Peter

Had de verkeerde olie besteld kon het zo omruilen top zaak

Super goed!

Super snelle levering! Goede service

Geweldig,daarom 5sterren

Materialen worden goed verpakt verzonden

mega service !

Mega service JA je leest het goed ! Super snel verzonden , klant vriendelijk , mee denkend , bestel al wat jaartjes geen problemen mee top ga zo door

Top bedrijf

Onderdelen nodig bestellen bij winparts altijd op tijd in huis

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Op veel producten pasgarantie. Terwijl het uiteindelijk niet past.

Op veel producten pasgarantie voor mijn Saab 9-3. Terwijl het uiteindelijk niet past en je daar pas achter komt tijdens montage. Dus onderdelen zijn vies en/of 'gebruikt'.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Koop geen set

Het wil eens voor komen dat een van van de ruitenwissers niet klopt dan moet de hele set terug dus je kan beter apart uitzoeken en bestellen.s

Duurt te lang

Over het algemeen tevreden Maar sommige bestellingen worden laat bezorg dan beloofd !! En als ik 2 onderdelen bestel voor 2 verstillende kentekens dan wordt het helemaal drama

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Fijn bedrijf

Tot nu toe goede ervaringen , goede prijs .maar voor wat betreft uitlaten . Is het moeilijk de goede pakkingen en klemmen te vinden, te vage verkeerde , en te weinig maat voering mededelingen

Voor mij een geweldig bedrijf.

Snelle levering. Producten. Ben goed geholpen met een probleem van een order.

Gewoon

Gewoon goed aangekomen en prima spul

wegen mijn ervaring

ik kan mensen raden bij winparts te bestellen om dat ze zijn snel met verzenden en snel contact met klanten sevice ik raad je aan dit is mijn persoonlijke

Snel en uitstekend

Hier precies het juiste onderdeel voor mijn auto kunnen vinden. Met behulp van het kenteken krijg je precies de mogelijkheden in beeld plus garantie dat het onderdeel past. Mooie extra service dus.

product precies als verwacht.

netjes op tijd geleverd en goed aan de prijs.

Betrouwbare en vertrouwde website voor de aankoop van artikelen.

Snelle reactie naar klanten en snelle levering van aangekochte artikelen.

Prima ervaring

Onderdeel paste niet ondanks pasgarantie, echter zonder problemen retour genomen door Winparts

Makelijk om bestelling te plaatsen, snelle levering

Komen beloftes niet na

Ik had bij Winparts een accu besteld, omdat zij de volgende dag zouden leveren. De accu kwam niet op de afgesproken dag, op de site van de vervoerder was de opdracht ook niet zichtbaar. Klantenservice mailde redelijk snel terug, maar wel met standaardantwoorden waar je niks mee opschiet. Uiteindelijk is de accu 4 dagen later pas geleverd, terwijl ik hoopte dat ik na 1 dag mijn auto weer zou kunnen gebruiken. Ik ben zeer ontevreden en zal hier niet weer gaan bestellen.

Goede kwaliteit goederen met goedkoper prijs

Bestelling en aflevering goederen zijn altijd soepel verlopen, ook met retouneren. Helemaal geen probleem. Goede service.

Snelle levering, enorm assortiment

Verschillende keren dingen besteld en altijd goed en snel geleverd. Zo zou iedere webshop moeten zijn.

Uitstekende en met juiste informatie voorziene site .

Goed telefonisch bereikbaar voor extra informatie. Precies passende onderdelen voor goede prijs

Goede en snelle productserice

Goede check en snelle levering van het gezocht product

Geweldige service en snelle levering

Zeer betrouwbaar en oplossinggerichte webshop, ik had verkeerde ruitenwissers besteld, retour gestuurd en direct de juiste besteld, 2 dgn erna alweer binnen en het geld van de (gratis) geretourneerde verkeerde wissers stond binnen 1 week alweer terug op mn rekening

uistekende en duidelijke service

Ruim assortiment en betaalbaar, goede service bij retour als er dan toch iets verkeerd besteld word of defect word geleverd.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP