Ik had diverse onderdelen besteld en in het verzend proces is het fout gegaan met een gedeelte van deze bestelling, ik heb hierover gemaild en hier geen antwoord op gehad toen gebeld zeer lange wacht tijd en uiteindelijk via de chat wel duidelijkheid gekregen en deze bestelling mij toen opnieuw toegestuurd, maar ondertussen dus dik een week later binnen gekregen
Goedendag Freddy, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice, en dat er inmiddels een vervangende order naar u is verstuurd. Hopelijk mogen we u bij een volgende bestelling laten zien dat het beter kan, en onze klantenservice beter bereikbaar is. Met vriendelijke groet, Steven namens winparts.nl
Het aankoopproces voor de aankoop van een schaarkrik verliep prima. Ik had de krik snel in huis. Dat kwam goed uit omdat ik direct mijn zomerbanden wilde monteren. Helaas brak het draaimechanisme al bij het eerste wiel. Inmiddels heb ik via e-mail en website al drie keer gevraagd naar de actie die ik moet nemen om mijn geld terug te krijgen. Vertrouwen in dit type krik heb ik namelijk niet meer. Ik wacht nog steeds op een reactie! Buitengewoon teleurstellend na eerdere goede ervaringen met deze webshop.
Goedendag Jaap, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice, en dat uw aankoop is terugbetaald. Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Steven namens winparts.nl
Overzichtelijk en makkelijk de artikelen vinden.
Snelle service. je wordt er netjes behandeld.wat ik gekocht had was niet goed had binnen 3.dagen mijn geld terug op de rekening helemaal top.
Smiddags besteld volgende ochtend al bezorgd
Ken geen enkel ander bedrijf die zo top is Service .... een 10 Hulp / Advies ... een 10 Assortiment .... een 10 Prijs qualiteit ..... een 10 Bereikbaarheid .... een 10 ........ en ga zo maar door 10 10 10 .... Voor mij geen ander Maak ook graag reclame voor jullie Mvg. Peter
Nieuwe ruitenwisserbladen besteld. Binnen 5 minuten besteld wat ik nodig had op invullen kenteken. Dus niet zelf hoeven zoeken op juiste type. Binnen 24 uur geleverd zoals beloofd.
Onderdelen waren niet heel overgekomen erg jammer
Goedendag Stephen, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u uw bestelling met schade heeft ontvangen, dat is uiteraard niet de bedoeling. Helaas heb ik van uw bestelling geen retouraanvraag, foto's of andere melding van de schade terug kunnen vinden. Wij vragen u om in het vervolg uw bestelling te controleren, en in het geval van schade dit binnen 48 uur na ontvangst te melden. In de meeste gevallen kunnen wij het beschadigde artikel vervangen of een passende compensatie aanbieden. Mocht u in het vervolg vragen hebben over uw bestelling of over schade kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Steven winparts.nl
Ruime keus onderdelen voor een redelijke prijs
Site is duidelijk, tot nu toe geen verkeerd bestelde onderdelen omdat de beschrijving niet klopt
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering.
Netjes en snel geleverd
Ik moest spoedig een product hebben.. Vis Winpsrts het juiste product de volgende dag ontvangen.. Super levering bedankt
Klantvriendelijk en goed adviseren personeel Houden zo
Fijne serves en makkelijk contact met personeel en snelle levering. Top bedrijf, vaker besteld
Het bestellen van nieuwe ruitenwissers voor mijn outlander PHEV was eenvoudig te realiseren op de website. Na de bestelling zijn de produkten snel verwerkt, verzonden en door mij ontvangen. Winparts.nl beveel ik dan ook van harte aan!
Speciaal hier besteld en niet bij bol of amazon vanwege de snelle levering. Na betalen de mededeling dat het niet ging lukken op beloofde datum. Tevens stom bijdehante tekst dat de reden er vast niet toe deed en dat ik vooral zou willen weten wanneer het dan wel geleverd zou worden. Pardon?
Goedemorgen Roland, Dank voor uw review. Onze excuses voor het afgeven van de verkeerde tijdsindicatie! Dat is natuurlijk erg vervelend wanneer u de onderdelen snel nodig heeft. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 21.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis kan zijn. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden liggen op een ander depot. Wat in dit geval reden kan zijn van de langere levertijd. In de winkelwagen en op de betaalpagina wordt ook een verwachte levertijdindicatie gegeven. Hopelijk bent u toch tevreden over de producten en kunnen we u de volgende keer snellere levering bieden. Dank voor uw geduld en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Steven namens Winparts.nl
Verkeerde onderdelen mogen ontvangen en via mail of chat geen respons dus niet mogelijk te ruilen of retourneren . Zeer onprofessionele behandeling van klachten en retourneren.
Goedendag Gerard, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop. Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice, en dat er een omruiling heeft plaatsgevonden. Hopelijk mogen we u bij een volgende bestelling laten zien dat het beter kan. Met vriendelijke groet, Steven namens winparts.nl
Draagarm paste meteen. Nu hopen dar die ook lang meegaat
Fijne automat.
Prima online leverancier. Levert volgens afspraak. Alleen jammer dat het niet "vandaag bestellen, morgen in huis" is. Er zit altijd een dag tussen. Het verpakken kan ook beter; vier remschijven en een condensor in dezelfde doos... ging maar net goed dankzij de oplettende bezorger.
Ik ben tevreden
Super ruitenwisserblad van een set past niet stond fout in hun systeem gaan de juiste na sturen top geregeld
5 Banksstraat
Ede 6718 XP