Snel bezorgd en alle materialen passen perfect
Ik heb hier een ruitenwisser voordeelset bestelt. Dat is een set met voor en achter wisserbladen in een pakket. Deze zijn netjes geleverd volgens afspraak en zijn van goede kwaliteit. Hier ga ik vaker bestellen super service.
---
Helaas paste de, later dan beloofd, geleverde mat totaal niet in de laadruimte van de auto. Volgens de website en het etiket op de mat en verpakking was deze mat voor mijn type auto en bouwjaar. De "mat" bleek ook nog geen mat maar een plastic plaat. Terugsturen was, ondanks het feit dat er niet geleverd was wat was beloofd, voor eigen rekening (€ 14). Bij navraag wel begrip maar omdat ik "geen kentekencheck had gedaan" kon men er niets aan veranderen. Jammer.
Bedankt voor de review! Wij vinden het vervelend om te vernemen dat het bestelde product niet naar verwachting bleek. Helaas kunnen wij door de omvang, het gewicht en de bijzondere vorm van auto-onderdelen geen gratis retourneren aanbieden. We zorgen er liever voor dat iemand direct de eerste keer het juiste bestelt. Dit doen we door mooie tools te maken voor iedereen en bestellingen goed te controleren achteraf. Als er toch een product is besteld dat niet past, dan mag deze natuurlijk kosteloos omgeruild worden. Indien u er voor kiest om het onderdeel te retourneren zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. Mocht u in het vervolg vragen hebben over een bepaald onderdeel kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Kimberly
snel maar toch onzeker.
Prima materiaal snel bezorgd en betaalbaar.
Duidelijk makkelijk snel
Alles snel geleverd. Goeie prijzen.
Door de goede service toch 5 sterren ,in eerste instantie het verkeerde artikel gekregen ,dit werd snel en simpel opgelost .
Besteld product snel ontvangen en de retour perfect en adequaat afgehandeld, topservice!
Zeer tevreden van Winparts . Het onderdeel was nieuw niet meer te verkrijgen en deze firma kon het in 3 dagen afleveren . Super
Snel en foutloos!
De juiste spiegel .Het plaatsen was een makkie
Tevreden
Bestel er al jaren, tot nu toe altijd tevreden.
Groot assortiment, scherpt geprijsde en snel levering.
goed zo, houden zo
Ik heb een uitlaat besteld ik woon in Amsterdam en moet heb ophalen in Almere. Heb Remschijven besteld en hoor van de buiten dat zij een pakket hebben ontvangen en ik weet van niets. Bestel vaker bij jullie maar dit gaat een beetje ver dat je in Almere moet ophalen en dat ik niet weet dat er een pakket is bezorgd bij de buren
Bedankt voor de review! Wat vervelend om te horen dat u van Amsterdam naar Almere hebt moeten rijden voor het pakket, dat is inderdaad wel heel ver! Helaas lukt het mij niet om uw order terug te vinden aan de hand van uw gegevens. Ik kan daarom ook niet achterhalen wat er mogelijk mis is gegaan. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, Kimberly
winparts maar ook andere bedrijven moeten andere bezorgdienst nemen artikelen worden helemaal niet aan de voordeur geleverd als je in een flat woont blijven ze beneden en zetten het artikel in de lift en dan moet je maar hopen dat er niemand anders in die lift stapt en jouw artikel ontvreemd en dit is nu al een aantal keren gebeurd de laatste weken slechte service, zeer slechte service
Bedankt voor de reactie! Wat vervelend om te vernemen dat het pakket niet tot aan de deur wordt geleverd en het hierdoor verdwijnt. Wanneer dit het geval is vernemen wij het uiteraard graag zodat wij contact op kunnen nemen met de vervoerder en het kunnen oplossen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de producten niet worden geleverd. Mocht u nog contact op willen nemen betreffende deze bestelling, dan kunt u ons een e-mail sturen naar [email protected], onder vernoeming van het ordernummer. Wij kijken graag mee naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Kimberly
pas 1 keer iets besteld maar keurig geleverd.
nooit geleverd, en nog steeds geen geld terug. bestelling van 27 april. Dus zeg genoeg lijkt mij!
Bedankt voor de review! Wat vervelend om te vernemen dat het pakket niet geleverd is. Ik heb uw bestelling nagekeken en zie inderdaad dat er een vertraging is ontstaan bij de vervoerder, onze excuses hiervoor. Zo te zien is het aankoopbedrag inmiddels gecrediteerd, wij hopen dat de situatie daarmee is opgelost. We hopen u een volgende keer nog eens van dienst te mogen zijn. Dan kunnen we laten zien dat het veel beter kan! Met vriendelijke groet, Kimberly
Finely working on my Yaris 2006
Automatjes besteld en echt beter dan ik had kunnen. Verwachten ! Ze paste precies dus ben er super blij mee
Prima verzorgt, goede bezorging!!
5 Banksstraat
Ede 6718 XP