Alles is goed verlopen
Maar het laatste bestelling vond ik dat ik in de maling genomen werd. Ik had n53 injectoren besteld 440 per stuk.. op site was origineel injectoren en nieuwe Maar werkelijkheid waren ze refurbished Injectoren dus 2hands van Vitesco, tuurlijk is alles goed nagekeken met. Die injectoren.. maar helaas. Andere producten waren top en snel geleverd
Beste heer Camara Pereir, Allereerst wil ik u bedanken voor het feit dat u de tijd genomen heeft deze review te plaatsen. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld. Vervelend om te lezen dat u de injectoren, zoals afgebeeld heeft gekregen. Onze excuses hiervoor. Wel erg fijn dat alle andere onderdelen naar wens zijn. Producten zoals stuurhuizen, maar ook injectoren worden vaak gereviseerd. Dit betekent dat het gietijzeren deel, ofwel de omvorm, door de fabrikant wordt hergebruikt. De electronica en dergelijke onderdelen zijn altijd nieuw en dus 'eerstehands'. Vitesco is de fabrikant voor dit soort BMW onderdelen. Deze zijn nergens anders te verkrijgen. Dit soort onderdelen worden dus teruggestuurd naar de fabrikant, waarna de werkende onderdelen in een nieuw jasje worden gestoken. Dit verklaart waarom de verstuivers er wellicht 'tweedehands' uitzien. Echter, deze zijn nooit eerder gebruikt. Ik hoop dat bovenstaande voldoende toelichting geeft. Indien u toch uw vraagtekens heeft bij het in gebruik nemen van de injectoren, wil ik u vragen een mail te schrijven naar [email protected]. Uiteraard kunnen we daar het gesprek voortzetten. Voor nu wil ik u een bijzonder fijne dag wensen. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Zels voor mijn ¨ oude auto ¨ ( een peugeot 307 SW 2003 ) nog beoorlijk veel onderdelen op voorraad !!! En nauwkeurige controle via het kenteken of het het juiste onderdeel is wat wordt besteld !!!!
Snelle levering met een goede prijsstelling
Totaal niets negatiefs te melden!
Snelle levering van juiste artikelen
De ruitenwissers werden netjes en snel bezorgd.
Na een aantal zendingen waarbij de verpakking te wensen overliet is het nu in orde. Dat was beslist nodig, want de kans dat er artikelen uit de doos konden raken was groot. Overigens scherpe prijzen.
Goed snel en duidelijk en redelijk snelle verzending.
Goed verpakt en snel.geleverd en bedankt voor de snelle levering
Ik heb nu meerdere malen een bestelling gedaan maar de leverdatum word nooit gehaald Als er gezegd word binnen 24 uur geleverd moet dat ook gebeuren Zeg anders gewoon de werkelijke levertijd
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u nu meermaals tegen vertraagde leveringen aanloopt. Onze welgemeende excuses hiervoor. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 20.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis is. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden, liggen op een ander depot en zijn daarom langer onderweg. Het kan dus voorkomen dat deze soms iets later aankomen. Uit bovenstaande lukt het me niet om een order of klantaccount te vinden. Ik wil u daarom graag uitnodigen om deze met ons te delen via [email protected]. Wellicht dat we hier met u mee kunnen kijken en denken. Uiteraard hoeft u niet op dit voorstel in te gaan als u dat niet wenst. Voor nu wil ik u een bijzonder prettig dag wensen. We hopen u in de toekomst beter te kunnen voorzien. Met vriendelijke groet, Martijn.
De levertijden willen nog wel eens verlengd worden.
Winparts, heeft bijna alles in huis voor je auto! Hebben ze het juiste artikel niet, dan hebben ze wel universele oplossing!! Heb,je iets gekocht dat niet juist is, mag je het eventueel ruilen of terugsturen. Snelle levering en de prijs zit ook goed!!!
Hele duidelijke website mede door kenteken invoering !
1 van de drie cans met adblue is lek aangekomen.
Had een achterruitenwisser met wisserblad besteld voor mijn Seat Leon uit 2010. Winparts heeft een email gestuurd dat zw twijfelde dat ik het goede artikel had besteld. Contact met Winparts gehad en uiteindelijk het goede artikel besteld, foute artikel werd geannuleerd. Binnen enkele dagen het juiste artikel ontvangen en past perfect op mijn Seat. Top geregeld!
Fijne en snelle levering. Goede ruiterwissers, zoals omschrijving.
Snel en overzichtelijk en prima service !!!
Handig bestellen op kenteken en snel gelevert
Ik heb al eens eerder een slechte review geplaatst omdat er op de website op voorraad stond maar dit was niet zo. Echter hierna nog 2 keer een bestelling geplaatst waarvan 1 retour (buiten schuld van Winparts om) en beide bestellingen waren zoals het hoort afgeleverd en ook de retour is snel behandeld en goed opgelost!
Prettige website met duidelijke communicatie en scherpe prijzen. Ik kom zeker weer bestellingen doen
Leveren een kapot stuurhuis, waardoor de koste van mijn rekening oploopt omdat er 4.5 uur aarbeid bij komt en dat word waarschijnlijk niet vergoed. Jammer
Goedemiddag heer Smit, Allereerst wil ik u bedanken voor het feit dat u de tijd heeft genomen deze review te plaatsen. Wat vervelend dat u een kapot stuurhuis heeft ontvangen en daardoor hogere kosten heeft moeten draaien. Onze excuses hiervoor. Omwille van bovenstaande, wil ik u graag uitnodigen een mail te sturen naar [email protected], waarin u uitlegt waar u precies tegenaan gelopen bent en wat de status nu betreft. Uiteraard denken we daar graag met u mee. We hopen u in de toekomst beter te kunnen voorzien. Onze welgemeende excuses voor het ervaren ongemak nogmaals. Ik wil u een hele prettige dag wensen. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.