Juiste onderdelen geleverd goede prijs

Ruim assortiment en goed op te zoeken via kenteken nr. Enige min puntje is de communicatie via. e-mail en Whatsapp, verder prima tevreden

Echt slecht

Ik heb nu al vier keer contact gehad met winparts over een bestelling die niet compleet was 4x zomer ruiten sproei vloeistof en 4x winter sproei vloeistof ik krijg 5x geleverd dus gebeld over de 3 x winter vloeistof die ontbreken en dat is nu drie weken geleden en ze zijn er nog steeds niet op terug gekomen

Goede levering en retour afhandeling!

Goede snelle levering en retour afhandeling goed verlopen!

Product goed, bezorging en hulp matig

Het bestelde product is zoals verwacht, een auto accu. Mijn auto start en rijdt weer goed. Echter, ik had bewust hier besteld zodat de accu op tijd binnen zou zijn. Ineens krijg ik op de dag van de bezorging een melding dat product niet meer komt. Via klantenservice 3x uitleggen wat er aan de hand is. Uiteindelijk helemaal zelf accu opgehaald bij depot na gebeld te hebben met vervoersbewijs. Waarom betaal ik verzendkosten als ik het toch zelf moet ophalen?

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Uitstekende ervaring

Snelle levering, top kwaliteit

Redelijk

Is 3de keer dat de remschijven 1x te weinig geleverd wordt!! je bestel 2x stuks. Zijn grote dozen, mensen die daar werken denken dat er 2 in de doos zit. terwijl maar 1 er in zit. Ze sturen hierdoor 1x te weinig! Je kan je werk dus nooit goed afmaken!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Sel en goed afgeleverd

Telkens weer gevonden wat ik zocht en rap geleverd

Producten worden geleverd zoals omschreven. Ook wordt levertijd nagekomen

Je krijgt wat je besteld. Indien afwijkend wordt er contact met je opgenomen. Ik vind het alleen zo jammer dat er na iedere bestelling een vragenlijst gestuurd wordt. Je hebt meer rompslomp van die vragenlijsten dan van de te monteren materialen. Wat mij betreft mogen er veel minder vragenlijsten verstuurd worden. Dit niet alleen bij u, maar ook bij andere bedrijven.

Fijne mensen.

Service zoals het hoort, de juiste kwaliteits onderdelen!

Vlot en netjes

Levering binnen aangegeven data. Alles netjes verpakt en aangetroffen zoals verwacht.

Alles zoals afgesproken

Snel geleverd en goede communicatie.

Goede prijsverhouding, informatie en snelle levering.

late levering voortaan.

sinds ze verhuist zijn, zijn de leveringen altijd dagen later dan eerst! doe ik donderdag een bestelling, dan komt ie op z'n vroegst pas op maandag binnen! ik baal hier behoorlijk van. daarom ga ik voortaan eerst kijken of ik de onderdelen in Eindhoven kan halen voordat ik het hier bestel. jammer dat het zo nu gaat. hert WAS ALTIJD de volgende dag. dit is echt frustrerend.

Beste prijs en kwaliteit

Ruimste assortiment, de juiste producten zijn makkelijk te vinden. Beste prijs en snelle levering.

Prima en snelle service van de juiste artikelen

Meerdere keren onderdelen besteld en steeds snel en goed geholpen. Ook verkeerd, of overbodige artikelen worden zonder moeite teruggenomen.

Wat een superservice

Eerste keer verkeerde onderdeel besteld (mijn fout) deze is volledig vergoed Vervolgens nieuwe bestelling geplaatst en het goede onderdeel ontvangen.

Heelgoed

Top bedrijf snel .goed.goedkoop

2x defect product ontvangen

Ik heb 2 keer een defect product ontvangen. Eerste keer retour gestuurd volgens de officiële wegen en retour melding gemaakt. Ik zou een voucher krijgen en de volgende verzending zou ik niet hoeven te betalen. Krijg ik een mail dat im het product retour heb gestuurd zonder reden terwijl ik er zelfs foto's van had gestuurd. Ik wilde dan geen probleem van maken, alleen een nieuw product voor mijn auto. Dus besloot ik om opnieuw te bestellen en de verzendkosten voor mijn rekening te brengen. Wat blijkt? Krijg ik dezelfde doos met een kapotte koplamp opgestuurd. Heb nu beide retour nummers op de doos geschreven en verwacht compensatie voor de domheid. Ik zit dus al 2 weken zonder linker koplamp die onderdeel uitmaken van een set..

Alles weer correct.

Eerlijk gezegd was het altijd wel prima. De twee voorlaatste bestellingen gingen niet geheel vlekkeloos echter de laatste bestelling weer helemaal correct.

goede pasvorm

eenvoudig te bestellen snelle levering

Voor 9 uur besteld ander dags in huis mooi niet dus

Meer al 5 dagen zitten wachten, valse beloftes, verkeerde track and trace informatie kort om niet bestellen

Goede ervaringen, snelle levering en gemakkelijk zoeken op kenteken

Goede ervaringen, snelle levering en gemakkelijk zoeken op kenteken

Snelle levering in overdreven grote verpakking.

Ik had een ruitenwisser besteld van 30 cm en die werd geleverd in een doos van 100x10x10 cm, in de orginele verpakking had hij gewoon door de brievenbus gekund maar nu moest ik voor de levering thuis blijven.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

5 Banksstraat

Ede 6718 XP