Altijd goed
Omdat ik aanvraag gedaan voor korting code naar het lukt niet.
Beste AJ Paulus, Hartelijk dank voor uw bericht. Helaas kan ik uit uw review niet goed op maken wat precies het probleem is. Wel zie ik dat een collega u een kortingscode heeft gegeven. Hierbij is aangegeven dat die 2 maanden geldig was. U hebt echter pas recent een bestelling geplaatst. Toen was de code helaas niet meer geldig. Hebt u een concrete vraag voor ons, stuurt u dan gerust een e-mail naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Anita
Onderdeel paste perfect en is oke. Levering door Post nl verliep wat traag maar staat los van Winparts
Automatten paste perfect. Passing was 100% Op tijd geleverd.
Op kenteken snel het juiste onderdeel gevonden, besteld en snelbgeleverd. Past goed, ziet er weer netjes uit!
Kundig personeel Behulpzaam. Beleefd en attent.
Zou de volgende dag bezorgd worden en is er nog steeds niet
Beste meneer Geerdink, Bedankt dat u een review hebt geplaatst. Uw feedback is erg belangrijk voor ons. Ik heb even meegekeken naar uw order en ik zie dat we het pakket dezelfde dag nog aan de vervoerder hebben overgedragen. Tot onze spijt heeft de vervoerder vertraging gehad bij het bezorgen. Het pakket is bezorgd op de dag dat u deze review schreef. Hoe vervelend het ook is, zo'n vertraging kan gebeuren. We nemen uw klacht uiteraard wel mee naar de verantwoordelijke vervoerder. Met vriendelijke groet, Anita
Snelle levering, van bestelde artikel en juiste prijs.
snelle levering en goede kwaliteit voor een scherpe prijs
Alles Wa goed
Ruitenwissers met verkeerde koppeling besteld en snel geleverd. Heldere kostenloze retourservice geleverd door Winparts. Na ontvangst retour binnen enkele dagen volledig tegoed voor een nieuwe aankoop ontvangen. Met dit tegoed de juiste ruitenwissers besteld en die werden zonder verzendkosten snel geleverd. Top service!
Weten precies niet waarover het ging. Zeer vreemd. Ik koop er nooit meer
Beste meneer De Clercq, Wat vervelend dat u deze ervaring hemt met het bestellen bij ons. Ik zie inderdaad terug dat wij om uw voertuiggegevens hebben gevraagd en dat uw order op basis daarvan nog is aangepast. Het spijt ons erg dat u alsnog niet de correcte onderdelen hebt gekregen. Het beste kunt u de onderdelen die verkeerd zijn, retour melden via ons retourportaal: https://winparts.returnless.com/nl Doet u dit binnen 14 dagen, dan kunt u uw geld terugvragen. Met vriendelijke groet, Anita
Soms slecht bereikbaar, heb liever dat ik een medewerker gelijk spreek in plaats van dat ik eerst een chat gesprek moet aangaan, maar als je eenmaal een medewerker te pakken krijgt, worden al je vragen beantwoord en ook je probleem opgelost.
Voor mij maakte het niets uit dat ik het pakket later ontvangen heb.
Leuke slogan vandaag besteld morgen in huis, en ja na 4 dagen was het gearriveerd. Waardeloze service en als je belt sta je 15 minuten in de wacht met irritante muziek
Beste meneer Vermeulen, Heel vervelend dat u deze ervaring had met bestellen en met onze telefonie. Onze excuses hiervoor. Ik zie bij uw laatste order dat u deze ruim voor het weekend had besteld, maar dat het de vervoerder niet meer gelukt is deze tijdig te leveren. Hoe vervelend dit ook is, het kan helaas voorkomen. We nemen uw klacht in elk geval mee naar de verantwoordelijke afdeling. Met vriendelijke groet, Anita
mooie wieldoppen voor een mooie prijs en heel snel geleverd
Makkelijk besteld en op tijd geleverd. Onderdeel past perfect.
Ze duren tegenwoordig veelste lamg met dingen te verzenden, 5 dagen geleden iets besteld en had het eigenlijk nu nodig, maar ze zijn nogsteeds hun tijd aan het nemen, super slecht
Goedemiddag, hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat het leveren veel langer duurde dan aangegeven. Onze excuses hiervoor. Ik heb even met u meegekeken in uw order. Inmiddels hebt u het pakket in huis. De vertraging is bij ons ontstaan en we nemen uw klacht dan ook mee naar de verantwoordelijke afdeling. Met vriendelijke groet, Anita
Alles perfect verlopen.
Eerste aankoop,voor herhaling vatbaar.
Automatten zijn perfect
Alles ging prima .
Aftermarket DPF paste en deed het prima voor een fractie van de mercedes prijs. Febi O2 sensor stekkertje paste niet, maar retour werd netjes afgehandeld.
Ik heb 5 x verzocht om het tekort van 1 o ring van een pakket niet apart te verzenden maar samen met een andere order. Ik bestel nl regelmatig. Al mijn pakketten worden automatisch verder verzonden naar zuid Amerika. Het lijkt alsof men mij wil pesten. De o ring is toch apart verzonden, hetgeen min 21.75 euro aan kosten heeft opgeleverd. Leuk van u hoor!!!
Goedemiddag, Hartelijk dank dat u uw feedback hier met ons wilt delen. Onze oprechte excuses dat het zo overkomt alsof wij u willen pesten door de o-ring apart te verzenden. Dit is uiteraard niet het geval. Ik zie dat de o-ring los is nageleverd. Door de manier waarop ons logistieke proces werkt, is het niet mogelijk om een onderdeel van de ene order of nalevering, bij de andere order in te stoppen. Ik stuur u even een persoonlijke e-mail om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen naar aanleiding van deze case. Met vriendelijke groet, Anita
5 Banksstraat
Ede 6718 XP