Artikel snel geleverd!
Mijn bestelling is op 14 april verzonden, maar op 23 april heb ik deze nog steeds niet ontvangen. De tracking is sinds 15 april niet meer bijgewerkt, wat erop wijst dat het pakket bij PostNL is vastgelopen. De klantenservice heeft een onderzoek gestart, maar geeft aan dat dit opnieuw meerdere werkdagen kan duren. Dit betekent dat de totale levertijd mogelijk oploopt tot twee weken na verzending, wat niet acceptabel is. Daarnaast wordt er voorgesteld om zelf een nieuwe bestelling te plaatsen en later een terugbetaling aan te vragen, wat het risico volledig bij de klant legt en geen passende oplossing is. Al met al een teleurstellende ervaring door de vertraging en het gebrek aan directe, klantgerichte oplossingen.
Beste Argiris, Bedankt voor uw eerlijke review. We vinden het vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet ontvangen heeft, onze oprechte excuses hiervoor. Wij hebben het pakket de dag na het plaatsen van de bestelling meegegeven aan PostNL, waar het pakket vervolgens vermist geraakt lijkt te zijn. Omdat de zending is vastgelopen, hebben wij inderdaad een officieel onderzoek bij de vervoerder moeten starten om te achterhalen wat er is gebeurd. In verband met de fraudegevoeligheid van dergelijke trajecten kunnen wij helaas niet direct een gratis tweede bestelling uitsturen zolang dit onderzoek nog loopt en we de uitslag moeten afwachten. Om u toch zo snel mogelijk aan de benodigde onderdelen te helpen, raden we in dit soort gevallen vaak aan om zelf een nieuwe bestelling te plaatsen. Op die manier heeft u de spullen direct in huis, terwijl wij de afhandeling van de vermiste zending en de bijbehorende terugbetaling achter de schermen voor u regelen zodra het onderzoek is afgerond. We realiseren ons dat dit van u een extra handeling en betaling vraagt en dat dit niet als de meest klantgerichte oplossing voelt wanneer het pakket buiten uw schuld om is vertraagd. Onze excuses voor dit ongemak en het feit dat we u hierdoor niet de directe service kunnen bieden die u van ons gewend bent. We houden de status van het onderzoek nauwlettend in de gaten om de terugbetaling van uw eerste bestelling zo snel mogelijk te kunnen verwerken. Met vriendelijke groet, Zoë
Weten dat het (bijna) het juiste product is. Direct betalen via iDeal (wero). Leverdatum kiezen. Allemaal voordelen. De prijs goed en de service is snel. Ik ben tevreden.
Minder goed : Afhalen niet mogelijk Duurt te lang met leveren. Vrijdag besteld , word dan pas op dindag geleverd, Terweil het vrijdag al klaar lag voor verzending.
Beste Henk, Bedankt voor uw review. Sinds ons magazijn verhuisd is, hebben wij de focus nu inderdaad enkel op online liggen. Het is om die reden inderdaad niet mogelijk om bij ons magazijn producten af te halen. Ik heb even met u meegekeken naar de levertijd van uw bestelling en zie dat u bij het plaatsen van de bestelling zelf dinsdag 21/04 als leverdatum aangevinkt heeft. Om die reden is de bestelling op die datum geleverd. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Zoë
Alles wat je er besteld, krijg je de volgende dag al in huis,..dus zeker een aanrader
Verzending niet supersnel, wel volgens vermelding op de site met 1 werkdag “wachttijd”. De bestelling bestond uit lampen: zonder opvulling al rammelend verpakt in een te grote doos. Slordig.
Snelle en correcte levering , ook de controle of ik wel een passend onderdeel had gekocht vond ik top
Mijn ervaring is als ik mijn kenteken typt op de link van Winparts.nl kan ik zien zien wat ik zoek en dat bij de auto past en het wordt gecontroleerd door Winparts voordat het verzend wordt.
De remblokken Ferodo mooie kwaliteit perfecte passing en remmen goed te doseren. De olie merk Eurol toppie. Ga zo verder.
Zonder problemen verkeerde delen retour gestuurd en binnen een week mn geld weer terug . keurig en snel geregeld .
Zijspiegel besteld en was met ee dag geleverd. Spiegel past perfect, zie geen verschil met het origineel. Onderdelen zoeken gaat heel makkelijk op de webside en prijs is ook goed.
Snelle levering en je kan gemakkelijk iets retour sturen. Dus ik ben dik tevreden.
Tevreden ( zoals altijd ) over winparts , snelle levering, betrouwbaar, en past perfect. Blij mee
Had mijn bestelling (WP226-0375060/6264678) anderhalve week geleden moeten ontvangen. Kreeg antwoord op mijn vorige beoordeling hier en moest een mail sturen naar opgegeven mailadres met vermelding van paar gegevens. Heb ik dan ook meteen gedaan...geen enkele reactie! Nog maar eens een mail gestuurd om te vragen waar mijn bestelling nu juist zat...wederom geen reactie!!!Lijkt er sterk op dat ik mijn geld kwijt ben! Enige wat ik nog kan doen is klacht indienen bij het ECC en het ODR. Denk goed na voor u hier besteld!!!
Beste Luc, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons enorm te vernemen dat u nog geen reactie heeft ontvangen; dit is absoluut niet de bedoeling. Ik heb uw order (WP226-0375060) er direct bij gepakt en ik zie inderdaad dat de levering helaas vertraging heeft opgelopen. Vreemd genoeg kan ik uw eerdere berichten in ons systeem niet terugvinden. Om dit direct voor u op te lossen, verzoek ik u vriendelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. Dit adres wordt door een specifiek team beheerd dat uw melding direct met prioriteit zal oppakken. We willen dit graag voor u rechtzetten en zorgen dat u niet langer in onzekerheid zit over uw geld of de bestelling. Met vriendelijke groet, Thirsa
Bestelling en levering lopen altijd soepel.
Geen gezeik gewoon goed en als het niet heb je het niet goed besteld
Juiste onderdelen en op het juiste tijdstip thuis geleverd
Ben tevreden qua producten die besteld heb
De koudspray werkt prima
Wszystkie części pasują, szybka dostawa
alles goed
Duidelijk goede levering