goede site de goederen lekker snel geleverd

nvt

Ruitenwissers van goede kwaliteit en passend

Ruitenwissers besteld voor de auto deze zijn snel geleverd, en zijn ook goed passend voor de geselecteerde auto.

Gewoon goed

Snelle levering, goed verpakt en mooie velgen. Ben er dik tevreden over en erg blij mee. Ze staan heel mooi bij mijn zwarte auto.

Ik miste 4 bougies bij mijn bestelling

Ik miste 4 bougies bij mijn bestelling nu ben ik bijna een week verder en heb ze nog niet Nu wilde ze eerst contact hebben met het magazijn of ze daar niet zijn blijven liggen?? Ik zeg toch dat ik ze niet heb Volgende keer misschien toch weer bij AUTODOC mijn spullen bestellen

Altijd correct geleverd

Altijd correct en netjes geleverd en mocht er iets mis gegaan zijn bieden ze de hulp waar mogelijk.

snelle levering.

niet zoeken, kenteken invullen en alles over jou auto kan je direct bestellen .

Niet het juiste artikel gekregen

Op kenteken ruitenwissers besteld en deze paden niet. Gisteren gereageerd maar nog geen reactie van winparts.

Makkelijk bestellen gelijk volgende dag geleverd

Al jaren zeer tevreden klant

Ik bestel al jaren bij Winparts.nl. Fijne website. Goede prijzen. Goede klantenservice. Zeer snelle verzending.

Bestelling binnen 24 uur in huis. Prima.

Jammer dat de nieuwe Bosch wisser voor de achterruit geen plastic U-clip in de verpakking had. Kon gelukkig een oude gebruiken.

produkt prima

de produkten zijn prima, enkel de verkoopstechniek is niet goed. beloftes van voor 21u besteld s'anderdaags geleverd, is onzin. en niks zo makkelijk als andere dan de schuld te geven.

Voldoet aan verwachting

Goed produkt en goede beschrijving

Goed en betrouwbaar

Is goed eenvoudig bestellen en redelijk snel . Ik vind alleen het terugsturen van onderdelen niet eenvoudig

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Super service

Nadat een verkeerde product geadviseerd werd hebben ze alles netjes opgelost en hadden ze een nieuwe kostenloos opgestuurd

Snel en goed

Makkelijk te bestellen, wil alleen made in Europe kopen. Wil nooit meer Chinees kopen.

Enorm assortiment

Heel fijn geslaagd, snel verzonden en goed passende onderdelen

Een goed product voor een goede prijs.

Het product voldoet aan de verwachting, is snel bezorgd en de prijs is ook prima.

Duidelijke site gemiddelde prijs

Vlot geleverd

Uitstekende service en passende onderdelen

Na invullen kenteken kreeg ik de keus op veel merken onderdelen die allemaal passen op mijn auto, daar het nog wel eens voorkomt in de reguliere handel dat er meerdere soorten gemonteerd kunnen worden,paste mijn bestelde onderdelen perfect. Makkelijk te bestellen en betalen, en onderdelen werden snel geleverd in stevige doos. Geweldig Winparts, ga zo door, mocht ik weer spullen nodig hebben voor mijn auto ga ik ze bij jullie bestellen.

Overzichtelijke site en snelle levering

Goede overzichtelijke site na het kenteken in te vullen krijg je de juiste type onderdelen voor je auto. En ook nog eens snel geleverd.

Goed product

Mooie koplamp unit . past perfect . makkelijke website .

Weer nieuwe ruitenwissers besteld en de volgende dag alweer geleverd. Top service.

Product ontvangen zoals beloofd

5 Banksstraat