Volgens de website beloven ze de volgende dag te leveren als je vóór 21.00uur besteld. Die belofte hebben ze echter nog nooit waar kunnen maken. De onderdelen die ik op 3 februari bestelde (vóór 21.00uur en zogenaamd op voorraad), zouden zelfs pas 6 maart geleverd gaan worden. Je hebt onderdelen pas "op voorraad" als je ze zelf op de plank hebt liggen, en niet wanneer je ze eerst zelf nog moet gaan inkopen!
Lekker snel
Goede prijs en kwaliteit, en ook snelle verzending en mocht iets niet goed zijn dan denken ze met je mee. Chappau ga zo door
voldoende
Alles is heel goed, ook als een onderdeel niet past kan je het eenvoudig terug sturen. alleen de bezorging kan beter. Het is meestal een dag soms twee dagen later dan dat er gezegd wordt. Maar ik denk dat dat meer aan de bezorg dienst ligt, al was er nu een nieuwe en die was ook een dag te laat.
Ik had voor mijn Volvo een accu en gasveren besteld. De accu was wat zwaarder dan erin zat ( van 80 naar 95Ah ) en zij hadden een vraag gesteld ivm de afmetingen. Deze had ik via App en chatbot doorgegeven, maar helaas nooit gelezen. Layer via chatbot iemand aan de app gekregen en gaf aan dat er iets fout is gegaan, kan gebeuren. Maar ik vrieg wanneer de accu geleverd kon worden, omdat ik deze met spoed nodig had, want mijn auto deed het niet meer. En hij gaf aan a.s maandag, maar dat was te laat voor mij. Dus al met al is de bestelling geannuleerd en heb ik netjes mijn geld terug gekregen. Heb hier vaker besteld en altijd goede service gekregen ook snel geleverd indien op voorraad. Dus gewoon goede service top.
Op zich altijd goede ervaringen met Winparts. Snelle levering voor goede prijs. Wat me alleen al twee keer is tegengevallen, is het verpakken van de bestelling. Alweer lagen de bougies los onderin de rechthoekige doos, waardoor ze allemaal geplet waren door de 5L oliekan die er bovenop stond. Dat moet echt beter. Desnoods in een apart doosje in de grote doos
ik heb een Vector accu gekocht 12V 44AH 390 CCA maar deze moest na nog geen anderhalf jaar vervangen worden door de ANWB met alle kosten van dien. Ik heb aanspraak gemaakt op de 2 jaar garantie en er was bij hoog en laag beweerd dat er geld was teruggestort op m'n rekening maar ik heb geen cent gezien.
Beste Johan, Bedankt voor je bericht. Vervelend dat je het idee hebt dat wij je niet hebben terugbetaald. Ik zie inderdaad dat je een garantieaanvraag hebt gedaan en dat wij de terugbetaling voor de accu hebben uitgevoerd. Dit is op navraag ook nog uitvoerig gecontroleerd. Wij werken voor ons betaalverkeer met Mollie Payments, dit is dan ook de naam van de partij die het bedrag naar je overmaakt, dat zie je dus terug bij het bijschrift. Mocht je de betaling niet kunnen vinden, dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. We kunnen je dan helpen de terugbetaling te vinden. Met vriendelijke groet, Tim
Na een eerdere bestelling die niet helemaal goed is gegaan qua product, maar super goed opgelost, deze keer weer een bestelling gedaan voor een collega van mij. Super snel binnen en mijn collega helemaal blij met zijn nieuwe bosch ruitenwissers. Helemaal top!
Vjcvkvkckvj
Zie boven
Heel snel levering, top producten
Geen lange wachttijden
Gewoon dik in orde.
Geweldige service Mooie voordelige aanbiedingen en snelle levering Dus 5 sterren beoordeling
Alles gaat heel vlot
Gebruiksvriendelijke website, snelle levering en geweldige klantenservice.
Altijd goed
Onderdeel besteld maar was niet defect, Retour gestuurd en binnen enkele dagen geld terug op mijn rekening
Mijn bestelling werd perfect afgehandeld. Avonds besteld en de volgende ochtend bezorgd.
ik heb een ruitenwisser aangeschaft van Bosch. Dit aanbod was heel schappelijk. Montage was heel eenvoudig.
Ik heb rubberen matten besteld.Ik ben zeer tevreden. Goede service, snelle levering. Makkelijk zoeken op kenteken.
Goede service, snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding is prima
Onderdelen had ik juist bij Winparts besteld ipv bij AUTODOC omdat zij aangaven eerder te leveren; vervolgens werd mij order uitgesteld en kwam de onderdelen te laat; want de monteur bleef niet een dagje langer hangen
Beste Gerard, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling vertraging op heeft gelopen. Onze excuses daarvoor. Helaas kan vertraging altijd voorkomen. Dit kan verschillende oorzaken hebben die wij jammer genoeg niet altijd kunnen voorkomen of verhelpen. Om deze reden is de verwachte levertijd dus ook een verwachting, aangezien we dit niet met absolute zekerheid vast kunnen stellen. We raden ook altijd aan om pas andere afspraken te maken wanneer je de betelling hebt ontvangen en hebt kunnen controleren. Zo voorkom je onnodige kosten en teleurstelling. In veruit de meeste gevallen lukt het gelukkig wel om binnen de verwachtingen te leveren, jammer genoeg is dat bij jou nu niet het geval geweest. We hopen dat we je in de toekomst nog eens van dienst mogen zijn. Dan kunnen we laten zien dat het beter kan! Met vriendelijke groet, Tim
Het zoeken naar de producten wat nodigen was snel gevonden. De prijzen waren ook oké en de levering snel en keurig op tijd.