Goed service en communicatie

Ik ben erg tevreden over de service en communicatie van Winparts

Drukveren

Bestelling en levering goed en snel uitgevoerd.

Gewoon goede service

Snelle levering, nette prijs

Goede service snel geleverd

Het ruitenwisser potje werd goed en snel geleverd. Verder een goede communicatie.

Snel, voordelig!

Al jaren klant. Goede prijzen, snelle levering!

Goed product,deed het gelijk bij de eerste keer(accu leeg)en snel geleverd.

Snelle en korrekt geleverd

Snelle en korrekt geleverd

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

verkeerde accu geadviseerd , past niet

Accu voor een Mazda 6 2017. Had er 1 uitgezocht, maar kreeg een mail dat die niet ging passen. Het alternatief ging zeker niet passen, 1 cm te breed! En onder montage. Heb beugel op de accu. Met de klantenservice gebeld. Mijn keus leek te hoog, zo ook andere accu's, dus geen accu. Maar achteraf had het wel gepast. Verschil meten tussen hoogte accu met of zonder accupolen. De plaatselijk automaterialen handel wist dit wel. En heeft de Varta besteld. Wel 20 euro meer betaald dan bij Winparts. n.b. andere leveranciers maken de zelfde fout, staat verkeerd in de database blijkbaar.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Goed.

Tot op heden zeker tevreden.

Perfecte prijs/kwaliteit, snelle levering.

Perfecte prijs/kwaliteit, snelle levering.

Topservice tegen goed prijs

Ik per ongeluk 2x besteld. 1 mailtje en het was opgelost.

Alles perfect geregeld omtrent onze bestelling.

Goede communicatie en correcte bezorging

Boven verwachting

Zeer goede klacht/ garantie afhandeling.

Altijd de juiste onderdelen !

Duidelijke website, en keuze uit diverse merken en prijsklassen.

Correct

Heel betrouwbaar

Goede producten snel levering

Zeer goed bedrijf.

Uitstekend verpakt en op tijd geleverd.

Goede ervaring

Wat ik nodig had kon ik vrij eenvoudig uitkiezen, en de keuze maken of ik het product thuis wil laten bezorgen of naar een afhaalpunt wil brengen.

Snel en correct

انها تجربه ممتاز جدا

انها حقآ ممتاز جدا

Redelijk goed

Verkeerde binnen gekregen duurt wel lang voordat ik het goede krijg

TOP

Kwaliteit is zeer goed en de verlichting werkt perfect

Makkelijk en snel.

Als ik onderdelen nodig heb dan bestel ik altijd bij winparts altijd zeer tevreden

5 Banksstraat

Ede 6718 XP