Duidelijke informatie en de juiste onderdelen behorend bij mijn auto
Remschijven besteld die achteraf niet pasten, konden vlot retour en de andere werden weer snel geleverd.. Geld stond weer vlot op de rekening.
Altijd goed en snel en gecontroleerd.
Ik heb het pakket niet op de afgesproken tijd ontvangen, waardoor de auto niet gerepareerd kon worden. Ik heb de bestelling op 12 mei betaald en de levering was beloofd op 15 mei, maar dat is niet gebeurd.
Beste klant, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw bestelling niet op het afgesproken tijdstip is bezorgd. De levertijden op onze website zijn een indicatie en geen garantie, omdat we voor de bezorging afhankelijk zijn van onze leveranciers en transporteurs. Om deze reden is het uiteraard belangrijk om tijdig een bestelling te plaatsen. We begrijpen heel goed dat dit erg spijtig is, zeker wanneer u hierdoor de geplande reparatie van de auto heeft moeten uitstellen. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat dit voor uw planning heeft veroorzaakt. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Zoë
Optijd Geleverd en duidelijke website
Snelle levering goede service
Goede service en snelle levering
Besteld op een feestdag en de dag nadien s'middags aangekomen. Goede service.
Snel op tijd geleverd top
Winparts heeft mijn zending tijdelijk vastgehouden om bij mij na te gaan of ik wel het juiste onderdeel had besteld (bleek niet zo te zijn) en heeft het daarna kostenloos omgeruild en het juiste pakket toegestuurd.
Goed betrouwbaar snel
Gemakkelijk, snel en goed geleverd.
prijs kwaliteit zeer goed
Scherpe prijzen, overzichtzlijke site en snelle levering
Nooit teleurgesteld altijd past het onderdeel dat ik bij winparts beste top dat jullie na controleren doen bij ieder bestelling.
Een heel uitgebreid gamma aan onderdelen dat je kan doorzoeken op oem nummer. Interessant als je universele onderdelen wil vinden.
zoals de titel ik kreeg wat ik zocht en oo vermeld stond
Producten worden snel geleverd en precies zoals omschreven
Ben weer dik tevreden met mijn bestelling voor hele nette prijzen ga zeker weer bestellen.
Als je bij Google de site aanklikt staat er vandaag besteld morgen geleverd, op de site zelf komt deze vermelding dan nergens meer voor. Bij bestelling word het dan al 2 dagen voor het geleverd word en de realiteit was dan dat de levering nog eens met 2 dagen verlengt word. Dus vier werkdagen op de levering moeten wachten terwijl er wel geadverteerd word Met vandaag besteld, morgen geleverd.
Beste Jef, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de bezorging van uw bestelling vier werkdagen heeft geduurd. De levertijden op onze website zijn een indicatie en geen harde garantie, omdat we voor de bezorging afhankelijk zijn van de verwerking door onze leveranciers en transporteurs. Daarnaast is de levertijd per product verschillend, u kunt ten alle tijden de verwachte levertijd zien als u de producten toevoegt aan uw winkelmandje. We begrijpen dat deze opgelopen vertraging erg vervelend kan zijn voor uw planning, onze excuses hiervoor. We nemen uw feedback mee om de communicatie rondom onze verwachte levertijden te verbeteren. Met vriendelijke groet, Zoë
Netjes verpakt de volgende dag geleverd
Fijn dat de producten na de bestelling nog nagekeken worden op toepasbaarheid
Had een accu besteld. Volgende dag in huis. Super.
Aanschaf van brandstoffilter was niet helemaal duidelijk maar de klantenservice medewerker wist precies wat ik nodig had.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP