Het goede onderdeel netjes op tijd binnen afz een zeer tevreden klant.
Ik was heel blij met de snelle leveringen
Altijd goed service eerlijke prijs top !!
Mooi product
Goede kwaliteit en vriendelijk
Goede winkelervaring
Alles snel netjes en juist geleverd, een eerste klas bedrijf
Geen o-ring Moet het eerst retourneren dan pas een nieuwe ontvangen Onderdeel van €4,50
Beste Walter, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je een verkeerd onderdeel ontvangen hebt, dat is uiteraard niet onze bedoeling. Onze excuses hiervoor. Wanneer er een ander product geleverd is dan beloofd en u aangeeft in het retoursysteem dat het een verkeerd product is, hoeft dit product (in verband met deze waarde) normaalgesproken niet geretourneerd te worden. Het lijkt er op dat er een andere retourreden opgegeven is en dat het systeem het hierdoor niet herkend heeft. Zou u een mail naar ons kunnen sturen, onder vermelding van uw ordernummer en klacht? Wij kunnen dan meekijken naar de retouraanvraag en naar wat er misgegaan is. Met vriendelijke groet, Zoë
Zoals altijd prima gegaan. Besteld op de website, daarna werd gecheckt of de onderdelen geschikt waren voor mijn auto. Snelle levering.
Komt afspraken niet na. Vandaag besteld morgen geleverd, dus niet. Vrijdag accu besteld, levering bevestigd voor zaterdag. De volgende dag dus. Zaterdag geen accu. Niets onderweg. Via app snel antwoord. Dus niet. Via mail ook niet. Uiteindelijk een reactie. De vervoerder heeft niets opgehaald. Te laat aangemeld. Leveren niet op zaterdag. Balen dus. Maandag ook geen levering, werd dinsdag. Ook nog leuk. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Krijg je 10% korting. Gedaan maar geen kortingskaart code oid. Beloftes en toezegging kunnen ze beter weghalen anders nakomen. Scheelt een hoop ergenis en tijd. Positief. De accu past en werkt.
Beste Nick, Bedankt voor uw eerlijke review. Het is ontzettend vervelend dat u op de zaterdaglevering rekende en vervolgens pas op dinsdag uw bestelling ontving, zeker omdat de communicatie hierover en de aanmelding bij de vervoerder niet soepel verliepen. Hoewel we er altijd naar streven onze leverbeloftes na te komen, is het hier duidelijk misgegaan en we begrijpen de frustratie die dit heeft veroorzaakt in uw planning. De kortingscode hoort inderdaad direct in uw mailbox te landen, dus het spijt ons dat u deze niet heeft ontvangen. Wij zullen deze per mail nasturen. Hoewel het positief is dat de accu uiteindelijk past en goed werkt, begrijpen we dat de weg ernaartoe moeite heeft gekost. We nemen uw feedback erg serieus en zullen dit meenemen om onze processen te verbeteren. Met vriendelijke groet, Zoë
Snel, goede kwaliteit en controle vooraf op wel niet passend.
Ok
Je wordt netjes te woord gestaan door de klantenservice en goed geholpen. De producten die je besteld worden volgens de website op tijd geleverd
Snel en correct!!!
Ze leveren zoveel producten en kom je er niet uit dan krijg je een mens aan de telefoon die je helpt met de juiste keuze. En dan pakken ze het ook direct in en vesturen het gelijk.
Makelijk de goede producten te vinden en wordt nog gecontroleerd of ze passen. En correct geprijsd.
Bestellingen altijd keurig geleverd! Retouren altijd super afgehandeld! Afhandeling altijd heel erg vriendelijk!
Vriendelijk
Zeer goed product geen klachten .
Snelle en correcte levering, ook is de prijs zeer gunstig.
Ik heb een defect product ontvangen en vanaf dat moment begon de chaos. Eerst werd mij verteld dat ik het product waarschijnlijk niet eens hoefde terug te sturen, en daarna ineens dat ik verplicht een retourproces moest volgen voordat er überhaupt iets gedaan kon worden. Tegenstrijdige informatie, geen duidelijkheid en totaal geen moeite om het probleem simpel op te lossen. Het gaat om een paar euro, maar in plaats van gewoon een werkend product op te sturen (zoals een normaal bedrijf zou doen), wordt alles bij de klant neergelegd. Ik moet tijd verspillen om hun fout op te lossen. Ik heb meer tijd besteed aan e-mails dan het product waard is. Echt absurd. Zeer slechte klantenservice, slechte afhandeling en totaal niet klantgericht. Ik zal hier nooit meer bestellen en raad het iedereen af.
Beste Dre, Bedankt voor uw eerlijke review. Wij hebben zojuist gereageerd op uw review via een ander platform en zouden het graag per email verder met u op willen pakken. Daarnaast willen we u vragen om, in verband met de privacy van onze werknemers, de naam uit deze review te verwijderen. Met vriendelijke groet, Zoë
Revisión original
Ik heb een defect product ontvangen en vanaf dat moment begon de chaos. Eerst werd mij door Sebastiaan verteld dat ik het product waarschijnlijk niet eens hoefde terug te sturen, en daarna ineens dat ik verplicht een retourproces moest volgen voordat er überhaupt iets gedaan kon worden. Tegenstrijdige informatie, geen duidelijkheid en totaal geen moeite om het probleem simpel op te lossen. Het gaat om een paar euro, maar in plaats van gewoon een werkend product op te sturen (zoals een normaal bedrijf zou doen), wordt alles bij de klant neergelegd. Ik moet tijd verspillen om hun fout op te lossen. Ik heb meer tijd besteed aan e-mails dan het product waard is. Echt absurd. Zeer slechte klantenservice, slechte afhandeling en totaal niet klantgericht. Ik zal hier nooit meer bestellen en raad het iedereen af.
In het, voor een leek, woud van soorten ruitenwissers is bij Winparts het invullen van het kentekenen genoeg om de juiste bestellen. Dat geeft een goed gevoel.
Twee gasveren voor mijn Mercedes SLK besteld. Zijn exact gelijk aan die van MB zelf ( zelfde merk ook, alleen zonder MB logo) maar goedkoper. Ook snelle levering. Erg tevreden.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP