Отличный сайт, все устроило, в четверг заказал, в пятницу пришел товар, РЕКОМЕНДУЮ!
Winparts is een top site voor onderdelen te bestellen en ze handelen snel. Goede onderdelen en goed verpakt! Ook een nette service voor retourneren en goed advies voor onderdelen. Het enige minpuntje is dat er bij sommige onderdelen ‘op voorraad’ staat, dit is dan bij de leverancier op voorraad. Soms is dat verwarrend omdat de levertijd dan een stuk langer kan zijn dan verwacht. Maar zeker nog een dikke 5 sterren, want dit is ook iets wat in de voorwaarden vermeld staat. Als je iets snel nodig hebt, kies dan voor onderdelen waarbij staat: ‘direct leverbaar’
Nooit problemen met onderdelen en past altijd
Na advies , goed passend.
Makkelijk zonder moeite besteld, onderdelen volgende ontvangen. Prijs niet te vergelijken met anderen.
Het was mijn eerste bestelling op winparts en ik was aangenaam verrast over de communicatie en snelheid van het leveren. als ik iets nodig heb bestel ik terug bij winparts . topverkoper +++
Netjes op tijd geleverd
Geld meteen teruggestort maar vervangend aangeboden artikel was geen korting op terwijl het bestelde een hoge korting bevatte
Beste Willy, Vervelend om te horen dat het bestelde artikel achteraf toch niet leverbaar bleek, zeker na ons telefonisch contact. Dat is niet de service die we nastreven. We begrijpen je frustratie over de korting. Actiekortingen zijn vaak specifiek gekoppeld aan een bepaald product of een partij die we scherp hebben kunnen inkopen. Hierdoor is het voor ons helaas niet altijd mogelijk om dezelfde korting toe te passen op een alternatief product van een andere leverancier of merk. We zijn blij dat de terugbetaling in ieder geval direct is verwerkt. Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben bij het vinden van een passend alternatief binnen een bepaald budget, neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. We kijken dan graag wat we voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Thirsa
Je betaald voor een snelle levering. Vervolgens duurt het 3 tot 4 dagen voordat je je spullen hebt.
Beste Jan, Vervelend om te horen dat je bestelling later is bezorgd dan verwacht, zeker wanneer je specifiek voor een snelle levering hebt gekozen. We hebben je order direct verwerkt en op tijd overgedragen aan de vervoerder. Helaas heeft het pakket daar vervolgens vertraging opgelopen, waardoor de beloofde bezorgtijd niet is gehaald. Onze excuses voor dit ongemak. Mocht je de extra verzendkosten voor de snelle levering terug willen vragen vanwege deze vertraging, stuur dan gerust je ordernummer naar [email protected]. Dan kijken we graag wat we voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Thirsa
Perfect top !
Artikelen zijn makkelijk op te zoeken worden gecontroleerd en snel verzonden en bezorgd.
Netjes verpakt, sneller levering controle pasgarantie
Ik geef aan dat Winparts.nl een prima site is om onderdelen te bestellen voor jou auto. Maar heb laatst een krik Winntec Snellift Garagekrik 3 ton a 210 euro besteld en hierbij geef ik aan dat hij niet normaal 3 ton kan opheffen je moet heel veel kracht uitoefenen om 1.5 ton op te heffen. Hi kan wel aangeboden worden als 1 tonner. En na 4 keer mijn Ford Custom een wiel te verwisselen was hij ineens inwendig lek en geen krik meer na 4 keer gebruik. Ik ga nu een Compac Garagekrik 3 ton voor 600 euro kopen dan hoop ik een beter product aangeschaft heb dan een Winntec Snellift Garagekrik 3 ton. Verder zeg ik is Winparts een heel goede site maar deze krik Winntec Snellift Garagekrik 3 ton adviseer ik niemand.
Ik was jaren klant maar mij ben je kwijt. Levertijd zeer ongeloofwaardig. De volgende dag in huis betekent over een week.
Beste Richard, Het spijt ons enorm om te horen dat we je na jaren als trouwe klant zijn kwijtgeraakt door deze ervaring. Dat is het laatste wat we willen. We streven er altijd naar om onze beloofde levertijden waar te maken, maar we begrijpen dat 'de volgende dag' in jouw geval helaas veranderde in een veel langere wachtperiode. Dat dit je vertrouwen in ons heeft geschaad, trekken we ons aan. Omdat we onze vaste klanten niet graag zien gaan, zouden we heel graag willen uitzoeken wat er in dit specifieke geval mis is gegaan (of dit nu in ons magazijn was of bij de vervoerder). Je kunt ons bereiken via [email protected] onder vermelding van je ordernummer. Met vriendelijke groet, Thirsa
De door mij bestelde onderdelen bij winparts passen perfect.
Goed en snel geleverd
Snelle levering. Groot assortiment Goede info omtrent levering ( track and trace).
Goede kwaliteit ruitenwissers. Snel geleverd, makkelijk te monteren en ze doen het prima.
Prettige overzichtelijke website waar je snel de juiste onderdelen makkelijk kunt vinden in verschillende prijsklassen. Bestelde onderdelen bleken niet leverbaar zoals aangegeven maar goed en snel opgelost door een vergelijkbaar alternatief te bieden.
Teşekkür ederım Iyı bır servıs harıka ıstenılen malzemeleri eksızsız gonderdıler harıka herkese tavsıye ederım
Winparts is een top winkel met goede service en snelle leveringen voor een fatsoenlijke prijs
Goede passing en aanbevelingen.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP