Betrouwbaar , komt afspraak na

Fietsdrager besteld en werd in het gehele bestelproces perfect op de hoogte gehouden.

Onderdelen zijn redelijk geprijsd

winparts prima

julie levering is perfect, maar ik zou stoppen met gls verzeding bedrijf heb al zo vaak problemen gehad met dit bedrijf ook leveringen van winparts tot aan vervalsing van handtekeningen toe

Redelijk

Artikel was verkeerd afgeleverd

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Gewoon goed en op tijd maar vooral duidelijke informatie.

Goed.

Snelle levering, mooie wieldoppen

Volgende dag in huis!

Streeploos!

De nieuwe ruitenwissers doen het uitstekend M

Zeer slechte bezorging

Woensdag besteld maandag in huis en dan adverteren met de volgende dag bezorgd nou niet dus en alleen een setje ruitenwissers en een flesje Rain x

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Ruime keus, goede zoekhuulp op auto/model

Veel keuze, prijzen ok. Snel geleverd

Meer dan normaal

Heb nu twee maal iets besteld, gewoon bestellen en de volgende dag wordt het bezorgd wat Winparts ook promoot en ook doen. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Mogen wel wat soepeler zijn.

Helaas een onderdeel besteld wat niet past. Door omstandigheden niet binnen 30 dagen kunnen reclameren.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Na bestellen kwamen de ruitenwissers volgens belofte op tijd aan.

Prima producten met een prima prijs/kwalititsverhouding!

De remklauwen voor mijn Nissan snel gevonden op de website en de prijs viel me alleszins mee. Monteren was een fluitje van een cent en mijn Nissan ziet er weer deftig uit van achteren. Bestellen was eenvoudig en de onderdelen had ik snel in huis.

Het is een super produckt voor weinig geld ..

Het produckt is gewoon super hoor ..

Nooit op tijd leveren

Elke keer is levering later dan aangegeven op de site. Producten worden nooit dezelfde dag verzonden. Weleens meegemaakt dat het een week duurt voordat de levering verzonden wordt. Ik bestel alleen maar als ik tijd ervoor inplan. Voo spoed leveringen moet je hier niet zijn

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

18 jaar oud model, toch een nieuw achterlicht in voorraad, Top!

goed en goedkoop

"Vandaag besteld morgen in huis" werd waargemaakt

Ruitewissertje besteld voor de achterruit. En hoppa, volgende dag bezorgd. Lekker hoooooorrrrrrrrrr!

jammer van de leveringsdatum.

het enigste tegenvaller is dat men nu 2 x de leveringsdatum niet kon nakomen.

Snelle levering, goede prijs

Goed geleverd ,prima

Niet zoals eerst beloofd in 1 dag maar 2 dagen ,maar prima

Opgezadeld door een leveringsfout

Koplampset gekocht, geleverd twee rechter koplampen, waarvan 1 zelfs het verkeerde type. Oplossing? Geen, de enige manier is terug sturen. Hoe? Hier heb je het retourbeleid. Ik moet hier nu tijd en energie in stoppen. Ik los dus het probleem op niet winparts. Wat zou de oplos oplossing zijn? Stuur de correcte koplamp op en dan komt de verkeerde wel een keer jullie kant op. Nu heb ik niks.

Goed geregeld

Ik had meerdere onderdelen nodig, alles was op voorraad en snel geleverd zoals het hoort. Goed gedaan!

Super goed

Zeer goed en snel

Hele fijne winkel

Na een mailtje met vraag snel antwoord terug en super vriendelijk. Hele fijne winkel

Levertijd niet nagekomen

Voor.. besteld morgen in huis klopt niet.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP