alles oke
Heeft er 4 dagen over gedaan voordat ik het kreeg
Beste Benito, Bedankt voor je review. Vervelend dat de verzending er langer over heeft gedaan dan verwacht. De meeste bestellingen worden op de verwachte leverdatum bezorgd. Helaas kan het soms voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt. Dit kan allerlei oorzaken hebben waarover wij niet altijd controle hebben. Wanneer er vertraging optreedt doen we ons best je hier zo goed mogelijk over te informeren. We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn, zodat we kunnen laten zien dat het sneller kan. Met vriendelijke groet, Tim
Perfecte service
Top bedrijf weten wat ze verkopen
Goed: vriendelijk, telefonisch goed bereikbaar, houden je zaak goed bij. Garantie is goed. Slecht: Niet reageren op chat of mail. houden de klant vriendelijk aan het lijntje in plaats van hun verantwoordelijkheid te nemen. Waar gaat dit over? Over een defecte fietsdrager die onder garantie is terug gestuurd en door UPS is kwijt geraakt. ( vermoedelijk daar gestolen). Winparts bleef maar wachten op terugkoppeling van UPS en hield ons aan het lijntje. Garantie zaak aangemeld in in november 2025, geld teruggekregen in februari 2026.
Beste Karel, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je retourzending is kwijtgeraakt door de vervoerder en dat je hierdoor langer op je terugbetaling hebt moeten wachten. Ik kan me voorstellen dat het frustrerend is wanneer dit gebeurd. Het is niet zo dat wij je hiermee vervolgens aan het lijntje proberen te houden. Wij hebben de retourzending nodig om over te kunnen gaan tot een terugbetaling. Wanneer er een onderzoek loopt naar de zending doen wij ons best om via de vervoerder te achterhalen waar het pakket is. Wanneer het pakket niet meer terug te vinden is, moet dit worden bevestigd door de vervoerder. Pas dan kunnen wij vervolgstappen ondernemen. In jouw geval heeft dit helaas langer geduurd dan wenselijk is. We hopen dat we je in de toekomst nog eens van dienst mogen zijn. Ik ga er vanuit dat alles dan soepeler verloopt. Met vriendelijke groet, Tim
Prima assortiment en goede prijzen. Vlot geleverd.
Ik had dit keer remblokken en schijven besteld op kenteken helaas bleek dat er 2maten waren en ik had de verkeerde besteld maar ook dit is geen probleem bij winparts bedankt voor alles en tot snel
Prima materiaal goede prijzen
Winparts prima. Post nl bezorg communicatie slecht niet thuis bezorgd wel bij een postpunt 5km verder bij toeval ontdekt???
Leveren snel en betrouwbaar
Slecht verpakte produkten (meguiars;'s schoonmaakmiddelen) dus lekkage. De doppen van produkten waren met een tang aangedraaid = beschadigd. Van de bestelde jerrycan lekte de flexibele slang. Bij een vorig jaar besteld product iets anders geleverd gekregen. Een eerder besteld product (koplamp; vorig jaar) werd te laat geleverd, een antwoord op mijn klacht moet ik nog krijgen. Weer een klacht indienen lijkt me zinloos. Altijd tevreden geweest toen ze nog in Winneweer zaten, maar sinds ze naar Ede zijn verhuisd is het elke keer wat. Voor geen Winparts meer!!!
Beste Frank, Dank voor uw review. Wat raar dat uw bestelling in deze staat is geleverd. Het aandraaien met een tang klinkt natuurlijk heel bijzonder. Wij duiken hier graag even in. Zou u voor ons wat foto's willen mailen naar [email protected]? Dan kijken wij even hoe dit kan. Dit klinkt namelijk wel heel slordig. Mijn oprechte excuses hiervoor. Jouw klacht over de lamp zie ik zo niet terug onder jouw mailadres. Zou je die anders ook mee willen sturen in die mail? Dan pakken we dat ook direct op. Met vriendelijke groet, Niels
Wat wil een mens nog meer. Boden goede alternatieven ten op zichte van de dure gangbare merken.
Voldoende keus in fietsendragers voor een concurrerende prijs en de volgende dag geleverd.
Heel vervelend als er op de site word aangegeven de volgende dag te leveren. maar zodra je op bestellen drukt er opeens een andere datum tevoorschijn komt. Naar mijn inzien is dit om klanten over te halen om daar te bestellen. pure misleiding. dit overgens de 2de keer dat ik dit mee maak bij winparts.
Beste Eldert, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u levertijd niet is zoals verwacht. Ik heb de bestelling er bij gepakt en ik zie dat de remblokken set de boosdoener is. Deze staat op de site namelijk niet als "direct leverbaar", maar als "op voorraad". Ze zijn dan wel op voorraad, maar niet in ons hoofdmagazijn in Ede. De levertijd is daarom niet één dag, maar twee tot drie. De datum die in de winkelwagen wordt aangegeven zou wel moeten kloppen. Onze excuses dat dit niet duidelijk was. Wij nemen uw feedback mee in ons verbeterproces. Met vriendelijke groet, Niels
Snel geleverd en duidelijke site met veel aanbod
Handig dat je je kenteken in kan voeren en in 1 keer de juiste ruitenwissers kan bestellen. Wat een verschil. Die dingen moet ik veel vaker vervangen. Volgende keer bestel ik gelijk 2 paar dan leg ik er 1 op voorraad . Niet is irritanter dan dat gepiep op je ruit en dan ook nog allemaal strepen.
erg makkelijk onderdelen zoeken, snel geleverd, goede prijzen, goed verpakt
Super snelle service, onderdelen die ik besteld is op voorraad wanneer ik het nodig heb. Dus mijn mening... ik ben er positief over. Bestel wel vaker onderdelen via winparts en het is zeker aan te raden.
Had een gasklephuis voor een vw polo besteld deze was snel binnen en het product werkte prima. Klantenservice is ook snel bereikbaar en service is goed . Al met al een prima ervaring !
Ok
Gewoon hier bestellen scherpe prijzen goede kwaliteit
Passende onderdelen voor een zachte prijs. Dat maken we weleens anders mee. Ook vlot geleverd
Mijn bestelde producten altijd optijd bezorgd .