparts.returnless.com/nl Als u daarna een foto stuurt van de aansluiting van uw oude wissers, kijken we graag met u mee naar wat u wel moet hebben. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Anita
Mijn garage wilde me even €150 rekenen voor een setje nieuwe ruitenwissers. Dat vind ik net iets te gek. Met een paar klikken kon ik de juiste set vinden voor mijn auto. Voor slechts €35 inclusief verzenden en 10 minuten van mijn tijd Heeft mijn auto weer een prima set ruitenwissers.
Vlotte levering en prijs
Goede informatie en komen na wat ze zeggen
Snelle afhandeling en verzending
2 maanden geleden wat besteld niks gezien een mailtje gestuurd naar winparts en later alsnog gelevert Top mensen
Makkelijk onderdelen bestellen exact geschikt voor mijn auto en makkelijk en snel retourprocess toen ik de koplamp toch niet nodig had
Ik bestel de voorste en de achterste ruitenwisser voor mijn Skoda Octavia op chassisnummer, na 2 weken komen ze toe. Blijkt dat de voorste te breed zijn en dus elkaar overlappen, de achterste is smaller. Ik bestel voor mijn schoonbroer zijn Kia ook op chassisnummer ruitenwissers, die passen totaal niet!! Ik heb intussen een mail gestuurd naar de klantendienst, gezien de ruitenwissers van mijn schoonbroer nu bij Kia gedaan worden, en de dozen van mijn Skoda heb ik weggegooid. Héél veel spijt dat ik niet verder gekeken heb op andere sites of die types correct zouden zijn, wat op de verpakking staat van de 3 dozen blijkt alvast van niet. Absoluut niet tevreden, als men mij een gepaste oplossing bied pas ik de beoordeling zeker aan! Nu op dit moment is het een 0!
Beste meneer Verboeckhoven, Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend dat de ruitenwissers niet pasten. Onze excuses hiervoor. We adviseren altijd de doos even te bewaren. U hebt binnen 14 dagen namelijk tijd om de ruitenwissers retour te melden en uw geld terug te krijgen. Inmiddels heb ik u een persoonlijke e-mail gestuurd met een voorstel voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Anita
Volgens de website is het op voorraad en kan direct geleverd worden. Vaak niet? Volgens mij klopt de actuele voorraad niet, op de website, of het is op voorrraad ergens in het buitenland. Maar moet nog wel naar Nederland en dat kost tijd. Dus direct de volgende dag leverbaar is niet betrouwbaar.
Beste meneer De Jong, Bedankt voor uw review. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot in de avond verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis is. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden, liggen op een ander depot en zijn daarom langer onderweg. Dit wordt ook aangegeven bij het product, doordat er een afwijkende levertijd staat. In de winkelwagen en op de betaalpagina wordt ook een verwachte levertijdindicatie gegeven. Daarnaast kan het onverhoopt zo zijn dat een product dat direct leverbaar is, toch niet aanwezig blijkt te zijn. Ik vermoed dat dit bij uw laatste order is gebeurd. Ik kijk graag even hoe ik u daarin tegemoet kan komen en stuur u daarvoor een persoonlijke e-mail. Met vriendelijke groet, Anita
Onderdeel besteld a.d.h.v. kenteken, toch past het onderdeel niet. Geen mogelijkheid dit met persoonlijk contact, snel op te lossen. Antwoord klantenservice; retourlabel aanvragen, en op de site het juiste onderdeel zelf maar opzoeken.
Goedemorgen, Wat jammer dat het onderdeel niet past, ondanks het feit dat u het kenteken had ingevuld. Onze excuses hiervoor. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken. Daarnaast kijken wij ook graag met u mee naar het juiste onderdeel. Wel is het zo dat we dan vaak wat extra informatie vragen, bijvoorbeeld welk chassisnummer op het onderdeel vermeld staat. We hopen hiermee enige helderheid te hebben gegeven en wensen u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Anita
Heb Winpsrts gevonden via Google. Heb daarna enkele onderdelen besteld. Snel geleverd en van goede kwaliteit. Zou iedereen aanraden om bij Winparts onderdelen te bestellen.
Gaat het goed, dan is het een prima shop. Mijn eerdere bestellingen gingen ook zonder problemen. Mijn laatste bestelling werd in twee delen verstuurd. Deel A kwam zonder problemen aan, deel B bevatte een jerrycan met ruitensproeiervloeistof. Deze had gelekt tijdens het transport en de bezorger heeft het pakket daarom voor retour meegenomen. Retour ontvangen door Winparts en een terugbetaling ontvangen. Een beetje vreemd vind ik, want dat was niet de intentie van deze terugzending, maar goed. Het punt is dat Winparts zegt een flacon reinigingsmiddel niet retour te hebben ontvangen, terwijl ik zeker weet dat dit niet in pakket A zat (Winparts kan vast ook zien welke spullen in pakket A en welke in B zaten..). Pakket B is niet door mij aangenomen. Het gaat slechts om enkele Euro's maar duurt nu al bijna 2 maanden. Winparts reageert zeer langzaam of helemaal niet op mijn mails en de klantenservice schuift het steeds door naar het magazijn en de boekhouding. Kortom onderaan de streep een ontevreden klant die normaal nooit reviews schrijft, maar dit ziet als een laatste optie om wat indruk te maken op Winparts. Allemaal voor een product van €8,37, waar het me al lang niet meer om gaat, maar toch hoop ik dat ze het oppakken.
Beste meneer La Gasse, Hartelijk dank voor uw bericht. Onze excuses voor het feit dat u deze ervaring had met onze service. Ons retourproces is geautomatiseerd. Dat betekent inderdaad dat we geen nieuwe zendingenkunnen maken naar aanleiding vaan een retour. Deze worden namelijk gecrediteerd, zoals ook in uw geval is gebeurd. Ik heb uw order en communicatie gevonden en stuur u even een e-mail om te kijken hoe ik u hierin van dienst kan zijn. Met vriendelijke groet, Anita
Altijd op tijd en goed!
Winkel graag bij winnparts maar voor oude mensen moeilijke website . Maar wel met uitstekende tel hulp
Het zou handig zijn dat je gegevens van auto's kan opslaan zoals bv bij Autodoc website in belgie kan je de wagen niet op nr plaat ingeven das nadeel de prijs heeft soms groot verschil maar de levering is top zeer snel meestal
Ik heb 2 onderdelen gekocht, maar uiteindelijk was het euvel met 1 daarvan al verholpen. Het niet gebruikte onderdeel kon makkelijk en snel retour.
duidelijk bestellen en snel geleverd
Ik ben al 2 weken op dakdragers te wachten. Dus slecht
Beste meneer Van Rooij, Bedankt voor uw bericht. Heel vervelend dat uw dakdragers nog niet zijn geleverd. Onze excuses hiervoor. Het blijkt dat er iets fout is gegaan bij de verzending. Hier is ook onderzoek naar gedaan. Inmiddels heb ik echter een nalevering van de dakdragers voor u aangemaakt. We sturen deze zo snel mogelijk naar u toe. Hebt u verder nog vragen, dan helpt onze klantenservice u graag verder. Met vriendelijke groet, Anita
heel goede service
Fijn
Ik koop regelmatig producten van winparts.Ze zijn voordelig en hebben goede merken.De verzending gaat ook prima.Het is een vertrouwelijk bedrijf,die altijd open staan voor je vragen.Aarzel niet en bestel uw onderdelen bij Winparts.
Product paste niet (kan gebeuren), teruggestuurd. Afhandeling naar volle tevredenheid, snel en correct.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP