Zeer slechte levering.

Ik heb mijn bestelling van jullie altijd laten afleveren bij een afhaalpunt omdat ik niet de hele dag thuis zit en hier in de buurt ook niemand anders. Zonder dat jullie dat bekend maken kan dat ineens niet meer en is mijn bestelling van 22 juli retour gegaan. Op jullie advies een nieuwe bestelling voor thuis adres geplaats en weer betaald, Ik zou gisteren op vakantie vertrekken maar een dag uitgesteld om op jullie bestelling te wachten. Weer niets geleverd. Krijg nu bericht dat die levering vandaag ook niet doorgaat omdat het niet geladen is en dat het MISSCHIEN morgen geleverd wordt. Dus alweer een een dag vakantie kwijt. Ik heb mijn bestelling nodig voor mijn oldtimer camper op vakantie.

Zeer snelle levering, retourzending vlot

Bestelde koni schokdemper zeer snel geleverd. Bleek verkeerde type. Gratis retour zending vlot verlopen. Echter duurde enige weken voordat credit bedrag werd teruggestort. Uiteindelijk zeer tevreden!!

Snel geleverd en makkelijk te bestellen

Het product was makkelijk te bestellen en snel geleverd, goed verpakt!

Slechte communicatie

Ronduit slecht. Personeel is vriendelijk! Garantie aanvraag duurt maar voort. Na eerder te hebben toegezegd per e-mail nu weer een mail dat het niet voor die onderdelen is. Laatste keer dat ik hier besteld heb. Jammer.

ABS sensoren top!

Via kenteken de juiste sensoren besteld. De auto opgebokt en sensoren vervangen. Klaar!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Snelle levering.

Snelle levering zo als afgesproken.

Tijdje terug duurde leveringen langer dan normaal. Nu weer netjes op tijd.

Bestelling en levering in orde ik zou graag ook zelf kunnen ophalen.

Ik ben zelf woonachtig in Ede en Winparts is gevestigd in Ede. Ik vind het dus erg bezwaarlijk dat er geen ophaal optie is, zodat ik zelf de bestelde onderdelen kan ophalen. Nu moet het altijd verzonden worden wat voor mij dus totaal niet efficiënt is.

slecht verpakt veel te zwaar en beschadigd en verpakking van bestelde ook al open en niet in orde

d

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Winparts voor mijn auto onderdelen

Winparts blijft een zeer goede zaak voor onderdelen. En als er een keer wat fout gegaan is, word het gewoon opgelost. Het kan voorkomen dat je onderdeel besteld, dat toch echt niet past, maar dat kan zonder problemen geruild/ geretourneerd worden. Over het algemeen heb je je spullen snel in huis.

goedkoop en wieldoppen passen prima.

Zeggen volgende dag geleverd nou mooi niet

Zeggen volgende dag geleverd nou mooi niet wat een slechte service als je iet niet waar kan maken moet je het beleid aanpassen maar zullen het wel weer afschuiven op de postbedrijven maar onze dagen kosten ook geld we hebben meer te doen dan 2 dagen wachten

Tot nu toe altijd kunnen vinden wat ik nodig had tegen prima prijzen. En snel binnen.

Goed te bestellen, bezorging op tijd, zelfs een dag eerder! Top.

lekende accuzuur flacon

accuzuur flacon heeft gelekt

Geven duidelijk aan of het goed voor je auto is

Ben er erg blij mee

Alles juist en correct afgehandeld.

Goede omschrijving van het product. Correcte info en update over levering. Stevig en goed verpakt. Zeer positieve ervaring.

dagelijkse bestelling voor bedrijfje gaan vlekkeloos

Ik doe bijna een jaar nu dagelijkse bestellingen bij Winparts voor klanten en het is allemaal vlekkeloos gegaan, nooit verkeerde dingen geleverd, producten compatibiliteit klopt altijd, altijd op tijd verzonden en de kwaliteit van het gereedschap en werkplaatsbenodigdheden is ook uitstekend voor de prijs

Dat je via je kenteken direct de juiste onderdelen hebt is perfect .

Goede producten en goede prijs

Makkelijk besteld en vlug geregeld

Vertrouwd adres

Bestelling en verzending gaan goed

Service gericht

Verkeerde spiegel besteld, retourafhandeling duurde even. Keurig te woord gestaan. De juiste spiegel, na bestelling, de volgende dag weer binnen.

Goede

Prima service en meedenkend personeel

Ik had voor mijn auto een onderdeel besteld maar bij Winparts zei men dat ik niet een juist bij mijn auto passend onderdeel had besteld ! Winparts heeft mijn bestelling geanuleerd en mij aangegeven welke wel passend was en dit klopte achteraf helemaal dus juiste onderdeel kunnen plaatsen !! Top service !!!

Duidelijke site

Duidelijke site, met kenteken controle. Kofferbak mat past precies, kwaliteit goed Blij mee!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP