Was per ongeluk het verkeerde besteld , gebeld met de klantenservice en gelijk opgelost. De volgende dag nieuwe binnen, andere retour en alles afgehandeld

Super netjes geregeld en netjes optijd in huis

Alles wat ik bij jullie bestel word netjes in goede orde geleverd. Ik heb geen klagen dus ik blijf lekker me onderdelen bestellen als ik wat nodig heb ik ben zeer tevreden

STOMVERBAASD OVER DE SNELHEID .... Besteld en binnen de 24 uur geleverd ... waaaauww...

Zeer goede webshop!

Een aantal jaar geleden ging het vaak mis met bezorgen, producten werden soms erg laat geleverd. Nu is het totaal anders en leveren ze op tijd. Enorme vooruitgang en een zeer goede klantenservice, petje af voor dit bedrijf. Gaat zeer goed ook prijzen zijn goed, kortom ik koop graag me auto-onderdelen hier..

snel geleverd als altijd.

De volgende dag je bestelling in huis. track and trace laten je de status ban je bestelling zien. Super kwaliteit en er wordt gecontroleerd of hrt product past bij jouw auto. Top!

Altijd correct

Al vele bestellingen gedaan , zeer tevreden

Waardeloos bedrijf, geen klanten service

Ik heb hier op 13 februari een review geplaatst over mijn ervaringen met winpart en hoe onbeschoft ik hier door ene Tim behandeld ben. Je zou verwachten dat je dit als bedrijf oppikt en zorgt dat het opgelost gaat worden. Maar nee, wat doet winparts? Ze gaan zich richten op het censureren van reviews. Zie hoe mijn review is gecensureerd. Dit bedrijf heeft dus duidelijk geen klantenservice en is in mijn ogen daarom een waardeloos bedrijf. Ga zorgen dat je bestellingen levert en handel klachten af! Tot op heden nog geen bestelling ontvangen die bijna 3 weken geleden geplaatst is!! En of het al niet genoeg is proberen ze deze ook weer te censureren! Mag ik jullie een tip geven? Zorg gewoon dat mijn bestelling wordt geleverd!!

de bestelling was snel geleverd goede servis en goede prijs kwaleitijd

Toppertjes

Professional en snel

Goed product, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering.

Hele snelle levering Goede producten Snel en eenvoudig retouneren Goeie prijzen

Betrouwbare auto onderdelen site

Tot 2 keer toe iets besteld en keurig volgens afgesproken datum geleverd, tevens wordt ook gecontroleerd of de onderdelen geschikt zijn voor jou auto. Dus dat is top.

Vlotte afhandeling.

Goed.

Gewoon goed

Goede service, en goede kwaliteit.

Duidelijk wat je kunt bestellen

Ik heb gezocht op mijn auto type. Zo vond ik de juiste artikelen. De levering was snel. Volgende dag in huis.

Alles wordt zo goed mogelijk opgelost.

Iets besteld en het paste niet! En met goed overleg retour gestuurd en nieuwe product ontvangen.

Had hoge verwachtingen, maar valt helaas tegen.

Heb al best heel vaak besteld bij Winparts , en is altijd super gegaan, helaas was de laatste bestelling niet zo best, het leek wel of ze de onderdelen zo van de stelling in de doos hadden gegooid ( kan natuurlijk ook aan de bezorging liggen) , bestelling was incompleet, is wel weer opgelost!! Nieuwe bougies geplaatst is er al 1 defect. Ga een volgende bestelling gewoon wel weer hier bestellen omdat het in het verleden altijd goed was.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

gewoon zoals het hoort

perfect product, zeer betaakbaar en tijdig ontvangen

Altijd goed

Goede en snelle service altijd goed

Leuke klanten service

Goede prijs kwaliteit verhouding

Gewoon een goed bedrijf bestelling geplaatst volgende dag in huis de bestelde onderdelen zijn goed bedankt Winparts

Slecht

Slechte organisatie. Slechte service. Feedback waardeloos.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Klarna???

Jullie geven het aan dat je er mee kunt betallen maar bij mijn werkte het niet kan die functie niet aan vinden erg vervellend

Great service

Goede service en goede klantenservice.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP