Winparts meriteerd 5 sterren voor het algemeen contact maar Transmission niks waard , alle zendingen via post nl altijd goed ontvangen , in deze geval heel slecht ervaring.
Beste Christian, Hartelijk dank voor de 5 sterren voor ons team en het prettige contact! Dat waarderen we enorm. Tegelijkertijd vinden we het erg vervelend om te horen dat de bezorging via Transmission niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Omdat sommige artikelen (zoals accu’s of grotere onderdelen) helaas niet via de reguliere pakketpost van PostNL verzonden kunnen worden, zijn we hiervoor aangewezen op gespecialiseerde vervoerders. We nemen je feedback serieus en zullen dit bespreken met de betreffende afdeling. We hopen uiteraard dat je volgende bestelling wel volgens afspraak geleverd zal worden. Met vriendelijke groet, Thirsa
Goede service , goede pasgarantie.goede prijzen .
Snelle levering Service is goed
Bestellen en retourneren is prima geregeld!
Vlotte afhandeling en levering van de bestelde producten.
Goede prijs/kwaliteit. Snel geleverd en goede service!
Vriendelijk
snel geleverd en een scherpe prijs.
Levering niet op tijd,product kwam niet overeen met de specificaties, op dat moment ligt de fout bij hun maar dan alsnog zijn de verzendkosten heen én retour voor de klant. Zeer slechte service
Beste Richard, Onze oprechte excuses voor deze verwarrende ervaring. Het is inderdaad niet de bedoeling dat je zelf voor de kosten opdraait als een product niet aan de specificaties voldoet of als de leverdatum niet klopt. Ik heb je bestelling nagekeken en zie dat er bij de planning iets is misgegaan, waardoor het pakket veel te vroeg (op 10 maart in plaats van de gevraagde 16 maart) is aangeboden. Daarnaast horen de retourkosten bij een product dat niet aan de specificaties voldoet uiteraard voor onze rekening te zijn. Het is echter van belang dat dit duidelijk is aangegeven bij de retouraanvraag. Zou je contact op willen nemen met [email protected]? Dan kijken we graag mee naar een gepaste oplossing. Met vriendelijke groet, Thirsa
Topwinkel met goede snelle bezorging service. Onderdelen met pas garantie.beste onlinewinkel voor uw autoparts!
Snelle levering, en pasgarantie.
Snel, correct en betaalbaar.
Goed geholpen en snel geleverd. Hoop dat het de goede onderdelen zijn.
Makkelijk kiezen op kenteken, met tips erbij. Bestel regelmatig iets bij Winparts en nog nooit terug hoeven te sturen.
Alle delen besteld. En alles correct geleverd en op tijd.
Vandaag besteld morgen binnen Nou deze loze belofte heeft mijn klant 3x terug moeten laten komen. Product besteld op basis van kenteken 5 dagen te laat en dan ook nog een product dat niet past, nieuwe zou binnen een dag geleverd worden en je raad het a weer 2 dagen wachten. Zakelijk zal ik hier nooit meer iets kopen aangezien je geen planning kan maken op loze beloftes
Beste E.D. van de Pavert, Bedankt voor je review. Vervelend dat je langer op je bestelling hebt moeten wachten en dat het onderdeel uiteindelijk niet pastte. Onze excuses daarvoor. De meeste bestellingen die wij dagelijks verzenden komen binnen de verwachte levertijd bij onze klanten aan. Helaas kan het soms gebeuren dat een bestelling vertraging oploopt. Dit is helaas niet te voorspellen of te voorkomen. We doen altijd ons best je hier zo goed mogelijk van op de hoogte te houden. Wanneer je je kenteken invoert kunnen er meerdere varianten van een product naar voren komen. Welke van deze varianten jij vervolgens nodig hebt is afhankelijk van wat er origineel in de auto is gebruikt. Wij kunnen dat aan de hand van het kenteken niet inzien, waardoor we dus alle opties laten zien. Zo kun jij aan de hand van de specificaties of eventueel het origineel nummer bepalen welke van deze opties je nodig hebt. Wanneer het onverhoopt niet blijkt te passen kun je het binnen de termijn kosteloos retour sturen. Mocht je vragen hebben over de toepasbaarheid, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. We helpen je graag verder voor zover we dat kunnen. We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Tim
Zeer snel geleverd
Op een zeer professionele en doeltreffende wijze geholpen bij het vinden van het juiste auto-onderdeel; een aanrader voor wie deskundig advies zoekt."
Toen ik achterveren voor mijn Audi TT nodig had waren de Febi/Bilstein veren het goedkoopste bij Winparts tov Autodoc en Mister Auto. Na 2 dagen was het ook geleverd.
Altijd netjes volgens afspraak en mocht het zo zijn dat het niet optijd komt dan houden ze je netjes op de hoogte of het ligt aan de bezorgdienst. Keurig bedrijf om wat bij te bestellen.
Alles is perfecht en snel aangekomen
snelle levering,goed werk!!!
Alles snel geleverd. Een artikel was verkeerd besteld, maar kon terug. Alleen het geld bedrag is 10% lager dan het aankoop bedrag, en dat wist ik niet.
Alles in orde
5 Banksstraat