Zeer goed en snel
Na een mailtje met vraag snel antwoord terug en super vriendelijk. Hele fijne winkel
Voor.. besteld morgen in huis klopt niet.
Beste Frank, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Wij doen altijd ons best om te leveren op de afgesproken datum. Helaas zijn er een hoop factoren die invloed hebben op de levertijd. Als er ergens iets misgaat, dan heeft dat al snel vertraging tot gevolg. Omdat ik uw bestelling helaas niet heb kunnen vinden op basis van uw review ,durf ik niet te zeggen wat hier de oorzaak van de vertraging was. Wij blijven constant bezig om ons leverproces te verbeteren. Wij streven er tevens naar om u in de toekomst te voorzien van betere levertijden. Met vriendelijke groet, Niels
Zeer netjes ondersteunt via de chat. Juiste keuze gemaakt en deze besteld. Heeft zowel een 7- als 13-polige aansluiting. Kan ook gekanteld worden om toegang te verkrijgen tot de achterklep. Netjes in elkaar te "vouwen" tot een compact geheel. Hoes erover en klaar.
Onderdelen besteld, alles vrij vlot binnen gekregen. Sommige delen passen wel maar niet perfect. Is geen probleem voor APK! Hitteschild ging kapot tijdens verwijderen van oude katalysator. Nieuwe hitteschild heeft geen meerwaarde of efficientie voor uitstoot, word ook niet herplaats. Ook een beugeltje pastte niet meer die de kat, En motor bij elkaar moet houden op 1 vaste plek.
Simpelweg SUPER
zocht een set voor & achter ruitenwissers voor Astra Tourer op deze site werd een complete set ( vor & achter aangeboden voor een zeer goede prijs. door de duidelijke handleiding voor en achter binnen 15 minuten gewisseld ook de levering binnen twee dagen. ga zo door
Duidelijke site en de automatten passen perfect in mijn auto
Bestelling makkelijk te plaatsen en te dirigeren naar ophaalpunt.
Heel fijn bedrijf, ik had een koplamp besteld en kreeg netjes bericht dat die koplamp niet geschikt was voor mijn auto. Ze hebben mijn order aangepast en het verschil gecrediteerd. Dank jullie wel voor de service!
Ik vind Winparts een heel goed bedrijf. Ze leveren goede spullen, op tijd en voor een goede prijs. Ik ben klant bij Winparts en zal dat ook wel blijven.
Goed product voor een mooie prijs en tegen snelle en nette levering, wat wil je nog meer
Ik ben al regelmatig goed geslaagd voor verschillende auto-onderdelen. Ik ben zeer tevreden over de prijs en kwaliteit.
Krijgt wat je besteld.
Nadat ik de producten heb besteld heb ik binnen 2 dagen de bestelling ontvangen. Uitstekende kwaliteitsproducten. Sterk aanbevolen.
Ruim overzichtelijk aanbod. lage prijs leveren volgens afspraak.
goede inhoudelijke toelichting op produkten snelle service
Tot nu alleemaar goede ervaring gehad, probleem oplossend.
Het is mij niet duideljk hoe ik de ruitenwisser voor de achterzijde moet bevestigen. Graag een reactie.
Beste heer Te Brömmelstroet, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wat vervelend dat het niet lukt om de achterruitenwisser te bevestigen. Er zijn mij helaas nog een paar dingen onduidelijk. Omwille van deze reden zal ik u een mailtje sturen vanuit [email protected]. Hopelijk kunnen we vanuit daar de conversatie verder voeren. Ik wil u een bijzonder prettige dag wensen. Met vriendelijke groet, Martijn.
Prijs en spul is redelijk tot goed. Maar de leugens over "vandaag besteld, morgen geleverd" daar moeten ze mee stoppen. Dit komt in slechts een paar gevallen voor. Meestal duurt het enkele dagen (!) voor de boel in hus is. Die leugens moeten ze mee stoppen en is een "lokkertje" . Ook als er een deel van de order later komt, houden ze de hele bestelling achter. Daar zou eerder en meer overleg/duidelijkheid in moeten zijn. Nogmaals, materiaal is goed, prijs zeker, retour gaat meestal netjes maar over de levertijden moeten ze stoppen met liegen.
Beste Ron, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken dat u de tijd heeft genomen om deze review te plaatsen. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld. Wat vervelend om te lezen dat u onze leverindicaties als "lokkertje" beschouwd. Veel van onze 'direct leverbare' producten liggen in ons magazijn en worden doorgaans dezelfde dag nog verstuurd. Echter, op het moment dat er zeldzamere producten worden besteld, komen deze vaak van een ander depot en kunnen daardoor langer onderweg zijn. De leverindicaties blijven, omwille van afhankelijkheid van derde partijen etc., altijd een inschatting. De verwachte leverdatum wordt altijd weergegeven in de winkelmand. Omdat wij streven om bestellingen in één keer te verzenden, worden bestellingen verstuurd op het moment dat we alle producten binnen hebben. Onze welgemeende excuses voor het ervaren ongemak. We hopen u in de toekomst uiteraard beter te kunnen voorzien. Met vriendelijke groet, Martijn.
Keurig volgens afspraak en snel geleverd.
goede service
Goed garantie
Goede ervaring met het leveren van de bestelde onderdelen en onderhoudsmiddelen. Soms is de verpakking te groot. Contact met de serviceafdeling was wisselend. Gematigd tot erg positief.