Heel tevreden met mijn bestelde artikelen.

Alles was snel geregeld en snel geleverd. Heel tevreden.

Zeer uitgebreid assortiment en snelle juiste levering

Zeer goede en snelle service zoals je verwacht

Goed bezig

Alles wat ik tot nu toe besteld heb is goed en snel geleverd

Slechte service

serieus? 2 wachten op een voucher, dit zou het proces toch sneller en makkelijker moeten maken? Ik koos een voucher zodat er niet geld retour gegeven hoeft te worden en ik direct een nieuwe bestelling kan plaatsen voor het juiste artikel meestal worden die dingen automatisch gegenereerd. en dan bestel ik gisteren toch maar zelf het artikel en ga ik dubbel betalen en dan wordt het niet dezelfde dag verzonden maar weer een dag later ik ben er echt klaar mee

goede service

heb mn spullen zeer snel binnen geweldig

Extreem snel geleverd

Eigenlijk 6 sterren verdiend, laat in de avond twee maal 5 liter olie besteld, in de ochtend om 10u al in huis. Klasse! Juiste product én snel geleverd.

Super service

Snelle levering en prijs ook top Alles op voorraad en keurig verpakt dus in één woord top

Uistekend

Alles loopt goed

Verkeerde ruitenwisser

Ondanks dat er een selectie word gemaakt na invullen van de kenteken, bleek de ruitenwisser wel de juiste lengte te hebben maar de arm paste niet. Ik heb zelf de wisser rubber verwisseld.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Prima afgehandeld.

Goede ervaring kan het bedrijf aanbevelen voor onderdelen.

Bestellen en leveren

Geen gezeur hebben we niet leveren niet. Iets nodig voor je auto, in de breedste zin van het woord Ze hebben het,en leveren op afspraak.

snellen levering

Snellen levering helaas niet de juiste van te voren geprobeerd via WhatsApp te controleren of het de juiste was maar geen reactie gehad daarom toch maar besteld maar helaas niet voor euro6 waarschijnlijk omdat dit type maar van 2015 tm 11-2016 geproduceert is

Makkelijk en snel geleverd

Snel en makkelijk bestellen en snel bezorgd.

Correcte levering

Alles OK

Super snel

Ik ontving mijn bestelling na 2 werkdagen.

Verkeerde remblokken gekregen maar kom zecteeig sturen en heb de juiste besteld. Rest van de onderdelen was prima…

Goed onderdeel

Goed onderdeel en is hetzelfde als het origineel. Jammer dat het niet ietsje sneller verzonden wordt. Voor zo laat besteld, de volgende dag geleverd.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Altijd super

Toppie

Supersnelle aflevering.. gisteren besteld vandaag ontvangen

Supersnelle aflevering.. gisteren besteld vandaag ontvangen

Snel en makkelijk....

Welk onderdeel het mag zijn.....het is er de volgende dag (mits op dat moment niet op voorraad, maar dan houden ze je goed op de hoogte).

Snel en correcte juiste levering.

Zoals altijd snel en de juiste onderdelen.

Hele fijne webshop

Kentekencheck kwam uit bij de verkeerde auto (niet goed gezien) waardoor de ruitenwisser niet paste. Retourproces was eenvoudig en de optie om je geld als coupon te krijgen inclusief gratis verzending voor de eerstvolgende bestelling is een fijne oplossing!

Super goed geholpen.

Super goed en snel.

Goede prijs grote keuze

Ruitenwisserset besteld, helaas paste die voor de achterruit niet. Hoefde niet te retourneren kreeg tegoedbon met gratis verzending voor nieuwe. Top opgelost!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP