Altijd de juiste passende onderdelen, Cominucatie dik in orde.
Altijd snel en keurig
Onderdelen besteld maar was verkeerd retour gestuurd maar was snel na aankomst meteen weer afgerond en terug gestort. ik heb daarna de juiste onderdelen besteld en de volgende dag in huis perfect gewoon en het geld van de retour was ook al terug gestort.
Goede afhandeling
Makkelijk te bestellen. Pas garantie als je kenteken door geeft en altijd snel geleverd
Besteld pakketje word door de bezorger voor de deur gelegd en vervolgens is het pakketje zoek! Vervolgens neem je contact op met de chat gewoon geen reactie.. morgen maar weer bellen!
Goedendag, Hartelijk dank voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je pakketje zonder toestemming door de vervoerder voor de deur is gezet! Onze welgemeende excuses hiervoor, dit is uiteraard niet de bedoeling. Zo te zien hebben we inmiddels een onderzoek opgestart bij de vervoerder. Vanwege de drukte zijn we helaas nog niet toegekomen aan een reactie op uw bericht, maar ik heb u zojuist een mail gestuurd met hierin verdere vervolgstappen. We vertrouwen erop dat we dit spoedig met u kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Thirsa
Precies op het afgesproken tijdstip geleverd en het juiste produkt.
Alles goed verzorgd en netjes op tijd zoals ze aangeven. Artikel zeer netjes en past precies top.
Makkelijke website, prodcuct snel te vinden, vlot verpakt en verstuurd maar kammeer dat POSTNL een scanfoutje maakte en daardoor geen afhaalbericht kreeg!!
Artikel wat ik heb besteld is sneller geleverd dan verwacht
Goed bedrijf met goede service, ruime voorraad, scherpe prijzen en snelle levering.
De juiste spullen duidelijke site
De verzend snelheid en levering was echt top! Jammer genoeg gaf de site aan toen ik men kenteken in vulde dat de grill in mijn bumper zou passen en dat bleek uiteindelijk niet te kloppen. Verder een goede site alleen soms klopt het niet als je kenteken door geeft
Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de levering en de snelheid van de levering! Helaas is onze kentekencheck inderdaad niet helemaal waterdicht, af en toe komt het dus voor dat een onderdeel toch niet blijkt te passen. In dat geval doen wij er alles aan om het zo goed mogelijk met u op te lossen! Veel plezier met je bestelling gewenst en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Thirsa
Mooinop tijd
super snelle levering en concurrerende prijs.
Goede site met pas garantie via het kenteken
Mijn accu was de eerste keer zoek geraakt bij de koeriersdienst helaas maar heel snel opgelost tevens was de accu zeer scherp geprijsd + de makkelijke webshop
alles wat ik besteld hebt , klopt 100% !!
Makkelijk viacde website te bestellen, juiste artikelen worden vlot en degelijk verpakt verstuurd.
Besteld en geleverd zoals beloofd. Mooie ervaring.
Op zondag accu besteld. Door winnares maandag afgeleverd bij transporteur Zou dinsdag gebracht worden( ‘s avonds om 8 uur auto heeft pech gehad. Woensdag hetzelfde verhaal met levertijden erbij en weer niemand op komen dagen Donderdag leveren tussen 10 en 12 uur Afgeleverd om 16.00 uur Die transporteur een dikke onvoldoende. Helemaal als er bij winnares snelle levering staat
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten op de levering van de accu, terwijl er op onze website een snellere levering verwacht werd. Onze excuses voor het ongemak. Zo te zien is de accu meerdere keren onderweg geweest met de vervoerder, maar heeft deze een aantal keren niet kunnen leveren. De reden hiervan is niet helemaal helder. We maken er een melding van bij de vervoerder en wij vertrouwen erop dat zij dit oppakken. Met vriendelijke groet, Thirsa