Snelle levering , zelf nog geen tijd voor het monteren van het onderdeel op de auto.
De lokker mbt 10 procent korting was een koude douche.ik kwam niet in aanmerking omdat ik 80 jaar geleden me had aangemeld voor nieuwsbrief. Stop met dat soort nep acties.
Beste Taco, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Echter is het niet zo dat wij neppe acties aanbieden. Ook zijn we redelijk coulant met deze actie wanneer uw laatste bestelling al even geleden is. Ik zie bijvoorbeeld dat u nooit gebruik heeft gemaakt van de korting waardoor wij u hier uiteraard in tegemoet zouden willen komen. Het probleem is echter dat u een fietsendrager heeft besteld. Daar geldt de nieuwsbriefkorting helaas niet op. Mocht u nog geen code hebben voor een volgende bestelling, dan voorzien wij u daar graag van. Neemt u daarvoor gerust contact op met [email protected]. Dan helpen wij u via deze weg verder. Met vriendelijke groet, Niels
Even was het wennen, dat er wat mis ging bij Winparts op site.Het is uiteindelijk goed gekomen, de levering ging snel en correct. Het doel een paar rubber matten voor de winter sneeuw,modder je kent het wel. De matten passen perfect.
Ruitenwisser voor achter ruit besteld, makkelijk kiezen en altijd snel geleverd!
Toen ik niet zeker wist of ik de juiste Lambda bestelde heeft Winparts mij geholpen om de juiste te kiezen, die veel goedkoper is dan het origineel.
Goede onderdelen voor een mooie prijs.Verzending is ook goed.
Helaas bleek een onderdeel niet te passen. Zonder enig probleem kon het geretourneerd worden en werd het bedrag direct teruggestort.
Goede prijs snelle levering
De bestelling is super snel geleverd en de bestelde onderdelen zijn van goed kwaliteit. Betrouwbare leverancier!
Zie bovenstaande
Interieurfilter insignia snel in huis
Alleen ik heb mail gestuurd om iets terug te sturen en dan hoor ik niets ,dat is niet Handig dus bij deze laat iets horen hoe ik dit kan doen ?
Keurig verpakt en snel geleverd
Wanneer ik iets bestel is het snel geleverd, zeer blij mee
Omdat ik gewend ben dat Winparts retegoed is, heb ik voor een kennis een bestelling geplaatst. De prijs van de agm accu van Winparts is perfect met alle vertrouwen in de kwaliteit ervan, alleen de transporteur is een dikke tegenvaller deze keer. Geen accu ontvangen op de afgesproken dag en ook niet de dag erna. Helaas een retour met tegenzin
Beste Mathijs, Dank voor uw review. Goed om te lezen dat u over het algemeen een goede ervaring met ons heeft. Wij balen er natuurlijk wel van dat het bij uw laatste bestelling niet helemaal lekker is gelopen. Ik heb de track en trace van de bestelling even bekeken en zie inderdaad dat het daar niet helemaal lekker ging. Onze excuses hiervoor. Wij spelen onze feedback altijd door naar de vervoerders. Dit zullen wij deze keer dan ook doen. Wij streven ernaar dat dit soort situaties in de toekomst niet meer voorkomen. Met vriendelijke groet, Niels
Als de oplossing niet beter wordt was dit de laatste bestelling
Beste Gwm Willems, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u een matige ervaring met ons heeft. Uit uw bericht en uw bestelling kan ik zo niet opmaken wat er precies is gebeurd. Uiteraard kijken wij graag met u mee naar een oplossing. Zou u anders een mail willen sturen naar [email protected] met een kleine toelichting? Dan komen we er wellicht samen uit. Met vriendelijke groet, Niels
snel bezorgd en goede prijzen zeer tevreden
Top bedrijf.
2 maal een bestelling gedaan 2maal verkeerde bestelling gestuurd. na meermaals gebeld te hebben konden ze me niet helpen.
Beste Frans, Dank voor uw review. Wat vervelend dat uw bestelling meerdere malen verkeerd is gegaan. Ik zie dat dit komt omdat het bestelde product naar verwachting niet voor het driedeursmodel is. Dit heeft mijn collega als het goed is ook uitgelegd aan de telefoon. Natuurlijk begrijpen wij goed dat u verwacht dat het onderdeel past wanneer u uw kenteken invult. In de meeste gevallen is dit ook het geval maar deze tool is helaas niet waterdicht. Het komt dus voor dat een product uiteindelijk toch niet past op uw voertuig. Onze excuses hiervoor. Wij blijven altijd bezig om onze processen te verbeteren en nemen uw feedback daar dan ook in mee. Met vriendelijke groet, Niels
Snelle leveringen en goede onderdelen voor een mooie prijs .
Wat ik nodig had snel gevonden en geleverd. Goede communicatie.
Er wordt geadverteerd met 2 dagen levertijd, maar pas op dag dat geleverd zou worden is het pakket aangeboden aan de transporteur. Uiteindelijk is pas op de 7e dag geleverd. Best vervelend als het een nieuwe accu betreft, al die tijd geen gebruik kunnen maken van de auto.
Beste Philip. Dank voor uw review. Wat vervelend dat uw bestelling zoveel vertraging heeft opgelopen. Ik heb uw bestelling er even bij gezocht en ik zie inderdaad dat hier wat vertraging is ontstaan. Het lijkt erop dat wij dit een dag te laat hebben verwerkt en dat de leverancier door de drukte een hoop vertraging heeft opgelopen. Onze excuses hiervoor. Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk te leveren. helaas zijn wij afhankelijk van een hele hoop factoren. Denk aan drukte in het magazijn of bij de leverancier. Hierdoor kan het soms voorkomen dat er vertraging ontstaat. Onze excuses dat wij dit deze keer niet hebben kunnen voorkomen. Wij streven ernaar om dit in de toekomst te verbeteren. Ik wens u fijne feestdagen. Met vriendelijke groet, Niels
Slechte informatie op de website over mee te bestellen sloten voor de G3 dakdragers. Helaas de verkeerde meebesteld. Omruilen kost je 7 euro verzendkosten, en je krijgt het verschil in aankoopbedrag niet terug.
Beste Guido, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Ik heb de situatie en het gesprek met mijn collega even doorgenomen. In dit geval gaat het om een universeel product waardoor wij hier geen gratis retourlabel voor bieden (dit is alleen bij kenteken specifieke onderdelen). Ik begrijp echter dat het niet altijd even makkelijk is om op basis van de foto's en de informatie op de website het juiste onderdeel te vinden zonder de kenteken tool. Wij komen u deze keer dan ook graag tegemoet. Van de laatste bestelling met het slot heb ik de verzendkosten voor u afgehaald. Mocht u in de toekomst niet helemaal zeker zijn of het onderdeel dat u wil bestellen, de juiste is, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag! Met vriendelijke groet, Niels
5 Banksstraat
Ede 6718 XP