Pakket vermist

Bieden aan de bestelling terug te sturen en krijg je vervolgens een mail dat je bestelling gecrediteerd wordt. Ik zoek wel een andere leverancier...

Hele snelle service

De sneeuwkettingen goed beschreven en makkelijk te bestellen

Beste winkel

Beste winkel

Prijs top, verzending snel. Service altijd dikke duimen

Zie boven

Snel geleverd en voldoet aan wens

Had een einddemper besteld. Is geleverd binnen no time. Kwaliteit is ook echt goed

Snel en gemakkelijk

Het bestelproces is zeer gemakkelijk je vult je kenteken in en je weet in 1 opslag of het desbetreffende artikel past op je auto.De levering is ook snel.Hooguit 2a3 dagen. Ik ben enthousiast over winparts.

Zeer snelle levering

Prima bedrijf dat snel levert.

Snel netjes prijs is goed complimenten

Netjes goede prijs snel complimenten .

prima geregeld

altijd binnen de gestelde tij geleverd

Werd niet geholpen

Ik had een onderdeel besteld. De bezorging zou via PostNL verlopen, maar er ontstond een probleem doordat mijn persoonsgegevens onjuist waren doorgegeven door Winparts. Toen ik dit meldde, kreeg ik de indruk dat mijn verklaring in twijfel werd getrokken. Naar aanleiding hiervan heeft PostNL een onderzoek ingesteld, waaruit is gebleken dat mijn gegevens inderdaad foutief waren doorgevoerd. Dit bevestigt dat de oorzaak bij Winparts lag.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

top

Snel en goede bezorging van ruitenwissers

Dikke prima

Süper goed

Niet goed

Duurt te lang met bezorging. Ik had het snel nodig maar is na een week nog niet geleverd

3x niks. Heb bestelling nog niet ontvangen.

Jammer dat jullie elke keer vragen wat de ervaring is van winparts. Ik heb de bestelling nog niet ontvangen. Heb de bestelling al op 29 november gedaan en ruim €44,00 betaald.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Snelle verzending. Olie assortiment is beperkt.

Olie specificatie van Shell rn17 klopte niet.

Retour snel afgehandeld

Zelf verkeerd onderdeel besteld. Alsnog juiste besteld en van retour binnen een week terugbetaling ontvangen.

Vlotte en correcte afhandeling

Zoals het moet zijn. Je krijgt op tijd precies dat wat je besteld

Goede kwaliteit. Precies passend

besteld en gekregen zoals vermeldt

Duidelijke omschrijving gezien type auto/bus, zodat men goede keuze kan maken.

Goede en betrokken service

Mijn bestelling ging niet goed door PostNL. Ik kreeg duidelijke uitleg en binnen korte tijd had ik alsnog mijn bestelling.

Ze hebben altijd scherpe prijzen.

Bij het bestellen van onderdelen is de prijs altijd voordelig. Enkel duurt de verzending soms wat langer.

Altijd bereid en bereikbaar!

Heb nog niet mogen ervaren dat iets verkeerd werd geleverd. Ook altijd mooi op tijd en niet achtergelaten achter een kliko.

Verkeerde aankoop

Op de afbeelding van myn bestelde accu waren de accu polen niet te zien !! Thuis waren de polen minie polen en myn auto heeft europese accu polen , dus de geleverde accu is helaas NIET bruikbaar !! Dit is weggegooit geld

Eenvoudig, voordelig en snel

De ruiterwisserbladen die ik voor mijn auto heb gekocht waren eenvoudig te bestellen via de website van Winparts.nl. Op basis van het kenteken krijg je diverse mogelijkheden aangeboden met voordelig geprijsde producten. Eenmaal besteld werd er de volgende dag al geleverd.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP