Snel geleverd en goed product

Avonds besteld en mee volgende dag geleverd

Goede kwaliteit geleverd en zeer snel in huis

Makkelijk, kwaliteit en snel.

Toppie

Altijd goede en schappellijke prijzen. Duidellijk over verzending en die klopt. Kortom 5 sterren

verschillende ruitenwissers

Wij hebben twee auto's. Dat voelt nog steeds wat decadent. Voor beiden kocht ik nieuwe ruitenwissers. Voor en achter. Na bestelling kreeg ik direct een mailtje dat deze ruitenwissers niet bij elkaar konden horen. Dat klopt. Maar toch heel netjes. Op de beide auto's passen ze overigens keurig.

Goed. Maar mag wat mij betreft wel binnen 1 dag.

Kwam wel binnen de tijd die jullie aan geven op de website.

Goed en optijd

Goede ervaringen

Nooit lang wachten op de bestelling

Snel, kwaliteit en een goede prijs.

Snelle levering van je bestelling met track and trace. Kwaliteit merken tegen een goede prijs. Assortiment is zeer ruim en makkelijk te vinden.

Vlotte levering Mooie prijzen Veel voorraad

Goede service en snelle levering

Doordat je doormiddel van het invoeren van je kenteken. Gelijk de producten te zien krijg die geschikt zijn voor je auto. Is dit super handig. Producten zijn van goede kwaliteit, en de levering is snel.

niet supervoordelig maar was er wel in 2 dagen

prima website

Na 1 dag in huis

betrouwbare verkoper

goedkoop en kwalitatieve dakkoffer, enige minpuntje, je krijgt iemand aan de lijn en zegt dat hij gaat terugmailen of terugbellen, dat ze dat dan ook effectief moeten doen. voor de rest heel vriendelijk aan de telefoon en wel behulpzaam. om producten te kopen raad ik deze site wel aan.

Gewoon goede service en prima onderdelen

S'avonds besteld en volgende dag in huis

Incompleet en geen reactie

Dakdragers besteld. Snel geleverd maar incompleet. Heb dit per e-mail laten weten, maar geen reactie terug. Heb zelf elders, tegen extra meerkosten, het probleem moeten oplossen.

Top producten en snel gekeverd

*** bedrijf

Klote omruil beleid, oftewel geen……

1 x verkeerde artikel gehad zonder problemen omgeruild

Kost niks maar is ook niks

Deze dode hoek spiegel is haast niet te monteren gewoon rommel niet kopen!!!!

Gekregen wat ik besteld heb

NAAR WINPARTS.NL VOOR MOOIE PRIJSJES

niet duur snel geleverd top producten

Bezorging dag te laat

Automatten besteld voor 18.00 uur en niet de volgende dag geleverd terwijl er staat voor 21.00 uur besteld volgende dag geleverd van daar 2 sterren

zeer goed

ZEER GOED

Gewoon goed

Tankdop besteld, makkelijk te doen op de site. Snel geleverd en paste goed.

Goed retourbeleid

5 Banksstraat