Snelle verzending

Bestel al jaren bij Winparts, service is goed, en de verzending 9 van de 10 keer netjes op tijkd.

Bestel er graag, snelle levering en duidelijke webshop

steeds correct

steeds correct

prima service

makkelijke site, snelle levering, goede aftersales

Mijn ervaring is dat winparts super en snel levering van onderdelen en ze kijken ook met je mee als het klopt

Snel servies

Bijna als op voorrad perfekt servies

Goede prijs kwaliteit verhouding

Altijd goed

Producten altijd keurig netjes geleverd op de dag dat aangegeven wordt. Producten voldoen aan de verwachtingen

Altijd goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Snel geleverd en goede service!

Best gelopen

aanrader

snelle levering, goedkoop. helaas was de gratis filterpouch niet erbij geleverd,

Het is echt simpel

Het is perfect watt ik bestelde heb van winparts

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Super Tevreden

Ik heb een Noco Genius Jumstarter GB40 14 1000A besteld. Het product was makkelijk te vinden en te bestellen op de website. Ik kreeg een email bevestiging van de bestelstatus waarin alles heel duidelijk stond vermeld. Ik geeft deze winkel een 5 sterren review.

Super goed en snel geleverd

Het product is goed omschreven. Snelle reactie en levering. Zeer goede prijzen in vergelijking met de lokale markt.

Gewoon uitstekend!

Goede service en snelle levering van goede producten voor een eerlijke prijs!

Fijn om onderdelen met pasgarantie te kunnen bestellen Levertijden mogen sneller dat wel , liever DHL gebruiken dan Post nl

snelle en goede service

Tot nog aan toe altijd goede en passende materialen ontvangen

Aanbevolen

Bestel vaker bij Winparts dan bij andere sites, omdat ik in de aantal jaren dat ik bestel bij Winparts,meestal ook het goede onderdeel krijg geleverd. Niets is vervelender dan het verkeerde onderdeel geleverd te krijgen, dan ben je zo 1 week verder.

Helaas geen pakket post nl.

Winparts is een goed bedrijf heb daar in de jaren altijd besteld maar als afhankelijk ben van een extern bedrijf zoals post nl Doet dat niks aan de kwaliteit van winparts af.Toch jammer dat ik mijn pakket nodig niet heb.

Snel geleverd.

Winparts verleent goede service.

Ik had een startmotor bestelt voor mijn auto om die preventief te vervangen. Pas een maand of tien later was dat zover en wat bleek; hij werkte niet. Dus Winparts het probleem voorgelegd en zij hebben de kosten van een nieuwe startmotor vergoed!

Goede service en zeer tevreden.

Goede service en zeer tevreden.

Winparts is top

Winparts is top

Snelle service alles in orde

Prima site makkelijk om onderdelen te vergelijken

5 Banksstraat

Ede 6718 XP