Na mijn melding van een fabricagefout bij een accu, een snelle vervanging gekregen. Volledige garantie!
Ik bestel al lang als amateurtje bij wp en heb geen reden ergens anders te kijken. Ook de check of het op het op je voertuig past waardeer ik.
Snel geleverd, goede prijs.
Ik had een retourvoucher waarvan ik de code niet meer vind. Klantenservice kon dit niet oplossen of opzoeken en toevoegen. Laat je dus altijd meteen terugbetalen door winparts! Als klap op de vuurpijl verzending in twee dozen aangekomen, niet op mijn eigen adres maar op twee VERSCHILLENDE post NL punten verspreid over de provincie Luik. Rondje van 75 km en 2,5u mogen maken voor mijn onderdelen/olie. Geen succes deze levering
Beste Wiertz, Bedankt voor de eerlijke review. Wat een vervelende situatie. Onze oprechte excuses voor zowel het niet kunnen traceren van de voucher en de levering van PostNL. Een rit van 75 kilometer langs verschillende afhaalpunten is absoluut niet de bedoeling. Wat betreft de levering van PostNL begrijpen we zeker dat het een vervelende situatie is. Het kan alleen voorkomen dat een PostNL punt vol zit en dat het op een andere locatie geleverd wordt dan afgesproken. Helaas is dit iets waar wij geen invloed op hebben en waarvan we het aanraden om dit met PostNL te bespreken. Wel zullen we uiteraard meekijken naar een gepaste tegemoetkoming voor het ongemak. Wat betreft de retourvoucher: wij kunnen deze in ons systeem herleiden op basis van uw mailadres of ordernummer. Het spijt ons dat u eerder te horen kreeg dat dit niet kon. Wij willen dit graag direct voor u oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen via [email protected], onder vermelding van uw ordernummers en mailadres? We zullen uw retourvoucher opnieuw proberen op te zoeken en nasturen. Met vriendelijke groet, Zoë
Lever een andere bezorgdienst.
Snelle levering en fijn dat de bestelling nog wordt gecontroleerd op juistheid aan de hand van je kenteken
Eerste poging niet thuis maar netjes mail gdhad en tweese poging gelukt
NVT
Alleen bij Winparts heb ik het juiste onderdeel kunnen vinden. Eerst bij een andere leverancier bestelt maar bleek niet te passen het retourproces bij deze leverancier duurde ook weer een paar dagen... Voortaan eerst bij Winparts kijken! Gr. Frits
Snelle levering. Netjes verpakt allemaal correct geleverd.
Prima product.
Product eenvoudig te vinden op de website en snelle levering
Coupon verzilveren lukte in eerste instantie niet, met 1 telefoontje weer geregeld
DUidelijke site
Alles correct geleverd en afgewerkt. Na levering was het niet het juiste onderdeel wat een fout was van mijn kant. Winparts heeft alles correct afgewerkt na retour.
Besteld en zeer vlug geleverd perfect
Alles prima, betrouwbaar!
Grote of kleine bestellingen, altijd snel geleverd.
Juiste onderdeel ontvangen , alles correct
Volgens de website is er sprake van snelle levering maar niet bij de door mij bestelde accu. De accu werd snel overgedragen aan de transporteur maar was daarna 4 dagen zoek (manco) winparts bied dan pas ondersteuning na 5 dagen. Ik ga daar dus geen bestelling meer doen als ik iets snel nodig heb.
Beste Cor, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat de bezorging van je accu niet soepel is verlopen. Hoewel we de bestelling direct aan de transporteur hebben overgedragen, begrijpen we dat de vertraging van 4 dagen erg frustrerend is geweest. We zijn blij dat de accu inmiddels is geleverd, maar we nemen je opmerking over onze ondersteuningstermijn bij vermissingen zeker mee om onze service te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Thirsa
Goed geholpen. Snelle bezorging en fit garantie. Top,!
Concurrerende prijzen
De rubberen mat pas perfect en hopelijk blijf de kofferbak nu schoon. pakket netjes verpakt en op de datum geleverd.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP