Model auto kan je opzoeken via chassisnr,dus altijd zeker dat het juist is,ook neemt men nog de tijd om vr u uit te zoeken dat het onderdeel past,kortom missen word zo heel klein. Ook snelle levering en wat prijs prijs betreft ook een voltreffer,kortom aanrader om nog te bestellen.
Zeer goed assortiment, goede communicatie Doet wat het beloofd Goed ingedeelde website Voor herhaling vatbaar
Door mijn verkeerde vermelding van de postcode mislukte de bezorging. Ik meldde dat per e-mail en bood aan eventuele kosten te betalen. Maar op dit mailtje hoorde ik niets. Toen ik op de retourontvangstbevestiging reageerde (met weer een aanbod retourkosten te vergoeden) kreeg ik een melding dat die niet bezorgd kon worden. Nog steeds geen bericht op mijn mailtje, nu. Ondertussen wel de popiejopie-reclamemailtjes steeds in de mail, maar dat schijncontact is vervelend als echt contact niet mogelijk is.
Beste meneer Van Kruijsbergen, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat de postcode niet klopte en dat u vervolgens geen goed contact met ons kreeg. Onze excuses hiervoor. Ik heb uw mails gevonden. Mijn collega had al aangegeven dat het pakketje bij ons terug zou komen en dat het geld dan zou worden teruggestort. Dit is inmiddels ook gebeurd. Het bedrag wordt naar verwachten binnen nu en woensdag weer bijgeschreven. Het is sympathiek dat u vergoeding van de retourkosten aanbiedt, maar dit is niet nodig. U kunt gewoon opnieuw bestellen. Let u wel op wanneer gegevens automatisch worden ingevuld. Het is mogelijk dat uw postcode automatisch wordt ingevuld en dat dit opnieuw verkeerd is. Uw klacht over het gebrek aan reactie nemen we overigens mee naar de verantwoordelijke afdeling. Met vriendelijke groet, Anita
Winparts medewerkers kijken heel goed of je de juiste onderdelen besteld. Als er twijfel is nemen ze contact op.
alles op tijd en netjes geleverd. en precies het spul wat bij de auto past :-)
Prima service met bezorgen, maar vooral met retour
Ik heb veerpoten van het merk arnott besteld. Een week geleden retour gestuurd met bewijs etc. Maar nog steeds geen nieuwe ontvangen. Mijn auto kan ik daardoor niet rijden.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het feit dat uw garantie nog niet naar tevredenheid is afgehandeld. Ik heb uw order gevonden en heb even navraag gedaan bij mijn collega van de garantieafdeling. We hopen hier zo snel mogelijk even bij u op terug te komen. Met vriendelijke groet, Anita
Alles verlopen zoals beloofd werd.
Snelle bezorging, goede overzichtelijke website, kortom, niks te klagen
Goeie prijs kwaliteit verhouding met een zeer snelle levering.
Diverse keren wat besteld en er komt altijd het juiste artikel binnen. Dat is niet altijd zo bij andere websites Tijdens het bestellen krijg je bruikbare tips om je goed op weg te helpen. De artikel zoekmachine werkt goed en snel. Bij Winparts bestellen dan krijg je de juiste artikelen snel geleverd.
Kreeg verkeerde achterruit wisser, maar dat is snel recht gezet.
Snel geleverd en goede kwaliteit top.
Al heel veel onderdelen hier gekocht voor onze auto's maar met name voor een 25 jaar oud 1.8T blok. Altijd netjes geleverd soms iets wat langer dan staat vermeld. Verkeerde leveringen worden prima retour gestuurd en geld terug.
Ik heb 3 x wat besteld bij winparts, en telkens komt winparts als goedkoopst naar voren
Ik gebruik ze als zaaibakken in mijn kas ,ze zijn nl de allergoedkoopste dan de vergelijkbare zaaibakken elders.
De tot nu toe aangekochte producten zijn naar tevredenheid goed en optijd geleverd
geen bijzonderheden
Gewoon snel kunnen bestellen, de garantie op de artikelen is uitstekend. Geen gedoe met wel of niet omruilen, retourneren of wat dan ook. Ook hier is Winparts de grote winnaar. Klant gericht en op z,n Engels: No Nonsense.
nu voor de 2e keer poetsproducten van meguiars hier besteld en beide keren lekkende verpakking. prijs altijd wel goed.
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u tweemaal lekkende producten heeft ontvangen! Dat is natuurlijk erg vervelend, onze excuses hiervoor. Ik zie dat u nog geen contact met ons heeft opgenomen hierover. Zou u een mail willen sturen naar [email protected]? Dan kijken we graag samen met u naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Thirsa
Snelle levering en mooi product
Tot twee keer toe verkeerd artikel gekregen, ben daar nu klaar mee. Via telefonisch contact geprobeerd voor de tweede bestelling het goed te bestellen maar dat ging dus ook fout
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de bestelling tot tweemaal verkeerd geleverd is! We begrijpen dat dit erg frustrerend is, onze excuses hiervoor. Helaas hebben wij geen mogelijkheid om de bestelling handmatig te controleren voordat deze verzonden wordt. Ik zie dat u inmiddels een retour heeft geregeld voor de verkeerde levering. We hopen dit in de toekomst te voorkomen en u snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Thirsa
Snel safe en simpel
Makkelijk zoeken via kenteken