Aankopen altijd in orde geweest. Eenmalig per uitzondering iets moeten terugsturen en geen problemen hierom geweest, top
Blij met mn nieuwe ruitenwissers.
altijd snel en netjes geholpen wat ik ook wil hebben en natuurlijk wat ook belangrijk is snel in huis
Goedkoop en snel verzonden.
Goede services, kwaliteit OEM merken en passend geprijst.
Ik kan de onderdelen goed vinden en worden daarna nog gecontroleerd daardoor weet ik zeker dat ze goed zijn van de week ging het mis maar prima opgelost
Simpel bestellen en snel geleverd tegen scherpe prijzen
Winparts heeft tot op de dag van vandaag altijd goed en snel geleerd. Tegen zeer scherpe prijzen.
Materiaal paste goed
vlotte en goede levering
Gede service en kwaliteit levering. Past altijd.
Dakdragers voor montage van dakkoffer besteld, er werd gezocht op merk, paste perfect en zeer degelijk materiaal.
over het algemeen zeer tevreden. Laatste bestelling helaas een paar dagen vertraging, dat is jammer. Wel goed op de hoogte gehouden via email.
Snelle levering en verpakking alleen pakket stond voor het hek iedereen kon het zo meenemen
Verkopen onderdelen op kenteken, vaak verkeerde producten thuis gestuurd. Telkens 7€ verzendkosten betalen. In (hetzelfde) weekend weer een nieuwe bestelling plaatsen die dan pas woensdag weer geleverd wordt. Mijn laatste keer in ieder geval. ps. De terugbetaling wordt dan wel dezelfde week teruggestort maar heb je weinig aan als gepland hebt de auto te onderhouden.
Beste klant, Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat u herhaaldelijk de verkeerde onderdelen heeft ontvangen, ondanks het gebruik van onze kentekencheck. Hoewel dit een handige tool is om te kijken of een product op een auto past, zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal helaas verschillende types uitgebracht waardoor een match af en toe toch niet klopt. Ons advies is daarom om voor het bestellen altijd even goed naar het huidige onderdeel te kijken ter vergelijking, al begrijpen we dat dit de frustratie over de extra verzendkosten en de vertraagde planning niet wegneemt. Het is bovendien erg vervelend dat een nieuwe bestelling in hetzelfde weekend pas op woensdag wordt geleverd, waardoor uw geplande onderhoud in de knel komt. Hoewel we proberen de terugbetalingen altijd snel te verwerken, snappen we dat het vervelend is. We nemen uw feedback over de pasvorm en de opgelopen kosten zeer serieus en zullen dit intern bespreken om onze database en service verder te verbeteren. Mocht u ons in de toekomst toch nog een kans willen geven, schroom dan niet om vooraf even contact op te nemen met onze klantenservice; we kijken dan graag handmatig met u mee om een tweede teleurstelling te voorkomen. Met vriendelijke groet, Zoë
Parts catalogus verbeteren. Soms duurt het lang voordat je onderdelen krijgt.
Al eerder nieuwe koplampen gekocht, uiterst tevreden met Winparts.
Snelle levering van juiste product.
Ik bestel hier vaker, overzichtelijke site scherpe prijs en goede service. Met een hobby auto van ruim 45 jaar is onderdelen vinden soms lasig, dus ook wel eens niet passende onderdelen besteld, deze konden makkelijk retour zonder gedoe.
Heel goede thuis winkel ze hebben als voor de auto en de levering is heel snel
Alles was snel geregeld en snel geleverd. Heel tevreden.
Zeer goede en snelle service zoals je verwacht
Alles wat ik tot nu toe besteld heb is goed en snel geleverd
serieus? 2 wachten op een voucher, dit zou het proces toch sneller en makkelijker moeten maken? Ik koos een voucher zodat er niet geld retour gegeven hoeft te worden en ik direct een nieuwe bestelling kan plaatsen voor het juiste artikel meestal worden die dingen automatisch gegenereerd. en dan bestel ik gisteren toch maar zelf het artikel en ga ik dubbel betalen en dan wordt het niet dezelfde dag verzonden maar weer een dag later ik ben er echt klaar mee
Beste Elmar, Bedankt voor uw eerlijke review. Het spijt ons oprecht dat de afhandeling van uw retour en de uitgifte van de voucher zo traag zijn verlopen. We begrijpen uw frustratie volledig, u koos juist voor een voucher om het proces te versnellen en direct het juiste artikel te kunnen bestellen. Het is dan ook zeer teleurstellend dat u hier twee weken op heeft moeten wachten. De vouchers worden pas uitgestuurd op het moment dat de retour bij ons binnen en verwerkt is, dit om fraude te voorkomen. Omdat u het artikel nu al opnieuw heeft betaald, kunnen we kijken of we de voucher kunnen omzetten in een terugbetaling naar uw rekening, zodat u niet onnodig met dubbele kosten blijft zitten. Mocht u hier belang bij hebben, dan horen wij dat graag via [email protected], onder vermelding van uw naam en deze informatie. Met vriendelijke groet, Zoë
heb mn spullen zeer snel binnen geweldig
5 Banksstraat
Ede 6718 XP