Bestellen was nog nooit zo makkelijk. Bij elk item stond vermeld of het past op mijn voertuig. Geen gezoek, geen gezeur. Snel binnen gekregen, Hoewel de tnt het een dag later pas bezorgde maar dat kan gebeuren. Volgende keer weer Winparts !!
Heel snel,perfect.
Prima service ook met nazorg en evt garantie.
Accu besteld bij winparts. Deze werd snel geleverd. 1 dag vertraging, maar werd duidelijk vooraf aangegeven. Kreeg een melding dat de accu niet zou passen in de auto, maar dat bleek niet correct.
Goede onderdelen altijd passend snel geleverd.
Snelle levering van kwaliteit onderdelen.
ruitenwissers waar sneller geleverd dan aangegeven
ik eenmaal koppelstangen besteld. eenmaal mij gevraagd om bevestiging bevestigd vervolgens order on hold. onderdeel niet leverbaar pardoes. dit was leverbaar toen ik had besteld. nu duurt dit een week langer voor mij. mijn auto blijft bonken met defecte koppelstangen
Beste Anthonie, Dank voor uw review. Wat vervelend dat de stangen toch niet leverbaar waren. Het klopt inderdaad dat de voorraad recent niet altijd synchroon is geweest. Hierdoor zijn er wat bestellingen die wel geplaatst konden worden, maar niet geleverd. Onze oprechte excuses dat dit ook bij u gebeurde. Dit probleem is bekend en er wordt aan gewerkt. Toch onze excuses dat u hierdoor werd gehinderd. Wij streven ernaar om u in de toekomst een betere service te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Niels
Prima service, juiste onderdelen
Fietsendrager besteld en de volgende dag al in huis . Ziet er degelijk uit naar heb 'm alleen nog maar geprobeerd op de oprit.
Op zondag wat besteld, maar vergeten een item toe te voegen van 3 euro, daarvoor wil ik niet opnieuw 7 euro verzending betalen. Toen ben ik op maandag direct benaderd (nadat ik de whatsapp bot een berichtje had gestuurd) keurig geholpen en mijn item is toegevoegd aan mijn bestelling, een dag laten dus! Tevens is deze site aardig goedkoop
Alles ging in één keer goed en bestellen was heel klantvriendelijk. Ik heb de pijlen gevolgd en dan loopt alles eenvoudig.
alles gegaan zoals ik verwacht had
zoals altijd
Prima artikel, en snel geleverd
Ik had een linkerspiegelkap van een fiat Panda besteld via het kenteken,echter ik was niet naar buiten gelopen om te kijken of de spiegelkap visueel hetzelfde eruitzag. Ik merkte pas dat het de verkeerde was toen ik de kap op de spiegel wilde monteren. Pasgarantie betekend niet per definitie dat het ook zo is . Soms wordt deze informatie niet volledig gefilterd door de kentekenselectie. Maar dit staat ook duidelijk vermeld in de kleine letters. Dus al met al mijn eigen fout achteraf gezien . Bij Team Winparts vinden ze duurzaamheid een belangrijk punt, daarom onderzoeken ze bij elke retourzending of het ecologisch verantwoord is om deze te retourneren. In deze context gezien hoefde ik de spiegelkap niet retour te sturen. En de betaling werd terug geboekt. What can i say een 10 met een gouden griffel
Super snelle service
Niet goed
Beste R. van Egten, Dank voor uw review. Wat vervelend dat de producten toch niet op voorraad waren. Onze excuses daarvoor. Het komt de laatste tijd inderdaad af en toe voor dat de voorraad niet synchroon loopt. Wij doen ons best om dit te verhelpen. Hierdoor krijg je dus dat een bestelling wel geplaatst kan worden, maar niet geleverd. In veel gevallen annuleren wij hem automatisch of wanneer er een alternatief is, bieden wij deze aan. Er wordt aan gewerkt, maar excuses dat u hier de dupe van bent geworden. Wij streven ernaar om u in de toekomst betere service te bieden. Met vriendelijke groet, Niels
Na een retour verkeerd artikel heb ik meteen de juiste artikel kunnen bestellen en ontvangen.
Zeer te vreden
Verkeerde gasveren voor de achterklep besteld, retour gemeld, geld gelijk terug geboekt bij binnenkomst pakket bij Winparts. Gratis retour mogen sturen. Juiste besteld en snel geleverd.
Snel ontvangen, goede kwaliteit, geen gezeik
Had een stuurschakelaar voor Mercedes w211 besteld, stond op de webshop als voorradig, daarna de gewoonlijke emails bedankt voor je bestelling Bla bla bla. Een dag later een mail we hebben op Uw verzoek de bestelling geannuleerd, en toen bleek dat ie dus helemaal niet op voorraad was! Daar komt dan nog bij dat als je wat besteld de bestelling pas in behandeling wordt genomen als er betaald is, en als dan blijkt dat ‘t er niet is moet ik wel drie dagen op geld terug wachten! Alles bij elkaar *** dus!!
Beste Toine, Dank voor uw review. Wat vervelend dat het bestelde onderdeel toch niet op voorraad bleek te zijn. Het lijkt erop dat onze website inderdaad niet synchroon liep met de voorraad. Excuses hiervoor. Wanneer wij geen alternatief hebben, dan annuleren wij de bestelling en storten wij het geld terug. Dit om tijd te besparen. Verder klopt het inderdaad dat een bestelling pas wordt verzameld na de betaling. We worden de producten gereserveerd als je producten in de mand doet en naar betalen gaat. Wij balen er van dat u een negatieve ervaring met ons heeft en wij streven ernaar om u in de toekomst, betere service te bieden. Met vriendelijke groet, Niels
Makkelijk besteld,mooie prijs en snel geleverd!
Mijn pakketje is nooit bezorgd, ze hebben onderzoek gedaan de “bezorger” zegt dat hij bezorgd is. En punt uit hoor je niks meer
Goedendag, Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het erg vervelend om te horen dat het pakket niet bij u geleverd is. Ik zie inderdaad dat er een onderzoek is gestart naar aanleiding van uw zending, en dat het volgens de bezorger op het adres geleverd is. Dat betekent uiteraard niet dat dit het einde van het onderzoek is. Inmiddels is er contact met u opgenomen, met het verzoek om een 'Niet-Ontvangen verklaring' in te vullen. Als deze door mijn collega is verwerkt, zullen wij u voorzien van een terugbetaling of een nieuwe zending. U wordt op de hoogte gesteld als dit in werking is gezet. Hopelijk is deze kwestie zo spoedig mogelijk opgelost! Met vriendelijke groet, Thirsa