Zeggen dat je de volgende dag lever. Wordt 3 dagen later
Beste mevrouw en meneer Scholten, Bedankt voor uw review. Heel vervelend dat de levertijd niet overeenkwam met de verwachting. Niet al onze onderdelen kunnen de volgende dag worden geleverd. De verwachte levertijd staat daarom vermeld bij elk afzonderlijk artikel. Ik neem even contact met u op via een persoonlijke e-mail. Er lijkt namelijk iets niet helemaal goed te gaan met uw retour. Met vriendelijke groet, Anita
Ik probeer een order te verwijderen. Dit is onmogelijk. Op de zoekopdracht om de order te verwijderen volgt geen melding hoe dit moet. Computer Edwin geeft geen goed antwoord. Hoe kan een order verwijderd worden?
Beste mevrouw/meneer Voogt, Goed dat u hierover een vraag stelt. Ik heb uw orders gevonden en ik denk dat ik weet op welke order u doelt. Ik neem even contact met u op via een persoonlijke e-mail. Ik vertrouw erop dat we het probleem in goede order kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Anita
Goede afhandeling en vlugge bezorging
Het door mij bestelde onderdeel was het juiste en voldeed aan de verwachtingen. Correct en snel geleverd.
Op zich goede ervaring met het bedrijf echter vaak passen de producten niet ondanks vooraf overleg met de klantenservice Heen en weer sturen kost veel tijd en energie en kosten wat eigenlijk niet nodig zou moeten zijn bij volledig invullen van data
Prima en snelle service
Goed services
Door de video clip op uw website goed te bekijken kon ik zelf de ruitenwissers plaatsen. Buurman alleen nodig gehad om de oude wissers eruit te halen.
Bestellen en na één of twee dagen in huis
Snel en netjes geleverd
Zoals altijd goed product en snelle levering, de volgende keer weer bij winparts!
Producten netjes en op tijd ontvangen, tot nu pasten alle artikelen, moet er nog 2 monteren
Gewoon goed
Merk Producten die snel worden geleverd Bij een vraag aan de klanten service wordt een goede oplossing geboden en ook opgevolgd
Snel bezorgd via Post NL en goede communicatie
Ruim assortiment en goede prijzen. Levering ook ruim op tijd en nooit verkeerde onderdelen.
Op dit moment is de bestelling nog niet aangekomen. Probeer een ander bedrijf te vinden wat wel op tijd leverd
Beste meneer Bastiaansen, Wat ontzettend vervelend dat uw order nog niet bij u is aangekomen. Logisch dat u overweegt elders te bestellen. Ik heb een order van u gevonden die als 'geleverd' wordt aangegeven. Ik neem even contact met u op via een persoonlijke e-mail om te checken of dit de order is die u bedoelt. We kunnen dan op zoek gaan naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Anita
Mooie overzichtelijke website. Onderdelen op kenteken bestellen. Denken met je mee als er iets niet klopt t.a.v jou bestelde onderdelen en sturen je een mailtje als er twijfel is. Goede prijs kwaliteits verhoudingen. Winparts een echte aanrader.
Netjes geregeld en super snel
Bezorging vlug, geen missende onderdelen, gewoon super
Omdat de beschrijving niet juist was van het product op de website, was het uiteindelijk de verkeerde bestelling, dus moest weer opnieuw gebeuren, met als gevolg het 1ste pakket weer terugsturen en gedurende een aantal dagen wachten op het juiste product, waardoor ik geen auto kon rijden, omdat dit juiste onderdeel nog steeds niet aanwezig was, dus o.a. openbaar vervoer moeten gebruiken. Vriendelijke groeten, John de widt
Tel.begeleiding en via app meer dan uitstekend
Spullen op voorraad en dan nog bijna een week wachten op bezorging en geplande bezorg data komen ze ook niet na. Handig als je aan het sleutelen bent
Beste mevrouw/meneer Mombers, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses voor het feit dat de onderdelen later bij u waren dan verwacht. Onderdelen met de aanduiding 'op voorraad' komen niet ut ons eigen magazijn, maar van externe leveranciers. Ik heb uw order erbij gepakt en zie dat de meeste onderdelen een levertijd van overmorgen hadden (dit wordt voor elk onderdeel apart aangegeven). Uw bestelling was geplaatst op een zaterdag. Hierdoor zat er een weekend tussen. Dat heeft ertoe geleid dat de bestelling later was van te verwachten was. We nemen uw klacht uiteraard mee in ons verbeterproces. Mocht u een volgende keer vragen hebben over de levertijd, dan kan een belletje met onze klantenservice nuttig zijn. Zo weet u wat u kunt verwachten. Met vriendelijke groet, Anita
Super goed