Website duidelijk, klantvriendelijk en snelle levering

Heb via de website gasveren voor onze auto Opel Meriva gekocht en een set wieldoppen. Goede website, artikelen snel gevonden. Eerst voor alle zekerheid even gebeld met klantenservice of ik de juiste keuze en type had gemaakt. Een heel vriendelijke en behulpzame medewerker heeft mij geholpen. Daarna besteld en betaald. Volgende dag op tijd geleverd. Winparts is voor mij een aanrader als je auto onderdelen/accessoires zoekt en wilt kopen. Die zijn er volop voor veel merken en typen auto's.

Gewoon goed

Niks mis mee goeie en snelle service

Gewoon netjes geleverd gekregen wat besteld is

Uitstekend. Prima service.

Al jaren doen ze goed. D.parts tot winnares. Goed bezig . Ik weet het niet anders.

snel en netjes geleverd

Zoals Winparts.nl al beloofde, werd mijn bestelling keurig de volgende dag gelverd

Een puntje. Een bevestiging mailtje zou handig wezen.

Efficient& no no nonsence

Gedaan uitleg mbt aankoop artikelen. Eveneens goede aftersales service. Kortom heel fijne winkel voor auto artikelen.

een nette en snelle levering

Zo zie je ze niet vaak meer.

Super snelle levering. Bij binnenkomst bleek het niet helemaal in orde te zijn, na een belletje is dit ontzettend goed, snel en zonder al te veel woorden vuil te maken opgelost onder service. Wauw! Ook de de nalevering weer super snel binnen. Dit schept enorm veel vertrouwen en ja, ook mijn volgende bestelling van auto-onderdelen zal bij Winparts zijn.

top geregeld bedrijf

door even te overleggen de juiste spullen en alles in 1 zending! ik ben tevreden

Duidelijk allemaal

Gewoon goed en snel

Snel

Prima snelle service

Nadat bleek dat ik het verkeerde onderdeel had besteld werd er snel geacteerd en het juiste onderdeel opgestuurd

Alle onderdelen passend.

Netjes en op tijd volgens afspraak geleverd

Klantenservice reageert handelt en reageert snel.

Vooral zo doorgaan

Goed product t.g.v. goed advies

Lager besteld en keurig op tijd geleverd, geen probleem. Alles volgens afspraak.

Duidelijke beschrijving van product. Snelle levering.

Gewoon top

Zie boven

Ik had een berstelling foutief doorgegeven. Het werd netjes opgelost

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Super, precies de goede onderdelen en snel geleverd

Gewoon goed

Snel en goed

We hebben hier sneeuwkettingen gekocht. Enig verbeterpunt is PostNL. Ik kreeg een melding van PostNL dat het pakket geleverd was. Niet dus! Een dag later weer een melding van PostNL van levering.... Toen wel!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP