Goed geregeld

Dik voor elkaar

Gewoon correct

Krijgen wat je vesteld. En op tyd.

zeer goede service

Geen onzin, goeie prijs, snelle service

Eenvoudig zoeken en snel geregeld

Snel, goed en goedkoop

Zie boven

Top geregelde snelle levering.

Heel snel en correct.

Tippie Toppie!

Kwalitatief mooi en goed product. Ziet er gelikt uit. Makkelijk te bevestigen. Eigenlijk 5 sterren waard. Op vragen via mail wordt keurig en duidelijk gereageerd. Wel de verkeerde pakketbezorger. Wat een vreselijke bezorgservice van die DHL. Wat een *****en. DHL dropte pakket onbeschaamd en onbeheerd bij de voordeur. Dit nu al voor de tweede keer. Bij een bezorging van Zalando op ons adres is denk ik ook op deze manier een bezorging verdwenen. Wij wonen langs een drukke weg met de voordeur strak langs de straat. Beter is het bij een bestelling de extra optie voor het afhalen van de bezorging bij een afhaalpunt. Deze optie leek niet beschikbaar. Hoop dat dit met de volgende bestelling goed gaat. Fingers crossed! Pakket is onderweg. Door de slechte service van bezorgdienst zijn de sterren gezakt van 5 naar 4 sterren. DHL heeft geen respect voor de pakketten die ze moeten leveren. Stop met leveren via DHL Win Parts. Lees de reviews over DHL op Trust Pilot. Vreselijk! Ik zou mijn naam niet willen verbinden aan zo'n slechte bezorgservice. Over het product en service dik tevreden. Ga zo door toppers!

Goed, snel en voordelig

Niks op aan te merken

Automatten, snel en goedkoop.

Makkelijke Website, snel de matten gevonden voor een goede prijs, netjes en snel geleverd. Top!

goede prijs en snel geleverd top.

snel uit te zoeken wat je nodig hebt bestellen en klaar

Ongelooflijk goede service

Wat een goed bedrijf. Geweldig geholpen. Had een verkeerd product besteld. Ben vervolgens perfect geholpen en het nieuwe product was goed. De wijze van ondersteuning is ongelooflijk goed. Ga zo door.

Bestellen ging gemakkelijk en snel geleverd

Tevreden: prima prijs en volgende dag geleverd.

De medewerker die mij telefonisch geholpen heeft is heel goed. Was zeer behulpzaam en telefonisch goed geholpen

Ford c max

Ik heb ze besteld omdat deze er al zaten er er weer de zelfde op wou maar ben er weer blij mee goede kwaliteit dis daar deze gedaan

Geleverd volgens afspraak en een merkproduct voor een goede prijs

geweldige service

Helaas heb ik het verkeerde artikel besteld. Goede en snelle service om de retourzending te regelen. Ook de terugbetaling is snel ontvangen.

Goed georganiseerd

Het scheelt in zoeken naar het juiste product door het kunnen opgeven van kenteken en de nacontrole als het niet zeker is of je de juiste keuze hebt gemaakt.

Goede service en een snelle levering.

Produkten in verschillende prijsklasse.

Top service!!!

Snel in huis, goede communicatie en vooral top service!

Goed product

Ik heb hier een achterruitenwisser besteld voor mij auto , goed en degelijk product , dat ook nog eens snel geleverd werd.

Zeer makkelijk bestellen.

Bij google gezocht voor onderdelen. Hierbij werd Winparts aanbevolen. Eenmaal op de site heb ik mijn kenteken ingetypt en kreeg alle onderdelen voor mijn auto. Aangeklikt wat ik nodig had en besteld. De volgende dag werd alles al netjes geleverd.

Webshop winkel zoals die hoort te zijn

Bestelling liep zoals het hoort, je word goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

top

Niks op aan te merken, Gewoon prima

Hulpvaardig met het zoeken naar de juiste bougiekabels.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP