Duidelijke site en snelle levering.

Het bestelde was snel op de site te vinden voor een goede prijs. Levering ging pest snel.

Prettig gesprek, uitstekende service!

Door een misverstand van mijn kant slechts de helft van de bestelling geplaatst, is adhv 1 telefoontje direct geregeld, vorige ervaring was ook prima…! Ik zal zeker de volgende keer weer mijn onderdelen bij Winparts bestellen!

Goede service en klant vriendelijk

Win parts doet wat ze zeggen.

Zeer snelle levering.

Snel achterlichten nodig en een prima service ontvangen. Uitstekende informatie via de mail. Snelle levering en een duidelijke mail over hoe en wanneer.

Goede, nette bezorging Goede accu

Doen wat ze beloven TOP

Is goed

Goede service. Alleen bij de laatste levering was het plastic omhulsel kapot van de spuitflacon (quick Detailer). Mischien beter verpakken? Adriaan van den Boomgaard

Uiteindelijk kwam het goed

Het pakketje is in eerste instantie bij DHL zoek geraakt. Na een mailtje met winparts is er een nieuwe opgestuurd.

erg goed

Super tof

Geweldig geweldig, juiste product, op tijd binnen, goede prijs

Gewoon goed

Bestelling was compleet en alles klopte. Verzenden was wel een dag extra geworden maar dat was geen probleem.

Wederom goed en snel geleverd wat ik nodig heb

Ruitenwissers voor de GLA en de 500

Weer top

Tot nu toe is alles wat ik besteld heb bij winparts keurig geleverd

Prima levering

Snelle, goede levering. Goede prijs, lwaliteits verhouding

Prima ervaringen met Winparts

Ik heb prima ervaringen met Winparts

Goede kwaliteit, snelle service

Goede kwaliteit, snelle service en goedkoop

Goed product , levering viel tegen.

Voor zo laat besteld volgende dag binnen. Stond wel bij mijn product maar evengoed niet de volgende dag mogen ontvangen , beetje jammer

Gewoon top

Tot nu toe altijd de perfecte onderdelen gekregen en op het afgesproken datum geleverd top .

Snelle levering van het juiste product

Prima service, snelle levering

Compleet aanbod via de website, duidelijk informatie over producten, eenvoudig te bestellen en snel en goed verpakt bezorgd.

Pakketje komt niet binnen

Komt niet binnen maar ook geen informatie erover.. niks gehoord over de vertraging of storing

zeer tevreden ,kan het iedereen aanbevelen

Snelle en adequate reactie

Alleen mijn kenteken was voldoende om het onderdeel snel en volgens afspraak te ontvangen.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP