Replacement windscreenwipers ordered through the registration number of the car, so no mistakes with the model. Delivered the next day. What's not to like?

Geleverd zoals afgesproken

Levering was wel later, maar dat kwam door DHL. Verder tevreden met de producten.

Super ik ben zeer tevreden ga zo door

Goede prijs snel geleverd

Complete producten goede prijs snel geleverd.Bestel regelmatig bij Winparts.

Goede service van Winparts.nl

De zijwindscherm van de auto was stuk gegaan bij het inzetten. Na een foto insturen werden de zijwindschermen kosteloos omgeruild. Hele goede ervaring met Winparts.nl

Deze keer wat rommelig

Ik heb een paar keer moeten bellen en meerdere keren uit moeten leggen hoe het exact uitgevoerd moest gaan worden. Zonder mijn uitleg had het zeker fout uitgevoerd geweest. Verder een prima service....

duidelijke site

juiste info omtrent welk materiaal geschikt is voor jou auto, daarnaast goed geprijsd en snel geleverd .

geweldig

snel en makkelijke je auto onderdelen te bedstellen snelle levering en mijn ervaring was een onderdeel stuk is een mail naar de klantenservice en pakken het gelijk op en binnen twee dagen een ander onderdeel top

Bestelde matten pasten precies

Huyndai ix20 automatten besteld welke precies passen volgens opgave

Goede en snelle service

Het gekochte product bevalt zeer goed . Montage zeer eenvoudig.

Gewoon goed

Uitstekend!

De keuze is reuze en ook nog eens scherp geprijsd. Klantenservice van grote klasse, hier wordt een mens blij van!

Slecht

Onderdelen ontbreken Heb windscherm Opel Adam besteld echter past voor geen meter

Kwaliteit voor een goede prijs

Snelle bezorging

Top ervaring!

Snel geleverd en het doet wat het moet doen dus helemaal top!

topproduct

Prima ruiten wisser paste perfect en snel geleverd.

Super fijn

Goede hulp gehad bij het vinden van de juiste onderdelen voor mijn auto. Gemakkelijk te bestellen. Netjes geleverd.

Ondanks pasgarantie, geen juiste ruitenwissers

Ondanks chassis nummers en foto's doorgegeven te hebben, kan de klantendienst geen uitsluitsel geven over de juiste ruitenwissers. Ik bestelde nochtans met "pasgarantie" dmv het doorgeven chassisnummers. Retourneren? Zelf betalen Omwisselen? Twee opties doorgekregen, maar dewelke kan klantendienst niet zeggen. Spijtig dat ik niet concreet geholpen kan worden, ondanks de goede wil van de klantendienst. Conclusie : ik zit met twee ruitenwissers die niet passen en die (zonder betalen) niet geretourneerd kunnen worden, en niet kunnen omgeruild worden gezien juiste type niet kan worden bepaald ondanks aanleveren van alle info.

positief

bestelling in goede orde ontvangen en ook op de afgesproken dag en datum. thank you

Doen wat beloofd wordt! Alleen bij Winparts lukt dat!

Snel geleverd op de afgesproken datum. Lukt niet overal meer.

Goed !!

Top ervaring , een spiegelglas links van Vw caddy besteld...volgende dag bezorgd !!

Slecht!

Uitlaat binnen gekregen die lek was en lang opgewacht. En en was ook scheef 0621648834

Goede kwaliteit en service.

Handige site, zeker omdat alles op kenteken te vinden is.

Snelle levering. Makkelijk bestellen op kenteken.

makelijk en sbel

Ik ga moteroli nodig ging site op en zo bestelf en gedaan en snel in huis

5 Banksstraat

Ede 6718 XP