Waardeloze beloftes

Volgens de website beloven ze de volgende dag te leveren als je vóór 21.00uur besteld. Die belofte hebben ze echter nog nooit waar kunnen maken. De onderdelen die ik op 3 februari bestelde (vóór 21.00uur en zogenaamd op voorraad), zouden zelfs pas 6 maart geleverd gaan worden. Je hebt onderdelen pas "op voorraad" als je ze zelf op de plank hebt liggen, en niet wanneer je ze eerst zelf nog moet gaan inkopen!

Lekker snel

Goede prijs en kwaliteit en Service

Goede prijs en kwaliteit, en ook snelle verzending en mocht iets niet goed zijn dan denken ze met je mee. Chappau ga zo door

voldoende

Heel goed, alleen de bezorging kan beter

Alles is heel goed, ook als een onderdeel niet past kan je het eenvoudig terug sturen. alleen de bezorging kan beter. Het is meestal een dag soms twee dagen later dan dat er gezegd wordt. Maar ik denk dat dat meer aan de bezorg dienst ligt, al was er nu een nieuwe en die was ook een dag te laat.

Ik had voor mijn Volvo een accu en gasveren besteld. De accu was wat zwaarder dan erin zat ( van 80 naar 95Ah ) en zij hadden een vraag gesteld ivm de afmetingen. Deze had ik via App en chatbot doorgegeven, maar helaas nooit gelezen. Layer via chatbot iemand aan de app gekregen en gaf aan dat er iets fout is gegaan, kan gebeuren. Maar ik vrieg wanneer de accu geleverd kon worden, omdat ik deze met spoed nodig had, want mijn auto deed het niet meer. En hij gaf aan a.s maandag, maar dat was te laat voor mij. Dus al met al is de bestelling geannuleerd en heb ik netjes mijn geld terug gekregen. Heb hier vaker besteld en altijd goede service gekregen ook snel geleverd indien op voorraad. Dus gewoon goede service top.

Prijs goed, alle onderdelen snel leverbaar

Op zich altijd goede ervaringen met Winparts. Snelle levering voor goede prijs. Wat me alleen al twee keer is tegengevallen, is het verpakken van de bestelling. Alweer lagen de bougies los onderin de rechthoekige doos, waardoor ze allemaal geplet waren door de 5L oliekan die er bovenop stond. Dat moet echt beter. Desnoods in een apart doosje in de grote doos

slecht product en geen geld terug

ik heb een Vector accu gekocht 12V 44AH 390 CCA maar deze moest na nog geen anderhalf jaar vervangen worden door de ANWB met alle kosten van dien. Ik heb aanspraak gemaakt op de 2 jaar garantie en er was bij hoog en laag beweerd dat er geld was teruggestort op m'n rekening maar ik heb geen cent gezien.

Super snel.

Na een eerdere bestelling die niet helemaal goed is gegaan qua product, maar super goed opgelost, deze keer weer een bestelling gedaan voor een collega van mij. Super snel binnen en mijn collega helemaal blij met zijn nieuwe bosch ruitenwissers. Helemaal top!

Cucivjvo

Vjcvkvkckvj

Goed product en op tijd geleverd

Zie boven

Top service uitstekend levering

Heel snel levering, top producten

Geen lange wachttijden

Top, goede service. Duidelijk

Gewoon dik in orde.

Geweldige service

Geweldige service Mooie voordelige aanbiedingen en snelle levering Dus 5 sterren beoordeling

Alles gaat heel vlot

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering en geweldige klantenservice.

Prima zeer tevreden

Altijd goed

Snelle afhandeling

Onderdeel besteld maar was niet defect, Retour gestuurd en binnen enkele dagen geld terug op mijn rekening

Zeee goed

Mijn bestelling werd perfect afgehandeld. Avonds besteld en de volgende ochtend bezorgd.

eerlijke prijs

ik heb een ruitenwisser aangeschaft van Bosch. Dit aanbod was heel schappelijk. Montage was heel eenvoudig.

Goede service. Snelle levering

Ik heb rubberen matten besteld.Ik ben zeer tevreden. Goede service, snelle levering. Makkelijk zoeken op kenteken.

Goede service, snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding is prima

Spullen kwamen later dan op site stond aangeven

Onderdelen had ik juist bij Winparts besteld ipv bij AUTODOC omdat zij aangaven eerder te leveren; vervolgens werd mij order uitgesteld en kwam de onderdelen te laat; want de monteur bleef niet een dagje langer hangen

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Prima geregeld.

Het zoeken naar de producten wat nodigen was snel gevonden. De prijzen waren ook oké en de levering snel en keurig op tijd.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP