Snelle levering, netjes verpakt en verzorgd. Dit wil je krijgen van een bedrijf.
Kapje voor de achterruitwisser. Was eraf door de wasstraat. Het juiste onderdeel gekregen. Top
Winpart is met een nieuwe pakketdienst in zee gegaan. Nu is mijn pakket kwijt, en wordt van de een (winparts) naar de ander (pakketdienst) doorverwezen en geven elkaar de schuld. Winparts kan kennelijk geen service meer verlenen anders dan te verwijzen naar interne procedures (is wachten op niets). Jullie hadden ook kunnen zeggen; wat vervelend zeg, we gaan het gelijk voor u oplossen! Niets van dat al dus!! Antwoord van vanmorgen was weer; Wachten.. Nu dus al 7 dagen. Moest zelf bellen, mail of bel info is er niet. De Klant communicatie en de after Service is beneden alle peil!!!
Beste heer/mevrouw Boomars, Hartelijk dank voor het feit dat u de tijd genomen heeft deze review te plaatsen. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u de bestelling tot op heden niet ontvangen heeft. Dit is uiteraard verre van de bedoeling. Onze gemeende excuses hiervoor. Helaas dienen we volgens protocol 5 werkdagen te wachten na 'administratieve verzending' vanuit het magazijn. Het komt vaak voor dat het probleem zichzelf oplost. Helaas is dat in uw casus niet het geval, waar ik nogmaals mijn excuses voor aanbied. Ik zal u proberen te bellen. Indien ik u niet kan bereiken, kunt u een mail verwachten vanuit [email protected]. Graag bespreken we uw casus vanuit de after-care afdeling. We nemen uw feedback mee in ons verbeterproces, waarvoor nogmaals hartelijk dank. Ik wil u voor nu een bijzonder prettige dag wensen. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Prijsscherp, leveringen volgens verwachting, top service
correcte levering qua tijd en onderdeel.
top
Snel
Goede service. Als er iets verkeerd is gegaan met verkeerde bestelling, dan doen ze niet moeilijk. Klasse. Dikke duim.
Bestel hier altijd de benodigdheden voor onze auto’s. Goede service en snelle levering.
Had ruitenwissers nodig voor mijn Transporter, via het kenteken de juiste types opgezocht. Besteld voor een redelijke prijs en was binnen 24 uur prima bezorgd.
Heel slechte online winkel. Moet uren wachten om de klantenservice aan de lijn de krijgen. Wordt niet op mijn mail en WhatsApp gereageerd of geantwoord.
Beste heer Dhonre, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u de klantenservice slecht te pakken krijgt. Onze excuses hiervoor. Uw pakket lijkt kwijt te zijn geraakt bij de vervoerder. We doen ons uiterste best het onderzoek hiernaar zo spoedig mogelijk af te ronden. Momenteel wachten we helaas nog op reactie van de vervoerder. Helaas staat er soms een wachtrij in de telefoonlijn. We proberen uiteraard altijd zo snel mogelijk te reageren. Ik stuur u een persoonlijke mail vanuit de after-care afdeling om uw casus verder te bespreken. We kijken en denken graag met u mee. We nemen uw feedback mee naar de desbetreffende afdeling, waarvoor nogmaals hartelijk dank. Voor nu wens ik u een bijzonder prettige dag toe. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Groot assortiment en snelle verzending!
Best winparts onderdeelen goed
Zoals de kop al zegt :-)
Het bestellen van onderdelen gaat doorgaans heel vlot alleen blijft het raar dat er voor een bepaalde auto bijvoorbeeld verschillende maten remschijven worden aangeboden waar vervolgens bij staat dat ze allemaal passen. Dat was vroeger beter, geen idee waardoor dat tegenwoordig niet meer kan. Retour sturen gaat dan wel weer heel soepel maar je kunt niet aan een klus beginnen met de zekerheid dat je alle juiste onderdelen ter beschikking hebt en dat kan wel eens vervelend uitpakken als je in een weekend iets af moet maken voor bijvoorbeeld een APK.
Netjes op tijd geleverd de goede artikelen Top
Mensen die veel bestellen mogen jullie weleens korting geven of iets in die richting.bestel elke week zowat wat bij jullie,soms grote bestelling soms kleine bestellen.
Beste heer Farell, Hartelijk dank voor uw review. Voor klanten die boven een jaarafname van 5000,- euro zitten, hebben wij een standaard korting van 10%. Helaas zijn wij niet gemachtigd om klanten eenvoudigweg korting te geven. Mijn excuses hiervoor. Ik stuur u een persoonlijke mail om te kijken wat ik voor u kan betekenen. We nemen uw feedback mee naar de desbetreffende afdeling, waarvoor nogmaals dank. Voor nu wens ik u een bijzonder prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Martijn.
Winparts verstuurt altijd snel , de vertragende factor is post nl
Goede duidelijk website. Zoeken op kenteken is werkelijk subliem. Gisteren laat besteld en vandaag om 13 uur in huis. Goed verpakt.
Keurig op tijd geleverd
Snelle levering van mijn bestelling
Eerst al de levering vertraagd, vervolgens pakket kwijt. Nadat het eindelijk binnen was, was het niet het juiste onderdeel. Ondertussen is het al meer dan een week geleden retour ontvangen, maar nog steeds niet verwerkt.
Beste heer Zuidersma, Hartelijk dank voor uw review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u zo'n onaangenaam traject heeft gehad. Dit is uiteraard verre van de norm. Onze gemeende excuses hiervoor. Ik zie dat uw retour momenteel in verwerking zit. Vanwege onvoorziene drukte op deze afdeling, laat de terugbetaling wat langer op zich wachten dan u van ons gewend bent. Excuses hiervoor. Ik stuur u een persoonlijke mail vanuit de after-care afdeling om uw casus verder te bespreken. We hopen u in de toekomst uiteraard beter te kunnen voorzien en u weer te mogen verwelkomen als klant. Voor nu wens ik u een bijzonder fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Martijn.
Breed aanbod aan merken. Duidelijke weergave over of iets compatibel met de auto is of niet. Goede prijs kwaliteit verhouding. Leuke aanbiedingen. Levert op tijd.
Had verkeerde lamp besteld. Was zo weer goed geregeld
5 Banksstraat
Ede 6718 XP