Setje centreerringen gezocht en gevonden bij Winparts via steekmaat.nl en passen perfect! Het lukte mijn garagehouder maar niet de juiste centreerringen geleverd te krijgen via zijn eigen leverancier die kennelijk niet de juiste maten had. Hij haalt ze in de toekomst dus ook bij Winparts!
Ik bestelde als nieuwe klant een mattenset voor de auto. Eenvoudig uitzoeken en snel geleverd.
Afhandeling, verpakking en toezending naar volle tevredenheid!
Snel en goed service
Goede materialen voor concurrerende prijs
Goed passende bestelde goederen.
snel geleverd wieldeksels zijn echt goed
Mat iets later bezorgd als wat werd vermeld op de website. Wel een berichtje over de vertraging gekregen. Mat nog niet gepast
Ik heb tot heden niets vernomen van een bestelde en betaal order , maar niets ontvangen .
Goedendag Leo, Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het erg vervelend om te vernemen dat u uw order nog niet heeft ontvangen. Ik heb de Track&Trace bekeken en volgens de vervoerder is het pakket op 31 januari op het bekende adres geleverd. Heeft u inmiddels navraag gedaan bij uw buren? Mocht het pakket hier niet zijn aangetroffen, dan willen wij u vragen om de niet-ontvangen verklaring in te vullen welke wij u op 8 februari hebben toegestuurd. We hopen dit zo spoedig mogelijk met u op te lossen. Met vriendelijke groet, Thirsa
Duidelijke website met goede info , nette prijzen en snelle verzending
winpars.nl Is een goede bedrijf en houden aan hun afspraak en de produkt die ik besteld heb bij hun zijn goed en goed ingepakt. Ik raad het bedrijf zeker aan
Makkelijk te vinden in de app wat je nodig hebt bestellen , afrekenen en wachten tot het word bezorgt waar jij wil.
Blij met de snelle levering van mijn onderdelen.
Mijn eerste pakket werd niet afgeleverd op het adres wat opgegeven was terwijl er iemand thuis was De bougies waren tijdens het transport uit de beschermde verpakking gekomen gelukkig was alles nog heel Het tweede pakket werd niet op de juiste datum geleverd en weer niet op het adres wat opgegeven was, en moest het dus op halen op een afhaal punt Kortom afstemming en zorgvuldigheid pakket bezorging mag wel wat beter geregeld worden
Ik bestel altijd alles op kenteken van de desbetreffende auto maar krijg toch vaak onderdelen die verkeerd zijn. Verkeerde ruitenwissers, verkeerde bougies, verkeerde fusekogels. De verzending met Post.nl is vaak een drama, meestal ontvang ik een bericht " het is wat drukker dan normaal en de bezorging kan wat langer duren" dit is standaard
Goedemiddag, Hartelijk dank voor het plaatsen van de review. Wat vervelend dat u ondanks de pasgarantie verkeerde onderdelen krijgt en dat de levering door de vervoerder niet goed loopt. Onze oprechte excuses hiervoor. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken, specifiek naar de maten en het origineelnummer. Wat betreft de levering: mocht een pakket echt te laat zijn of zoek, dan helpen wij u daar graag mee. In uw geval kunt u overwegen een klacht in te dienen bij PostNL zelf. Wij kunnen dat helaas niet voor u doen. Met vriendelijke groet, Anita
Zeer slechte kwaliteit onderdelen ontvangen, klacht niet serieus behandeld.
Beste meneer Kuijff, Hartelijk dank voor uw review. Wat jammer dat het zo gelopen is met de onderdelen. Onze excuses hiervoor. Ik heb uw klacht aan ons gevonden. Wanneer onderdelen stuk gaan bij het monteren, zijn er zeker mogelijkheden om tot een oplossing te komen. In dit geval heeft mijn collega inderdaad de juiste weg aangegeven. Mocht u daar nog gebruik van willen maken, dan kunt u een mailtje sturen naar het door hem aangegeven adres. Met vriendelijke groet, Anita
Vlotte afhandeling met top producten
super ook met problemen oplossen goede zaak
Pasgarantie klopt dus niet. 2 fuseekogels met pasgarantie gekocht... zijn voor een ander type. Niemand aan de telefoon te krijgen. Automaat begrijpt je vraag niet. Later bij montage van onderdelen inclusief stuureindkogels blijkt in de doos voor rechts (aangebroken beschadigde doos) een stuureind voor links te zitten. Wéér retour, wéér verzendkosten (ook al om de juiste fuseekogels te bestellen) en weer 3 dagen wachten.... vroeger kon je naar Winneweer rijden om te ruilen. Volgende keer naar Parts Point in Assen dus.
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Onze excuses dat u problemen hebt ervaren met de pasgarantie, een verkeerde levering en met onze bereikbaarheid. Alles bij elkaar erg frustrerend. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een model voertuig past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken. In uw geval zie ik dat de fuseekogels tot een bepaald chassisnummer waren. Als we u nog ergens mee kunnen helpen, stuurt u dan gerust een e-mail naar [email protected], onder vermelding van het ordernummer. Met vriendelijke groet, Anita
Betrouwbaar
Olie niet leverbaar, i.p.v. contact opnemen met mij van olie is niet leverbaar zeggen ze helemaal niks tot ik hun bericht. Vervolgens bijna week moeten wachten op producten terwijl derest alvast geleverd had kunnen zijn!
Goedemiddag, Bedankt dat u een review hebt geplaatst. Onze excuses voor het feit dat uw order was vertraagd doordat enkele onderdelen niet aanwezig waren. We begrijpen dat u liever had gehad dat de rest van de onderdelen alvast verstuurd zou zijn en we nemen uw klacht mee in ons. We nemen uw feedback zeker intern mee naar de verantwoordelijke afdeling. Ik zie dat uw order inmiddels al is geleverd. Hebt u verder nog vragen, stuurt u dan gerust een e-mail naar [email protected], onder vermelding van uw ordernummer. Met vriendelijke groet, Anita
zeer tevreden .op tijd geleverd
5 Banksstraat