Ik heb recent remschijven besteld bij Winparts.nl en vertrouwde op hun pasgarantie. Helaas bleken de remschijven niet te passen op mijn auto, ondanks dat ik mijn kenteken had ingevoerd. Hierdoor heb ik meer dan €200 aan montagekosten verspild. Winparts erkende de fout en bood aan de remschijven om te ruilen, maar weigert de extra kosten te vergoeden, wat ik erg teleurstellend vind. Daarnaast heb ik in het verleden meerdere keren problemen gehad met levertijden die niet werden nagekomen. Beloofde levertijden worden niet gehaald, zonder duidelijke communicatie hierover. Dit is telkens erg vervelend geweest, zeker als je onderdelen snel nodig hebt. Een klein gebaar als tegemoetkoming voor de gemaakte kosten had ik op z’n minst gewaardeerd, maar ook daar lijkt Winparts niet voor open te staan. Als je zelf monteert is dit misschien een prima webshop, maar als je afhankelijk bent van een garage, zou ik twee keer nadenken voordat ik hier bestel.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw feedback. Aangezien u op meerdere platforms uw review hebt achtergelaten, hebt u hier al een reactie op gekregen van ons. Inmiddels heeft een van mijn collega's u een e-mail gestuurd. We kijken graag voor u of we nog wat voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Anita
Makkelijk te vinden op site en snelle levering
Altijd veel op voorraad en ook snel geleverd.
Bestel altijd mijn auto matten bij hun passen perfect en zien er goed uit en snel geleverd toppie.
Snel geleverd en als retourzending ook snel reactie
Super produkt, super contact en super delivery
2 dagen na het bestellen al binnen.
Snelle levering van producten tegen een beste prijs! Zeer tevreden over dit professionele bedrijf.
Goede snelle service. Goed verpakt
onderdelen voor auto s zijn van vele en goede merken beschikbaar winparts hanteerd kenteken check maar bij bestelling van onderdelen diverse verschillende auto s kan dat een levertijd probleem geven
Dank u wel
Bestelling ging in eerste instantie door mijzelf helemaal mis maar simpel telefoontje was het zo opgelost. Kon dus meteen het opnieuw bestellen maar nu goed. Binnen 2 werkdagen mijn bestelling keurig in huis. Prima service.
Levering correct geleverd de volgende dag, zoals beloofd
Goede artikelen met een scherpe prijs. Altijd goed
Uitstekende service en snelle levering
Goede web site, supersnelle bezorging , en een uitstekend produkt.
zeer gemakkelijk om onderdelen te vinden op kenteken en snelle levering na bestelling
Prima sortering en omschrijving product, vlotte bezorging.
Het is met het invoeren van je kenteken erg makkelijk om de juiste onderdelen te bestellen. Snelle verzending.
Ik heb specifiek bij Winparts besteld omdat op de website duidelijk vermeld staat: "Voor 21:00 besteld, morgen in huis." Op basis daarvan plaatste ik mijn bestelling om 20:15, ruim op tijd dus. Tot mijn verbazing kreeg ik na middernacht een bericht dat de levertijd helaas niet gehaald zou worden. Als je deze belofte niet kunt nakomen, haal die slogan dan van je website. Het is misleidend en zorgt voor teleurstelling bij klanten die op tijd hun bestelling verwachten. Erg jammer, ik had betere service verwacht.
Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback. Ik heb uw order bekeken en ik zie dat deze inderdaad één dag later verzonden is dan gepland. Onze excuses voor het ongemak, we begrijpen dat dit teleurstellend is. We doen er natuurlijk alles aan om de orders op tijd te kunnen verzenden, maar helaas kan dit niet altijd gehaald worden vanwege drukte. Mocht dit gebeuren, dan proberen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. We doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen. We hopen dat dit niet opnieuw zal voorvallen. Met vriendelijke groet, Thirsa
Snelle en correcte levering!
Goede producten en zeer snel geleverd.
Verschrikkelijk 1 order 4x verknoeien is ook een kunst
Goedendag Tom, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het erg jammer dat u deze ervaring heeft. Onze excuses voor het ongemak. Ik heb uw order gevonden en ik zie dat de levering van uw order helaas is uitgesteld, maar dat wij u hierover tijdig op de hoogte hebben gesteld. Verder zie ik helaas dat u geen contact met ons heeft opgenomen, dus zijn wij verder niet op de hoogte van het probleem en hebben wij u nog geen oplossing aan kunnen bieden. We horen graag van u wat er precies niet goed is gegaan, zodat we mee kunnen kijken naar een oplossing. Zou u een mail willen sturen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Thirsa
Tot op heden heb ik niks ontvangen van mijn bestelling, enige informatie die ik krijg, het is geleverd bij de portiek voor de deur, omdat ik niet thuis was. Erg vervelend!.
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. Ik zie inderdaad dat de levering van uw order helaas niet is verlopen zoals het hoort, onze excuses hiervoor. Zo te zien loopt het onderzoek bij onze vervoerder nog. Als wij hier een reactie op hebben, dan laten we dit zo spoedig mogelijk aan u weten. Met vriendelijke groet, Thirsa
5 Banksstraat
Ede 6718 XP