Al jaren bestel ik zo nu en dan bij Winparts. En voor mijn beleving zijn de producten altijd goed geweest. Enkek ging er iets mis bij de levering van me bestelling (wat voor mijn gevoel zelden gebeurd). Ik dacht op dat moment, kan gebeuren, we zijn mensen. Dus wordt opgelost. Direct contact opgenomen, were vriendelijk geholpen en er zou met prio naar gekeken worden. Helaas was de prio er niet en moest ik constant elke keer zelf voor informatie bellen. Met als gevolg dat nalevering een week na de orginele bestelling kwam en ik met extra financiele gevolgen kwam omdat mijn APK uiteindelijk opnieuw betaald moest worden. Er werd gesproken van mogelijk coulance regeling in het begin. Maar is daarna niet meer over gesproken of iets mee gedaan. Kortwel dus zoals titel zegt: producten en levering goed, klantenservice kan nog wel verbetering. Mijn advies: hou als bedrijf zijnde je klanten op de hoogte van de voortgang. En geef duidelijke informatie van wanneer ze reactie kunnen verwachten. Of ik volgende keer weer bestel? Ondanks alles, zeker! Tenzij het weer zo loopt natuurlijk.
Er staat vermeld dat ze dezelfde dag leveren, maar daar is niks van waar. 2x besteld, twee keer vertraging zonder enige uitleg. Dus niet gebruiken als je haast heb.
Goedemiddag Maurice, Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat uw order niet op tijd geleverd kon worden en dat deze tweemaal is uitgesteld. Ik zie inderdaad dat het pakket bij zowel ons áls bij de vervoerder een dag langer onderweg is geweest. Onze welgemeende excuses hiervoor. We doen er alles aan om orders op tijd te kunnen versturen. Gelukkig lukt dit bijna altijd, maar helaas is dit nooit te garanderen. We doen ons uiterste best om dit te verbeteren en we vertrouwen erop dat dit in de toekomst niet opnieuw zal voorvallen. Met vriendelijke groet, Thirsa
Ik bestel met regelmaat onderdelen bij Winparts. Altijd een snelle en juiste levering.
Ik heb een kachel weerstand gekocht. Zeer tevreden. Ik raad je aan. Groet, Ranik www.ranikelectrisfy.nl
Duidelijke website en snelle levering.
goede producten en in 1 dag geleverd
Online besteld en snel geleverd
Het door mij benodigde onderdeel, achterlicht, was bij niemand leverbaar en uitzicht erop was er niet! Ik had een alternatief bedacht op basis van een ander wel leverbaar product. Niemand had er oren naar maar de service medewerker van Winparts wel. Zij kon me volgen en zij tenslotte, bestellen en je hebt pasgarantie, dus ontzorgt op dat punt. Daarna de levering wn volgens tijdslijn. Goed en professioneel verpakt. Ze staan er inmiddels in, helemaal blij, zonder problemen. Speciale dank aan de servicemedewerkster!!
Ik heb bougies besteld omdat mijn auto niet goed liep. Ik heb bougies besteld via Winparts , de bosch platinium en hij loopt weer als een zonnetje. Maar de service was heel snel en uitermate goed van Winparts.
Goede materialen, op tijd geleverd
Iedere keer laat . Kan net zo.goed bij mijn plaatselijke automaterialen zaak spullen halen. Kost meestal niet meer dan bij winparts . Sinds een paar jaar 1 grote puinbak.!!
Goedenavond, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u dat zo ervaart. Wij adviseren altijd om een garageafspraak met genoeg speelruimte in te plannen. Er kan helaas altijd iets misgaan. Het kan namelijk voorkomen dat ondanks dat wij het product op tijd aan de transporteur meegeven, dat het niet op tijd afgeleverd wordt. Zo kan een pakket net aansluiting missen bij de transporteur en dan vertraagt een pakket zo een dag. Dit proberen we natuurlijk te voorkomen door een zorgvuldige selectie van onze transporteurs en leveranciers, maar is nooit helemaal te voorkomen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Naomi
Altijd goed en snel.
Top levering ik bestel al jaren hier mijn onderdelen altijd goed geregeld.
Chapeau
prima levering
Gevraagd om een accu. Met goed advies de juiste accu gekocht. Snelle levering en goede prijs.
Op tijd geleverd en goede ondersteuning van de klantenservice .
Redelijke prijs
Spullen besteld en netjes geleverd.
Zeer tevreden over deze. Alles komt in goede staat , keurig en verzorgd toe.
Ba besteld te hebben : Volgende dag geleverd !
ik heb ruim een anderhalve week op mijn bestelling moeten wachten ik had een bestelling gedaan voor mijn auto maar na een paar dagen kreeg ik een email van hen dat de bestelling die ik had gedaan niet op mijn auto zouden passen dus is de bestelling met bijbetaling aan gepast maar na in totaal een anderhalve week wachten en meerdere keren gebeld te hebben geleverd, maar deze bestelling paste niet eens op mijn auto dus heb ik het terug gestuurd maar voor terug betaling moest ik meerder keren bellen en werd ik onbeschoft te woord gestaan en werd ook de lijn verbroken. nu is er inmiddels wel een bedrag over gemaakt maar dat is veel te weinig. dus moet ik daar ook weer achteraan. mijn volgende bestelling ga ik dus niet meer bij Winparts doen.
Beste Nico, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Ik zie inderdaad dat het niet helemaal lekker liep met uw bestelling. Als het goed is zijn beide betalingen nu geregeld. Mocht dit nog niet zo zijn, dan kunt u ons mailen op [email protected]. Dan gaan we hier nog even achteraan. Nogmaals mijn excuses. Wij doen ons best om communicatie in de toekomst te verbeteren. Met vriendelijke groet, Niels
Verzending is altijd snel en goedkoop. Het contact met de klantenservice is altijd top. Bij Winparts sta je altijd dichtbij.