Makkelijk bestellen en de onderdelen snel geleverd

Het selecteren van de juiste onderdelen op de website van Winparts was eenvoudig. Betalen eveneens, waarna de onderdelen snel op locatie afgeleverd werden. Top!

Zeer goed en Betrouwbaar!

Doen wat ze beloven!

Alles goed

Alles in orde

Het bestelde product was netjes verzonden en binnen de tijd. Ik kon het makkelijk bestellen met mijn gegevens van de auto klopte het bestelde artikel precies. Het betreft een interieur filter van de v w up

Bezorgtijd is niet de volgende dag zoals er staat.

Verder wordt er wel geleverd wat je besteld.

Paste juist zonder gezeur

goede kwaliteit en een redelijke prijs

precies gekregen wat ik besteld had.

vlugge levering

vlugge en correcte levering

Kan niet beter..

Top service.. snelle behandeling plus snelle verzending.

Waardeloos

Wiellager direct leverbaar volgens website, maar vervolgens 3x nieuwe leverdatum en kan niet geannuleerd worden.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Belofte over levertijd nakomen

Goede prijzen met veel keuze uit merken / kwaliteit, maar je moet geen haast hebben met je reparatie.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Prima en snel

Goed en snel geregeld en bezorgd ..

Perfect geregeld

Op 30 juni 2 koplam units voor mijn vw polo besteld. Vandaag 2 juli thuisbezorgd en de kwaliteit, werkelijk verbluffend. De lampunits doen echt niet onder voor orrigineel. De prijs is wel veel vriendelijker. Het installeren van de stelmotortjes was niet eenvoudig maar te doen. Kortom mijn polo is weer als nieuw. Bedankt

Pakket is nog niet geleverd

Als je jezelf profileert als hét e-commerce bedrijf dan verwacht je als klant een scherpere logistieke keten. Door de keuze van Winparts voor een bezorgdienst is ons pakket nog niet binnen, waardoor we in de knoop komen met planning van onderhoud.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

PERFECT. ADVIES ETC.

Zeer vriendelijk, snelle verzending

Helemaal om

Sceptisch door alle filmpjes van allerlei poetsgoeroes die allemaal het beste product hebben Toch maar eens de xxl en de kleine droogdoek van nuke guys besteld. Paar dagen terug geprobeerd en ik moet zeggen.....fantastisch. Ze zijn niet duur maar echt supergoed. In 1 min je auto gewoon droog. En ook nog eens snel verstuurd

Altijd prima

Goede snelle levering van correcte onderdelen.

Dit was niet best

1 bestelling verkeerde maat schijven en blokken. 2e bestelling te laat opgestuurd.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Grandioos

Gewoon GOED

Mooi webpagina, ruim assortiment, goeie prijzen snel op tijd geleverd.

super snelle levering.

de automatten passen geweldig, hartelijk dank

Prima prijzen en voldoende onderdelen op voorraad, maar...

...er zijn bedrijven die sneller leveren.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Snel en goed

Snel en goed

Mijn retourzending is niet verwerkt binnen een week

Mijn ervaring is niet goed, maar wel tekeurstellend. Mijn retourzending is op 24 juni afgeleverd bij jullie. Maar het is nog niet gecontroleerd en verwerkt op 1 juli.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

5 Banksstraat

Ede 6718 XP