Juiste onderdelen voor mijn auto verstuurd

İk blijf tevreden klant, omdat Winparst juiste adres is...

Goed geregeld

Goede ervaringen

Snel en goede prijs

Altijd snel en goede prijs

Super service!

Was wat fout gegaan ben j levering. Keurig opgepakt door Winparts. Klantenservice is top! Vriendelijk en er wordt naar je geluisterd. Ver volgens netjes opgelost.

vlot

Goed product en prijs kwaliteit top

Teleurgesteld

Na een mail te hebben ontvangen waarin gezegd word dat het artikel zorgvuldig gecontroleerd is of het wel op mijn auto paste en ik sowieso een artikel had gekocht met pasgarantie, ontving ik helaas 2 verschillende gasveren van 2 verschillende merken waardoor ik een week met een kapotte kofferbak heb gezeten

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Goede snelle service

Producten waren snel en goed verpakt geleverd, bestelling via de website was duidelijk en simpel te bestellen

Snel geleverd en de goede delen

Een duidelijke, snelle en vriendelijke behandeling van mijn vraag, top!

Er ontstond een klein probleem tijdens mijn bestelling. Via soepel verlopend mailverkeer is dit snel opgepakt en opgelost.

Bestelling gedaan en binnen 1 á 2 in huis

Altijd goed en snel

Mijn vaste onderdelen site

Jammer dat ik op nieuw moest bestellen.

Ik kreeg bij de eerste bestelling helaas de verkeerde ruitenwisser geleverd. Kan gebeuren maar wel vervelend.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Goeie prijzen en snel verstuurd

Duidelijke website en snelle levering

Top kwaliteit

Hartstikke goed kwaliteit en snel levering

Geweldige service

Goede producten en snelle levering

Snel en goed verpakt!

Snel en goed verpakt!

Heel snel en goed geholpen.

Ook met terug sturen van niet passende spullen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 8, 10

perfect

Snelle en correcte levering. Goede prijs kwaliteit verhoudin Aanrader !!!!!

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering

Snel

Pas garantie klopt niet, reageren niet

Helaas is mijn ervaring dat er vanuit Winparts niet gereageerd wordt op vragen. Na twee maanden nog geen enkele reactie. Ik heb onlangs toch maar een bestelling geplaatst. Op kenteken een product besteld en zelfs na het bestellen nog een losse mail gekregen dat dit artikel geleverd werd met pas garantie. Maar het artikel paste helaas niet... Dus gelijk toegestuurd en nu maar wachten op het geld. Ik bestel mijn onderdelen in het vervolg bij een ander.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Ruim assortiment, goede prijzen en voor mij snel genoeg geleverd.

Bijna alle onderdelen bij 1 bedrijf is erg handig, onderdelen passen ook altijd.

Juiste merk onderdelen via kenteken tegen een scherpe prijs

Snel en de juiste prijs

Prima materiaal, goede prijs en snel geleverd.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP