After paying 7 euros for delivery I needed to go to the center of the city, 3km from my place to pick up the delivery that was sent directly to a collection point. Why to charge 7 euros for a home delivery if you'll send the item to a pick up. Point
Goed en betrouwbaar. Materialen worden keurig op tijd geleverd. En wat fijn is, is dat de onderdelen nog extra gecontroleerd worden op pasbaarheid voor jouw auto. Communicatie is goed.
In eerste instantie waren de remschijven te klein, ondanks dat de website geen grotere adviseerde. Het omruilen verliep heel soepel zonder problemen. Super service !!
Vlotte levering
Veelste lange levertijd op 2 stuks plastic....ik bestel bij jiie..ipv ali express voor de service... Nou denk ik voor mn gevoel dat jullie het zelf daar bestellen en doorsturen...voelt niet ok.
Goede dienstverlening, snelle verzending, en bij retouren ook alles snel geregeld.
Fijn dat ze mee denken over het product. Fijne handleiding erbij geleverd. Bestel al heel wat jaren bijna Winparts.
Snel en correct !
nickel ,livré dans le délai à 1 jour orès
Snelle afhandeling en verzending
De verf was gemakkelijk aan te brengen en matchte prima.
Koop eigenlijk altijd bij Winparts, gewoon top.
Zeer snel handelen
Goede webshop en snelle levering
Vlotte levering
Goede service altijd snel
Het contact met winparts was vriendelijk en behulpzaam maar de vervoerder GLS hield zich niet aan de afspraken. Tweemaal werd de beloofde afleverdag niet nagekomen. Op de besteldag werd de tijd niet nagekomen. De uiterste beloofde aflevertijd was 16.45 uur maar dat werd 20.35 uur. Kortom hele slechte service van GLS.
Moet alles meermaals herhalen omdat er niet word teruggelezen. Word alleen antwoord gegeven op een deel van de vragen. Word niet meegedacht maar alleen star aan procedures vastgehouden. Ondanks fout van Winparts word het probleem bij mij neergelegd.
Beste Sebastiaan, Bedankt voor uw review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat u zo'n slechte ervaring heeft gehad met onze klantenservice. Onze oprechte excuses hiervoor. Het is absoluut niet de bedoeling dat u zaken meermaals moet herhalen omdat er intern niet goed wordt teruggelezen. Ook horen wij altijd op al uw vragen antwoord te geven en flexibel met u mee te denken, zeker als de fout in eerste instantie bij ons lag. Het spijt ons dat er in uw geval zo star aan de procedures is vastgehouden en dat u zich niet gehoord voelde. Fijn dat de levering zelf in ieder geval wel goed was. We nemen uw feedback direct heel serieus mee naar ons serviceteam om dit intern te bespreken en de kwaliteit van onze gesprekken te verbeteren. Met vriendelijke groet, Zoë
Snel geregeld!
Bericht van PostNL de dag na bestelling dat geleverd wordt maar uiteindelijk lukt de levering niet (ik ben zeker thuis) en wordt een paar dagen later aan een PostNl punt geleverd. Meerdere maal dezelfde ervaring, altijd met Winparts.
Beste Walter, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw pakket weer niet thuis is bezorgd, terwijl u gewoon netjes thuis zat te wachten. Onze oprechte excuses voor deze slechte ervaring. Als er wordt gemeld dat het pakket die dag komt, hoort PostNL dit natuurlijk gewoon aan uw deur af te leveren. Dat het pakket vervolgens zonder goede reden naar een afhaalpunt wordt gebracht, is erg frustrerend. Omdat wij voor de bezorging volledig afhankelijk zijn van de transporteurs, is een levertijd voor ons helaas een indicatie en geen harde garantie. Hoewel wij helaas geen directe invloed hebben op de keuzes en routes van PostNL, nemen we uw feedback wel heel serieus mee. We registreren dit intern om de kwaliteit van onze bezorgdiensten te blijven controleren. We hopen dat uw spullen in ieder geval onbeschadigd zijn aangekomen. Met vriendelijke groet, Zoë
Zie boven.
Bestelde ruiten wissers. Nooit gekregen, zoek geraakt tijdens transport denk ik. Waardeloze respons Winparts. Moest 4 weken wachten op mijn geld terug, echt schandalig
Prima Kwaliteit
alles is top nette levering en retour beleid helemaal top geen gedoe echt top