Eerlijke firma snele levering
Jullie krijgen 5 sterren omdat voor een digibeet als ik ben, goed lukt om zonder probelemen het gewenste product te bestellen.
Ik heb een product bij dit bedrijf besteld, maar het product dat ik ontving, kwam niet overeen met de productbeschrijving. Toen ik het product wilde retourneren omdat het niet op mijn auto paste, moest ik 7 euro verzendkosten betalen, terwijl de fout bij het bedrijf lag.. Ik heb bestelde : Motorolie Castrol Magnatec Stop-Start , maar wat ik heb ontvangen is niet voor start-stop systeem
Beste Hadir, Bedankt voor je review. Een tijdje terug hebben de Castrol producten een nieuwe verpakking gekregen. Hierdoor lijkt het alsof je een ander product krijgt dan je hebt besteld, terwijl de inhoud hetzelfde is gebleven. De beste manier om te controleren of je wel het juiste product hebt ontvangen, is door de barcode op de verpakking te vergelijken met het EAN op de productpagina op onze website. Mochten deze nummers niet met elkaar overeenkomen, dan vernemen wij dat graag via de klantenservice. We kunnen dan samen kijken naar een gepaste oplossing. Met vriendelijke groet, Tim
Beloofd was voor 21 uur besteld, volgende dag geleverd. Koos ik voor omdat we daarna direct met vakantie gingen. Maar levering kon pas als we al weg waren, retourvoorwaarden waren niet helemaal duidelijk, maar lukt uiteindelijk wel
Beste heer de Wit, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wat vervelend om te lezen dat u de bestelling niet op tijd heeft ontvangen en dat u de retourvoorwaarden niet duidelijk uitgelegd heeft gekregen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. We nemen uw feedback mee in ons verbeterproces. Uiteraard hopen we u in de toekomst beter te kunnen voorzien. Voor nu wil ik u een bijzonder fijne vakantie wensen. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Slecht retourbeleid met een artikel die niet goed is, pasvorm van de onderdelen in de koplamp zijn erg afwijkend waardoor de onderdelen die je moet overzetten niet passen. Helaas 2 dagen na het versteken termijn van 14 dagen word je afgescheept met een voucher van winparts zelf.
Zeer goed bedrijf om zaken mee te doen
Gewoon goed
Koplamp reiniger besteld werkt perfect zoals omschreven. Koplampen zijn weer als nieuw.
Had defecte ruitenwisser gekregen. Klacht is uiteindelijk goed afgehandeld, geen probleem, maar het heeft mij en Winparts veel werk gekost. Ik begrijp de procedure die jullie volgen, maar bij zulke kleine bedragen "wist" die proceduren het het doel voorbij, om in de termen van ruitenwisser te blijven groet Ron
Ja ik kan niet anders zeggen snelle levering en met zorg verpakt.
9 van de 10 keer zijn de producten perfect en spreekt het voor zich, goede prijs verhouding
Altijd fijn als je op de site op kenteken kunt checken wat je moet hebben. En zoals gewoonlijk weer snel geleverd.
Bij 2 producten retour geen geld terug gekregen. Bij 1 optie voor voicher en de ander geld terug aangevinkt. Beide niks van ontvangen.
Beste meneer Snoeijen, Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het feit dat uw retouren niet goed zijn verlopen. Ik heb even met u meegekeken en ik kan niet precies zeggen waar het mis is gegaan. Ik heb echter mijn collega van de retourafdeling gevraagd hoe we dit kunnen oplossen. We verwachten zeer binnenkort meer helderheid te kunnen geven (in een persoonlijke e-mail). Voor nu een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Anita
N.v.t.
Voer je kenteken in en je weet precies welk onderdeel je auto nodig heeft. Winparts controleert ook nog een keer jouw bestelling. Ik heb dit wel eens anders gezien bij andere shops. 5 sterren van Arthur. Top bedrijf.
Snelle levering. Product zoals omschreven. Past perfect.
Vaak de volgende dag al geleverd.
goed maar duur. aanbevelen? ja en nee
Beste meneer Van Engelen, Hartelijk dank voor uw bericht. Ik begrijp van u dat u niet tevreden bent over onze prijsstelling. De prijzen op onze website worden dagelijks bepaald op basis van voorraad en een aantal andere factoren. Het kan dus zijn dat een product inderdaad duur uitvalt. Graag stuur ik u een persoonlijke e-mail om te kijken wat ik voor u kan betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
Snelle levering, het produkt buitengewoon goed verpakt.
snelle en goede service
Niet te duur en snel geleverd. Wat wil je nog meer ?
Zoals vaker bij Winparts is het pakket later geleverd. Product is gewoon goed.
Beste De Jonge, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend dat uw order later kwam dan verwacht onze excuses hiervoor. Hoe vervelend het ook is, er kan altijd ergens vertraging ontstaan. We kunnen dit helaas nooit 100% uitsluiten. Ik neem even via een persoonlijke e-mail contact met u op om te kijken wat ik voor u kan doen. Met vriendelijke groet, Anita
Mooi dat er onderdelen op deze manier beschikbaar zijn.
Correcte snelle levering aan een scherpe prijs
Snelle levering, snel contact gewoon goed.