Okidoki

Op kenteken onderdelen gezocht, geleverd gekregen waar ik om had gevraagd. Snelle levering. Goede communicatie aangaande de levering. Toppie

Helemaal top

Op tijd goede prijs en veel keuze...

Altijd snelle levering Onderdelen altijd in voorraad Mooie prijzen niet te duur

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 8, 9

Slecht

Kapotte rooster geleverd geld terug of voucher met bedrag terug+ verzendkosten. O dan wel? Telefonisch kunnen ze niets voor je doen. Met de chat WhatsApp is ook een drama . Artikel is al paar dagen uit mijn deur en bij hun. Vraag om voucher waar die blijf ? Ja maandag regelen we de retour. Schandalig bedrijf!!!!!

Uitstekend!

Via de site kan ik meteen door mijn kenteken in te voeren, de juiste ruitenwissers bestellen! Ideaal voor een leek als ik! Besteld, via iDeal betaald en binnen 3 dagen(vanwege weekend) bezorgd! (11-01-25 besteld en 14-01-25 bezorgd)! De verpakkingsdoos had wel iets kleiner gemogen.

Snel levering

Had 2 cv joints nodig voor de apk, binnen 1 dag binnen, klasse

zeer goed

vind altijd wat ik moet hebben en goede service met een snelle levering

Redelijke service.

Soms hele goede service, soms bijna slecht hangt ervan af wie je aan de telefoon krijgt als je een probleem hebt!

Besteld en snelle aflevering

Prima site en makkelijk te bestellen.

Snelle levering en aantrekkelijk geprijsde producten.

Snelle levering, echter deels verkeerd

Als er door jullie iets verkeerd geleverd is, begint de ellende! Je kunt niemand aan de lijn krijgen om iets uit te leggen. Twee verkeerde bougies geleverd gekregen, terug gestuurd, slechts één gecrediteerd. Twee nieuwe besteld en weer één verkeerde erbij!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Defecte ruitenwisser ontvangen,na contact zonder probleem een nieuwe set toegestuurd gekregen.

Top klantendienst

Zeer snelle service

Zeer snelle service en goederen waren netjes en stevig ingepakt dus kwamen ze onbeschadigt aan.

Gewoon zo verder doen.

De bestelling verliep prima maar met de verzending moet iets mislopen zijn (vertraging). Alles is in orde gekomen. Proficiat Grtjs

Super service!

Super service!

Lekker overzichtelijk en vlot geholpen

Goede en snelle levering. Kom zeker terug wanneer ik weer wat nodig heb.

Zeer goede service goed advies snelle levering topie

Website en service goed levering minder

Bestellen gaat prima op de website zou volgende dag geleverd worden na betaling was het ineens een dag later jammer

zoals beloofd!

zoals beloofd

Alles klopt

Snelle en goede levering

Onderdelen zijn correct en snel geleverd. Retourneren is ook goed geregeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling en retouren.

Goed produckt en snel geholpen!

Zie bovenstaand!

Prima service en producten

Prima service en producten, ook al had ik het bestelde product achteraf niet mee nodig dus retour wat ook vlot verliep.

Duidelijke website. Goede prijs.

Ruitenwissers besteld. Goede prijs en snelle levering.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP