Filtre

Superblij

Setje centreerringen gezocht en gevonden bij Winparts via steekmaat.nl en passen perfect! Het lukte mijn garagehouder maar niet de juiste centreerringen geleverd te krijgen via zijn eigen leverancier die kennelijk niet de juiste maten had. Hij haalt ze in de toekomst dus ook bij Winparts!

Ik bestelde als nieuwe klant een mattenset voor de auto. Eenvoudig uitzoeken en snel geleverd.

Heel goed en heel snel

Afhandeling, verpakking en toezending naar volle tevredenheid!

Snel en goed service

Subliem

Goede materialen voor concurrerende prijs

Snelle levering.

Goed passende bestelde goederen.

top

snel geleverd wieldeksels zijn echt goed

Goed geregeld

Mat iets later bezorgd als wat werd vermeld op de website. Wel een berichtje over de vertraging gekregen. Mat nog niet gepast

Klacht wordt niet behandeld voor mijn gevoel

Ik heb tot heden niets vernomen van een bestelde en betaal order , maar niets ontvangen .

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Snelle levering en goede prijs

Zeer goede ervaring

Duidelijke website met goede info , nette prijzen en snelle verzending

goede produkt

winpars.nl Is een goede bedrijf en houden aan hun afspraak en de produkt die ik besteld heb bij hun zijn goed en goed ingepakt. Ik raad het bedrijf zeker aan

Goede service , nette snele levering.

Makkelijk te vinden in de app wat je nodig hebt bestellen , afrekenen en wachten tot het word bezorgt waar jij wil.

Blij met de snelle levering van de onderdelen

Blij met de snelle levering van mijn onderdelen.

Service is goed maar er zijn verbeterpunten

Mijn eerste pakket werd niet afgeleverd op het adres wat opgegeven was terwijl er iemand thuis was De bougies waren tijdens het transport uit de beschermde verpakking gekomen gelukkig was alles nog heel Het tweede pakket werd niet op de juiste datum geleverd en weer niet op het adres wat opgegeven was, en moest het dus op halen op een afhaal punt Kortom afstemming en zorgvuldigheid pakket bezorging mag wel wat beter geregeld worden

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Matig

Ik bestel altijd alles op kenteken van de desbetreffende auto maar krijg toch vaak onderdelen die verkeerd zijn. Verkeerde ruitenwissers, verkeerde bougies, verkeerde fusekogels. De verzending met Post.nl is vaak een drama, meestal ontvang ik een bericht " het is wat drukker dan normaal en de bezorging kan wat langer duren" dit is standaard

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5, 6

Zeer slechte kwaliteit onderdelen ontvangen

Zeer slechte kwaliteit onderdelen ontvangen, klacht niet serieus behandeld.

Top en uitstekend.

Vlotte afhandeling met top producten

prima ervaring

super ook met problemen oplossen goede zaak

Slecht

Pasgarantie klopt dus niet. 2 fuseekogels met pasgarantie gekocht... zijn voor een ander type. Niemand aan de telefoon te krijgen. Automaat begrijpt je vraag niet. Later bij montage van onderdelen inclusief stuureindkogels blijkt in de doos voor rechts (aangebroken beschadigde doos) een stuureind voor links te zitten. Wéér retour, wéér verzendkosten (ook al om de juiste fuseekogels te bestellen) en weer 3 dagen wachten.... vroeger kon je naar Winneweer rijden om te ruilen. Volgende keer naar Parts Point in Assen dus.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Snelle en duidelijke afhandeling

Betrouwbaar

Slechte ervaring

Olie niet leverbaar, i.p.v. contact opnemen met mij van olie is niet leverbaar zeggen ze helemaal niks tot ik hun bericht. Vervolgens bijna week moeten wachten op producten terwijl derest alvast geleverd had kunnen zijn!

u kan op jullie rekenen.

zeer tevreden .op tijd geleverd

5 Banksstraat