The only thing that I can add is the delivery which is a little late than expected.
goeie service snel in huis
Verpakking was beschadigd. Product was nog niet beschadigd.
Prima website om uitstekende auto materialen te bestellen
Onderdelen komen niet op tijd en klanten service beloofd alles maar doet weinig!!
Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat u dit op deze manier ervaren heeft! Onze excuses hiervoor. Helaas is het me niet duidelijk om welke order dit precies gaat, omdat uw laatste order zo te zien volgens planning geleverd zal worden. Tevens zie ik geen recent contact met onze klantenservice met uw gegevens. Zou u een mail willen sturen naar [email protected] onder vermelding van het betreffende ordernummer? Dan lossen we dit graag met u op. Met vriendelijke groet, Thirsa
doet wat het doen moet
Verschillende materialen ge kocht, Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Goede service en ee goed contact
Goede service, duidelijke communicatie en snelle levering! Gelukkig is Winparts van alle markten thuis!
Supersnelle service voor fatsoenlijke prijzen.
snelle actie, super levering
Binnen 1 dag de desgewenste ruitenwissers ontvangen. Helaas paste de achterruitenwisser niet. Gelijk geld terug gekregen en ik hoefde hem niet eens terug te sturen. Goede service
Ruitenwisserbladen
Makkelijk de goede onderdelen kunnen vinden die na bestellen snel geleverd werden.
Goede materialen tegen een goede prijs en vlotte levering
Gewoon goed
Goed geregeld snelle levering
2 producten gekocht om te proberen lukte niet helaas dus 1 teruggestuurd. Moet ik voor allebei de kosten opdraaien. Even dubbele verzendkosten a 7 euro betalen. Echt schandalig. Gaan we ook nooit meer doen
Beste Youri, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons. Ik zie dat u een universeel product heeft besteld. Hierbij zijn de retourkosten inderdaad helaas voor eigen rekening. Dit is omdat wij hierbij niet kunnen garanderen of het past. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Niels
Helaas kon men mij niet verder helpen met mijn vraag betreffende raam rubbers. Maar volgende keer beter.
VLOTTE LEVERING EN GEHEEL IN ORDE
Levertijden worden nooit gehaald
Beste Christophe, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Wij doen altijd ons beste om bestelling tijdig bij de klant te leveren. Helaas zijn er een hoop factoren die invloed hebben op de levertijd. Hierdoor is het lastig om altijd volgens de geschatte levertijd te leveren. Ik zie dat het de laatste twee keer wel goed is gegaan. Wij hopen dit dan ook vast te houden en streven ernaar om ons bezorgproces consistenter te maken. Met vriendelijke groet, Niels
Producten als verwacht, goede kwaliteit
Winparts heeft goede website om de passende onderdelen op kenteken uit te zoeken. Levering is goed en snel.
prima op tijd Prima product