Mat VW Polo

Ik zocht een mat voor aan de bestuurderszijde waar een gat in zat, ik vond deze bij Winparts, mat past perfect en is van uitstekende kwaliteit. Bezorging was de volgende dag, perfect.

Alles top

Vrijdagmiddag mijn expantievat gescheurd, gelijk besteld en zaterdag vóór 12 uur was hij binnen. Binnen 24 uur dus weer de weg op. Super snel geleverd voor een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Super service ook met retour producten

Geweldige service en eerlijke prijzen

Snel besteld, correct geleverd!

Snel besteld, correct geleverd en dit aan een competitieve prijs.

Vlotte levering

Bestelling binnen een dag geleverd

Gewoon zoals het wordt beloofd qua levertijd en dergelijke

Prima bedrijf en eigenlijk altijd mijn spullen geleverd zoals werk aangegeven.

Zeer goede service

Zeer snelle verzending En snelle reactie op vragen

Betrouwbaar en mee denkend.

Alles wat je nodig hebt voor je auto, meedenken met de juiste onderdelen. Bestel al vele jaren bij jullie.

2 orders, beide niet goed

Eerste order verkeerd produkt, 2de order verkeerd product en 1 product totaal niet geleverd, wel betaald! Daarnaast krijg je je geld niet retour maar een tegoed, wil hier na 2 mislukte orders niet meer bestellen maar mijn geld terug.

Altijd goed en prima service.

Al die jaren dst ik bestel bij Winparts altijd goede en passende materialen gekregen en op tijd. De klantenservice is gelukkig (itt tot veel andere webshops) bemand door deskundig personeel.

goede prijzen en snel bezord

Betrouwbaar geleverd.

Ik zou 5 sterren hebben gegeven als de verpakking iets degelijker was en als er iets sneller geleverd kan worden.

Stop met Voor 21:00 u besteld, volgende werkdag in huis als dit niet waargemaakt wordt.

Duidelijke website waarin je makkelijk kunt kiezen voor voorradige onderdelen die, mits voor 21:00 u besteld, de volgende werkdag in huis moeten zijn. Ivm stilstaand vervoermiddel had ik zsm onderdelen nodig, dus order bij andere leverancier ingetrokken en hier besteld. Hoewel rond 16:30 u besteld om 00:07 u een mail ontvangen dat verzenddatum niet gehaald gaat worden, zonder een nieuw tijdstip aan te geven. Derhalve contact opgenomen met klantenservice en daar het gebruikelijke verhaal: drukte en of ik daar maar begrip voor op wilde brengen. Op mijn suggestie om in het bestelproces al duidelijk aan te geven dat het allerminst zeker is dat de verzenddatum gehaald gaat worden en zodoende geen onrealistische verwachtingen bij de klant te wekken werd niet ingegaan. Overigens, volgende dag werden onderdelen keurig bezorgd, een dag te laat, daarom matig beoordeeld. Prima om hier te bestellen als je tijd hebt om langer te wachten dan de opgegeven levertijd, niet als je spullen direct nodig hebt.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Goede service en goede prijzen

Snelle levering van het door mij bestelde artikel. Prijs/kwaliteit=goed

Goed geregeld en meedenkend

Ik had een koplamp besteld maar kreeg een email dat deze niet zou passen en ze konden de goede ook niet leveren ,dus werd mijn geld binnen 3 dagen teruggestort.

Goede ervaring

Shampoo voor de auto besteld, snelle aflevering de volgende dag al in huis. Perfect geregeld, beveel dit dan ook aan iedereen die shampoo voor de auto nodig heeft.

Heel goede ervaring

Snelle levering van goed passende produkten

Verkeerde onderdelen ondanks controle en incomplete set die al eens bij iemand anders geweest is,

Ik heb remschijven met remblokken besteld op kenteken. Krijg ook nog een mail dat het zorgvuldig gecontroleerd is en bij montage past het totaal niet. Heb hierdoor toch nog lokaal remblokken moeten kopen. Volgende bestelling van waterpomp was ook “zorgvuldig” gecontroleerd. Bij deze varpakkibg zag ik gelijk dat de doos open was geweest en bij controleren was de plastic zak opengesneden en de pakking erui. Naar mij. Mening een retour onderdeel geweest en niet gecontroleerd maar wordt wel als zijnde nieuw verkocht. Deze werd ook al een dag later bezorgd en nu duurt het nog 2 dagen langer en ik zou weer verzendkosten moeten betalen.

Eerlijk en betrouwbaar

Goedkoop Dan andere winkels (concurrent) Snel Eerlijk Betrouwbaar Kwaliteit Vriendelijkheid

G

......

Ontevreden

Automaten besteld. Bedroevende kwaliteit. Klacht gemeld na 2 weken gebruik, geen fatsoenlijke reactie, herhaaldelijk aangegeven dat ik het graag opgelost wil zien, helaas nog steeds geen oplossing, daarom deze waardering.

Aanrader

Hier kom ik regelmatig terug vanwege de prijs, kwaliteit en service, goede onderdelenleverancier.

Super netjes geleverd en een zeer schappelijke prijs verhouding

Snel, correct en kwalitatief prima

Makkelijk te bestellen op de site, passend voor je specifieke auto en snel en correct geleverd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP