Geen respons op vragen via WhatsApp

Recent een bestelling gedaan bij Winparts. Extra betaald voor een zaterdaglevering maar op zaterdag niks geleverd. Probeer het teveel aan betaalde verzendkosten te reclameren. Geen enkele reactie op mijn verzoek. Waardeloos! Ben anders gewend van Winparts en echt teleurgesteld. Via mijn eigen account op de website kun je alleen via zo'n gare ai bot chatten. Die bij alles zegt "graag gedaan".

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Súper correct en gedienstig

Kundig personeel Behulpzaam. Beleefd en attent.

Slecht

Zou de volgende dag bezorgd worden en is er nog steeds niet

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Goede kwaliteit, snel, juist prijs

Snelle levering, van bestelde artikel en juiste prijs.

goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Gewoon goed

Alles Wa goed

Perfecte retourservice!

Ruitenwissers met verkeerde koppeling besteld en snel geleverd. Heldere kostenloze retourservice geleverd door Winparts. Na ontvangst retour binnen enkele dagen volledig tegoed voor een nieuwe aankoop ontvangen. Met dit tegoed de juiste ruitenwissers besteld en die werden zonder verzendkosten snel geleverd. Top service!

Totaal verkeerde bestelling ontvangen ondanks 2 emails en 1 telefoon

Weten precies niet waarover het ging. Zeer vreemd. Ik koop er nooit meer

Vriendelijk

Soms slecht bereikbaar, heb liever dat ik een medewerker gelijk spreek in plaats van dat ik eerst een chat gesprek moet aangaan, maar als je eenmaal een medewerker te pakken krijgt, worden al je vragen beantwoord en ook je probleem opgelost.

Van de slogan voor 23.59 besteld, de volgende dag in huis kwam niets terecht

Voor mij maakte het niets uit dat ik het pakket later ontvangen heb.

slechte levering

Leuke slogan vandaag besteld morgen in huis, en ja na 4 dagen was het gearriveerd. Waardeloze service en als je belt sta je 15 minuten in de wacht met irritante muziek

zeer tevreden met winparts

mooie wieldoppen voor een mooie prijs en heel snel geleverd

Was hert maar overal zo

Makkelijk besteld en op tijd geleverd. Onderdeel past perfect.

Heel vaak telaat met verzenden

Ze duren tegenwoordig veelste lamg met dingen te verzenden, 5 dagen geleden iets besteld en had het eigenlijk nu nodig, maar ze zijn nogsteeds hun tijd aan het nemen, super slecht

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Alles perfect verlopen.

Perfect producten en levering

Eerste aankoop,voor herhaling vatbaar.

Altijd zeer goed geholpen

Automatten zijn perfect

Zoals gewoonlijk klopte alles weer eens.

Alles ging prima .

Betrouwbaar en goede prijs

Aftermarket DPF paste en deed het prima voor een fractie van de mercedes prijs. Febi O2 sensor stekkertje paste niet, maar retour werd netjes afgehandeld.

SLECHTE UITVOERING

Ik heb 5 x verzocht om het tekort van 1 o ring van een pakket niet apart te verzenden maar samen met een andere order. Ik bestel nl regelmatig. Al mijn pakketten worden automatisch verder verzonden naar zuid Amerika. Het lijkt alsof men mij wil pesten. De o ring is toch apart verzonden, hetgeen min 21.75 euro aan kosten heeft opgeleverd. Leuk van u hoor!!!

Een mooi en gemakkelijk te plaatsten autozonneschermen

De achterruit zonneschermen zijn heel mooi van design en waren heel gemakkelijk te plaatsen.

Met de juiste service zoals je mag verwachten

Goede materialen en prijs verhouding

Veel keus, snelle levering.

Meerdere malen onderdelen besteld en altijd keurig en snel geleverd.

Snel en goed

Goed verpakt, snelle foutloze bezorging. Gewoon zoals het hoort. Ik ben fan!

Altijd goed

Alles komt altijd op tijd binnen en het vertrouwen is groot in deze zaak . Spullen zijn top .

5 Banksstraat

Ede 6718 XP