Leveringsdatum kloppen niet altijd
Correct en snel geleverd
Heb daar mijn materiaal besteld en was en ben nog blij met mijn aankopen. Prijs / kwaliteit zeker aan te raden. Aankopen waren ook vlugger thuis dan verwacht. Dus nog steeds een favoriete winkel voor mij.
Heb 2 remschijven en blokken besteld voor een Jeep Compass. Top en snel aangekomen. Meteen erop gezet
Als ik een item bestel en extra betaal om de volgende dag geleverd te krijgen ,mag ik van jullie verwachten dat jullie daarvoor zorg dragen! Echter kwam er niets, na een telefoontje wordt er gezegd wellicht later ,nu zat Pasen er ook nog tussen zodat ik 5 dagen na bestelling plaatsen mijn onderdeel kreeg. Dat vindt ik een slechte zaak.
Beste Roelof, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat jammer om te horen dat u langer heeft moeten wachten op het pakket dan in eerste instantie de verwachting was. We begrijpen dat het vervelend is dat het pakket niet op zaterdag geleverd is, terwijl u daar extra voor betaald heeft. Voor onze levering zijn wij afhankelijk van onze leveranciers en transporteurs, om die reden zijn onze levertijden een indicatie en geen garantie. Ondanks dat begrijpen we dat het een vervelende situatie is. Mijn collega heeft het extra betaalde bedrag voor de zaterdaglevering teruggestort. We hopen dat de bestelling inmiddels in goede orde ontvangen is en dat de producten op uw auto passen. Mochten wij verder nog iets voor u kunnen doen, dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Zoë
Makkelijk bestellen compleet en snel geleverd
Alsje wat besteld word het met zorg behandeld en snel verzonden
Ik heb een set Bosch ruitenwissers besteld voor mijn Mazda CX-5 die ik nergens goedkoper kon vinden. De volgende dag in huis en 10 minuten later zaten ze op de auto. Volgende keer weer.
Dankzij de controle op juistheid door de verkoper kan je alleen maar de juiste producten kiezen. De levering wordt dan ook volgens belofte snel aan huis geleverd. Een super positieve ervaring!
Goede prijs
Word niet thuis be zorgd moest het op halen bij een Ptt punt
Beste Johan, Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat uw pakket op een andere plek geleverd is dan afgesproken. In principe bezorgd PostNL bij u thuis, tenzij anders aangegeven. Wanneer u niet thuis bent, gaat het pakket automatisch naar een pakketpunt in de buurt. Ik begrijp dat het vervelend is dat het pakket bij een pakketpunt bezorgd is, terwijl u aangeeft dat u gewoon thuis was. Aangezien PostNL de leveringen doet, raad ik u aan om contact met hen hierover op te nemen. Dit ligt helaas buiten onze macht. Desondanks begrijpen we dat het een vervelende situatie is en bieden wij onze excuses aan voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Zoë
prima product
Goed spul, goede prijs
Erg servicegerichte afhandelingen en een snelle levering.
Telefonisch goed bereikbaar Prijzen zeer gunstig Kortom een aanrader !!!
Snel bezorgd, netjes verpakt.
Koppelingset en stuurkogels besteld. Snel geleverd en alles past.
Fijn bedrijf, goede spullen prijs, en vlotte levering.
kreeg niet passend onderdeel, geld terug gekregen.
Al jaren een tevreden klant
Veel kan je hier terecht, maar niet voor alles. En sommige onderdelen pagina zijn een beetje onduidelijk. Maar 1 schrale troost dat is bij andere online parts stores ook.
Beste Tom, Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze producten. We doen ons best om een zo uitgebreid mogelijk assortiment te hebben, maar helaas hebben we inderdaad niet alle producten voor alle soorten auto's. We nemen uw feedback mee om onze processen in de toekomst te verbeteren en hopen u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Zoë
Altijd zeer tevreden ook alsje per ongeluk een verkeerd item in jebestel lijst heb staan dat ze even een mailtje doen voor het word verzonden dan het item niet klopt wat op me auto zou moeten passen en het dan aanpassen in overleg
Mijn bestellingen komen altijd heel snel aan.
Duidelijke website, veel keus, goede prijs. Duidelijke communicatie Verzenden via PostNL, verliep niet goed. Om onduidelijke redenen pakket teruggestuurd. Na contact met service afdeling opnieuw besteld. Voor aflevering donderdag, kwam een dag eerder (gelukkig was ik net thuis). Wel netjes snel geld terug
5 Banksstraat
Ede 6718 XP