Gewoon een goed online winkel!

Artikel snel geleverd!

Levering sterk vertraagd en afhandeling duurt onnodig lang.

Mijn bestelling is op 14 april verzonden, maar op 23 april heb ik deze nog steeds niet ontvangen. De tracking is sinds 15 april niet meer bijgewerkt, wat erop wijst dat het pakket bij PostNL is vastgelopen. De klantenservice heeft een onderzoek gestart, maar geeft aan dat dit opnieuw meerdere werkdagen kan duren. Dit betekent dat de totale levertijd mogelijk oploopt tot twee weken na verzending, wat niet acceptabel is. Daarnaast wordt er voorgesteld om zelf een nieuwe bestelling te plaatsen en later een terugbetaling aan te vragen, wat het risico volledig bij de klant legt en geen passende oplossing is. Al met al een teleurstellende ervaring door de vertraging en het gebrek aan directe, klantgerichte oplossingen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

uitstekend alleen niet op zondag

Weten dat het (bijna) het juiste product is. Direct betalen via iDeal (wero). Leverdatum kiezen. Allemaal voordelen. De prijs goed en de service is snel. Ik ben tevreden.

Prima produkten , goede prijs / kwaliteit verhouding

Minder goed : Afhalen niet mogelijk Duurt te lang met leveren. Vrijdag besteld , word dan pas op dindag geleverd, Terweil het vrijdag al klaar lag voor verzending.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Alles wat je er besteld, krijg je de volgende dag al in huis,..dus zeker een aanrader

Ruim voldoende maar niet meer dan dat

Verzending niet supersnel, wel volgens vermelding op de site met 1 werkdag “wachttijd”. De bestelling bestond uit lampen: zonder opvulling al rammelend verpakt in een te grote doos. Slordig.

Snelle en correcte levering , ook de controle of ik wel een passend onderdeel had gekocht vond ik top

onderdelen zijn goed .

Mijn ervaring is als ik mijn kenteken typt op de link van Winparts.nl kan ik zien zien wat ik zoek en dat bij de auto past en het wordt gecontroleerd door Winparts voordat het verzend wordt.

Zoals steeds, Top

De remblokken Ferodo mooie kwaliteit perfecte passing en remmen goed te doseren. De olie merk Eurol toppie. Ga zo verder.

Retour gestuurde delen

Zonder problemen verkeerde delen retour gestuurd en binnen een week mn geld weer terug . keurig en snel geregeld .

Snelle levering en passende onderdelen.

Zijspiegel besteld en was met ee dag geleverd. Spiegel past perfect, zie geen verschil met het origineel. Onderdelen zoeken gaat heel makkelijk op de webside en prijs is ook goed.

Snelle levering en je kan gemakkelijk iets retour sturen. Dus ik ben dik tevreden.

Past goed

Tevreden ( zoals altijd ) over winparts , snelle levering, betrouwbaar, en past perfect. Blij mee

Hoor niets meer!

Had mijn bestelling (WP226-0375060/6264678) anderhalve week geleden moeten ontvangen. Kreeg antwoord op mijn vorige beoordeling hier en moest een mail sturen naar opgegeven mailadres met vermelding van paar gegevens. Heb ik dan ook meteen gedaan...geen enkele reactie! Nog maar eens een mail gestuurd om te vragen waar mijn bestelling nu juist zat...wederom geen reactie!!!Lijkt er sterk op dat ik mijn geld kwijt ben! Enige wat ik nog kan doen is klacht indienen bij het ECC en het ODR. Denk goed na voor u hier besteld!!!

Bestelling en levering lopen altijd soepel.

Gewoon goed

Geen gezeik gewoon goed en als het niet heb je het niet goed besteld

TopTopTop!!!!

Al jaren bestel ik onderdelen voor mijn auto, altijd de juiste onderdelen, en keurig op tijd geleverd bij mijn garagehouder.

Juiste onderdelen en op het juiste tijdstip thuis geleverd

Ben tevreden qua producten die besteld heb

Goed product

De koudspray werkt prima

Super 10/10

Wszystkie części pasują, szybka dostawa

alles goed

alles goed